Dårligt oplevelse , spørg de 2 drenge ved kassen om de har gebyr på Mastercard , har de ikke , og de hæver gebyr alligevel. Er ligesom at handle i Jem og fix , der reklamer de blot på at de intet ve... もっと見る
所在地
所在地を変更Østre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte 2 bordlamper på hjemmesiden til afhentning i butik. Fik sms indenfor en halv time (i åbningstiden), at lamperne var klar til afhentning. Hentede lamperne samme dag og var senere på dagen igen... もっと見る
企業が回答しました
De var meget hjælpsomme over telefonen, og guidede mig igennem mine spørgsmål. Da jeg afhentede 58 terrassebrædder, var alt klart til mig. "Pladsmanden" var noget af det mest venlige og hjælpsomm... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har brugt Silvans Click & Collect, og det var en rigtig god oplevelse. Det var nemt at bestille online, og afhentningen gik hurtigt. Jeg synes, Click & Collect er meget nemmere end at handle i... もっと見る
企業情報
Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

SILVAN - Esbjerg からの回答
Utrolig god service og meget kompetent…
Utrolig god service og meget kompetent og hjælpsom personale.
Kommer gerne igen.

SILVAN - Esbjerg からの回答
Den unge mand fortjener ros
Den unge mand som klargjorde min ordre, ringede til mig for at spørge nærmere ind til det. Stor ros til ham👌🏻

Silvan Esbjerg....kom nu!
Silvan Esbjerg....kom nu!
For lidt personale pinselørdag, og jeres bure med blomster, og sommerblomster generelt er en skandale!!
De er halvdøde, brækkede i stænglerne, stuvet sammen på burene uden plads til at strække sig og ikke mindst blive vandet.
Priserne er noget tilbuds agtigt, men jeres kasse apparater registrere det ikke.
I kan simpelthen ikke være det bekendt !!!

SILVAN - Esbjerg からの回答
Det var nemt og hurtig at hente og…
Det var nemt og hurtig at hente og aflevere. Sød og imødekommende personale. Værktøjet jeg lejet virket upåklagelig, med god instruktion til brugsanvisningen👍

SILVAN - Esbjerg からの回答
Jeg bestilte nogle terassebrædder samt…
Jeg bestilte nogle terassebrædder samt nogle regler som skal bruges til strøer.
De regler som var blevet lagt til side i “click and collect”, er så skæve at det ikke kan anvendes.

SILVAN - Esbjerg からの回答
Min ordre var ikke registreret trods…
Min ordre var ikke registreret trods betaling, medarbejder kunne ikke finde varen da vi bad om hjælp.

SILVAN - Esbjerg からの回答
Rigtig god service da jeg var nød til…
Rigtig god service da jeg var nød til at ændre levering af min pakke. Tak

SILVAN - Esbjerg からの回答
Godt oplevelse med bestil online og hent ½ time senere
Har bestilt 1 dunk algefjerner , til en god pris online, til afhentning i butik, fik et SMS / mail 20 minutter senere ,at varen var klar til afhentning.
Super hurtig service .

Trustpilot エクスペリエンス