En god oplevelse hos Silvan, Mariagervej i Randers. Vi oplevede et hjælpsomt personale, der svarede villigt og engageret på vores spørgsmål. Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever d... もっと見る
Grønland 22, 8500 Grenå, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde. Medarbejder ydede fantastisk hjælp og gav os nogle, som de havde brugt på en bygning, de havde revet ned, kvit og frit. SUPER se... もっと見る
企業が回答しました
En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret Hun aner da heller i... もっと見る
企業が回答しました
Hurtig og nemt. Medarbejder kørte fliserne helt ud for mig. De har en dum indgang da den skråner meget. Tænker i skal kigge arbejds miljø her. Men ellers god service.
Grønland 22, 8500, Grenå, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg var i Silvan Grenå og skulle have et nyt væg til væg tæppe. Det skulle være det billigste de havde, da budgettet ikke var stort. Fik hjælp af Henrik.
Det endte med at han tilbød mig et brugt tæppe de havde liggende, helt gratis. Det viste sig endda at det det ikke var brugt som sådan. Det var en rest de havde haft liggende og bare rullet ud for at se hvor stort det var. Det var så blevet lettere beskidt under målingen.
Det er da service. Så en stor tak til Henrik og Silvan Grenå.
Kan kun anbefale dem.

SILVAN - Grenå からの回答
Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever det samme.
Hos Silvan på Mariagervej kunne vi mærke forskellen på et rigtigt byggemarked og et lavpris et af slagsen.

SILVAN - Grenå からの回答
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde.
SUPER service af medarbejderen!!

SILVAN - Grenå からの回答
Hurtig og effektiv online handel.
Venlig og hjælpsom i butikken.
En god oplevelse.

SILVAN - Grenå からの回答
Sødt personale, specielt den unge pige der stod ved kassen var meget behjælpelig og fik os sendt i den rigtige retning og fik den hjælp vi havde brug for. Godt udvalg.

SILVAN - Grenå からの回答
En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente
I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke
Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret
Hun aner da heller ikke hvad service er for en mærkelig størrelse
Stakkels de ældre, som er den generation der er vokset op med at yde super service
Der ligger vel en forpligtelse i at have unge mennesker ansat, når de nu er vokset op med curlingforældre og aldrig har lært service hjemmefra
Silvan kom ind i kampen

SILVAN - Grenå からの回答
Venlig og hjælpsom betjening og masser af varer i butikken
Sneskovle var udsolgt andre steder men Silvan havde heldigvis 👍

SILVAN - Grenå からの回答
Med fare for ikke at finde ud af den meget rodede butik i Grenå, så tog jeg dog chancen.
Click og collect fungerede fint, men butikkens mangel på orden er helt vild. Dårlig oplevelse at gå rundt i butikken.

SILVAN - Grenå からの回答
AT personalet var lidt mere smilende og ikke var vrænten

SILVAN - Grenå からの回答
Alt gik efter planen fra køb online til aflevering hos mig.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。