SILVAN - Græsted レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Robin hos Silvan i Græsted er en champ ! Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Lejede tæppe renser. Nem proces. Desværre var ekspedienten mindre erfaren, og virkede lidt amatøragtig. Jeg hjalp lidt, fik maskinen og sæbe med hjem. Maskinen var effektiv og god. To biler og tre tæp... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre. Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som... もっと見る

企業情報

レビューを書く

God service 👍😀

2026年7月29日

SILVAN - Græsted からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Meget god service

Meget god service. Tak.

2026年8月4日

SILVAN - Græsted からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores service.

5つ星のうち5の評価

Robin hos Silvan i Græsted er en champ…

Robin hos Silvan i Græsted er en champ !
Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og frisk - han tog den retur og vi byttede den til en anden model. Ikke Stiga !
Ingen bøvl - ingen problemer- bare god service- tak til Robin 💪

2026年7月15日

SILVAN - Græsted からの回答

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre om din positive oplevelse med vores medarbejder. Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med at finde en god løsning. Vi sætter stor pris på din feedback om den gode service.

God og lokal service

God og lokal service, venlige kolleger

2026年5月6日

SILVAN - Græsted からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os at høre, at du oplevede god og lokal service samt venlige kolleger.

Super

Søde personaler

2026年6月28日

SILVAN - Græsted からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Altid nemt og IO

Altid nemt og IO. Gode maskiner som virker.

2026年6月24日

SILVAN - Græsted からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du finder det nemt og ligetil at bruge vores maskiner, og at de fungerer godt for dig.

5つ星のうち5の評価

Venlig og supergod service.

Venlig service

2026年6月5日

5つ星のうち5の評価

Fandt lige de produkter jeg ledte…

Fandt lige de produkter jeg ledte efter. Rimelige priser og hurtig ekspedition :-)

2026年6月18日

SILVAN - Græsted からの回答

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at du fandt det du ledte efter.

Hurtig og effektiv betjening

Hurtig og effektiv betjening
Venlige og behjælpelige medarbejdere

2026年6月6日

SILVAN - Græsted からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt og som forventet.

5つ星のうち3の評価

Lidt sjusket

En af de varer, jeg havde bestilt og betalt på Click & Collect, manglede.
Ellers alt OK

2026年6月7日

Tak for din feedback.

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret en ufuldstændig ordre.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

5つ星のうち5の評価

Super søde og hjælpsomme medarbejdere

Super søde og hjælpsomme medarbejdere, som går langt for at man kommer hjem med de rigtige ting. Kan varmt anbefale et besøg i butikken.

2026年6月2日

SILVAN - Græsted からの回答

Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet og fik den rette vejledning 😊

Fantastisk service og personale

Fantastisk service og personale, meget flot udvalg af blomster 🌷

2026年5月29日

SILVAN - Græsted からの回答

Vi er glade for at høre, at I nød vores service og udvalg. Tak for jeres venlige ord.

5つ星のうち5の評価

Tak for god hjælp og vejledning

Tak Silvan Græsted, og særligt Nicki, for virkelig god hjælp og vejledning. Altid en fornøjelse at handle hos jer :-)

2026年5月26日

SILVAN - Græsted からの回答

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god hjælp i vores butik😊

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte nogle varer online til afhentning

Jeg bestilte nogle varer online, inden for en halv time fik jeg besked om at varerne var pakket og klar til afhentning, alt var som bestilt. Fin service

2026年5月22日

SILVAN - Græsted からの回答

Det glæder os at høre, at din onlinebestilling var klar til afhentning så hurtigt, og at alt var som ønsket. Tak for din positive feedback!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。