SILVAN - Gladsaxe レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Gladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skulle bruge nogle haveredskaber men kunne ikke finde den , kom Michael forbi og viste mig hvor de stod. Blev vist hen til haveredskaber og vi stod lige og fik en sludder👍. Flink og altid hjælpsom,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Gladsaxe. Jeg sætter især stor pris på den professionelle vejledning jeg altid får af Michael når jeg skal handle planter og blomster til haven og hjemmet�... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Havde bestilt en click og collet - da jeg ankommer en god times tid senere er ordren endnu ikke pakket. Efter ca. 15 minutter ankommer ordren, men jeg var i tvivl om det var de korrekte varer. Vi genn... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var i silvan ude i Gladsaxe hvor jeg havde den bedste hjælp at Simon som var virkelig sød og hjælpsom han var virkelig godt til at finde rundt i den store butik så jeg kunne få alle mine ting den... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8,021

レビューを書く

Super maskine men…

Super maskine og tjente formålet. Men at få fat i den var ikke lige sådan og tog 20 min. Formentlig pga lav bemanding hvilket ikke er fremmende for effektiv kundeservice.

2025年7月15日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Vi er glade for, at maskinen lever op til dine forventninger. Tak for din feedback vedrørende ventetiden.

Bondefangeri

Magen til uprofessionelt grej skal man sgu lede længe efter.
Har lejet en maskine som kostede 199pr dag og står nu samme dag og har brugt næsten 2000kr på sandpapir til den maskine fordi den brænder papiret af på bogstaveligt af på 5min.
Kun enkelte maskiner hvor udstyr rent faktisk følger med så pas på du ikke bliver fanget i Silvans billige priser/bondefangeri

2025年7月14日
自発的なレビュー

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret en utilfredsstillende maskine.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har lejet maskinen hos, så der kan findes en løsning.

5つ星のうち3の評価

1 ud af 3 er ikk godt nok.

Da jeg ankom til Click & Collect stod der en parkeret bil midt i kørebanen og spærrede for alle andre. Personalet burde have taget fat i personen med det samme og bedt ham flytte den ud i det tydeligt markerede parkeringsområde. Da jeg langt om længe nåede frem til C&C var der til gengæld hurtig og god betjening. Men så kunne jeg ikke komme ud. Der var ingen til at lukke porten op, og selv om jeg trykkede på klokken skete der intet. Første gang jeg har prøvet at blive taget til fange to gange på samme dag.

2025年7月11日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service ved udlejning😊

5つ星のうち3の評価

Manglende indhold i pakken

Opdatering: efter min anmeldelse er jeg blevet økonomisk kompenseret, hvilket gør oplevelsen mindre ærgerlig!

Jeg var oprigtig ærgerlig over, at komme hjem med en pakke der ikke indeholdt alle elementer.

Direkte ned at stå i kø for at skulle bytte den med en anden. Det havde været lettere ikke at anvende click n collect.

2025年6月22日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Aflevering af værktøj

En god og hurtig service.

2025年7月1日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som god og hurtig.

Effektiv og imødekommende

Effektiv, hjælpsom, imødekommende of storsmilende medarbejder i ‘udleveringen’. En fornøjelse.

2025年6月30日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores udlevering. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

5つ星のうち1の評価

Parasollen var forkert farve da jeg kom…

Parasollen var forkert farve da jeg kom hjem med den. Jeg har efterfølgende sendt dokumentation til Silvan via deres hjemmeside, men de skal bruge 5 hverdage på at svare mig.

2025年6月24日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Silvan er i øjeblikket midt i en meget travl højsæson, hvor vi dagligt modtager utrolig mange henvendelser, derfor er svartiden på mails desværre pt. op til 5 hverdage.

Vi kan se, at Silvan kundeservice har besvaret din henvendelse pr. mail d. 2/7.

Super

Meget hjælpsomme

2025年6月27日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Click and wait

Click and collect er et studie i dårlige procedurer. Jeg havde sparet et kvarter på selv at finde varen i butikken

2025年6月29日
自発的なレビュー

5つ星のうち2の評価

Click collect

Først i butik for at betale for en sæk sand købt clic volley. Derefter afhentning i bygge afd. Her var ingen medarbejdere. Måtte ringe mange gange før der kom en.
I øvrigt hjælpsom medarbejder. Der gik andre kunder rundt og søgte hjælp!

2025年6月25日

5つ星のうち4の評価

Varerne var på lager tæt på os og det…

Varerne var på lager tæt på os og det var nemt med click&collect.

2025年6月20日

SILVAN - Gladsaxe からの回答

Vi er glade for at høre, at du nemt kunne bruge Click & Collect og at varerne var tæt på. Tak for din feedback!

Laaaaaang ventetid

Laaaaaaang ventetid ved udlevering og returnering af lejet værktøj. Kaldelnap virker måske ikke eller bare dårlig service fra Silvan🤯🤯🤯

2025年6月23日

Tilfredstillende

Bestilte clikc-colleckt online fik en besked om mit ordrer var klar kørte afsted til butikken og fik afvide da jeg kom at de ikke var klar og jeg selv skulle pakke mine 25 fliser og sten grundet at de ikke løfter tunge ting i butikken og det var reglerne så måtte selv pakke mine sten værre vrøvl har jeg ikke hørt længe og en fiasko bestiller aldrig gennem silvan click og collekt

Fik respons fra butikken og lederen efter en en mail korrespondence os mellem fik jeg indtryk af at det var en fejl og føler jeg fik svar og retter min anmeldelse efter samtalen til fyldestgørende tilfredsstillende og nu hvor jeg har handlet flere gange og uden problemer skal jeg selfølgelig stadig handle hos silvan 👍 tak for svar og en god behandling og godt med en god leder Kristian Kjeldsen

2025年6月23日

Latterligt!

Jeg bestilte click & collect og fik besked om at henvende mig i butikken og taste ordrenr på en skærm. I butikken er der INGEN skilte mod "clock & colect". På en skranke stod en skrn med "click & collect". Jeg trykkede på dette og ingenting sker. Jeg spørger en medarbejder som siger at "jeg da skal bruge den anden skærm". En skærm som står 10 meter væk, helt uafmærket midt i lokalet. Her trykker jeg ordre nr og får derefter en ventenummer, og INGEN besked om hvad der så skal ske. Endnu engang må jeg have fat i en medarbejder som fortæller at "jeg da skal køre gennem drive in til et sted hvor der står "Vareudlevering". Jeg køer gennem Drive in hvor der intet sted er skilte med "Vareudlevering". Endnu engang fat i en medarbejder, som efter noget tid får fundet varen og givet mig den. Det er totalt idioti at der ikke i mailen/sms en står hvad jeg skal gør. Helt uacceptabelt at der inde i butiken er NUL skilte med Click & Collect. Latterligt!

2025年6月20日

Trustpilot エクスペリエンス