SILVAN - Kultorvet レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Købmagergade 69, 1150 København K, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

God oplevelse i Silvan. Jeg fik rigtig god og tålmodig hjælp, selvom jeg skiftede mening flere gange. Stor ros til Tobias for den gode service!

5つ星のうち5の評価

Fik hjælp og vejledning omkring hvilken type maling jeg skulle vælge og fik besvaret alle spørgsmål da jeg skulle vælge farve. Her var Tobias meget hjælpsom og hat styr på alt det har med mailing at g... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Click og Collect fungere slet ikke, man skal trykke på en skærm de sidste fire i ens ordre nummer, men skulle alligevel stå i kø og vise mit ordrenummer, og det tog lang tid og finde det jeg havde bes... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I had a great experience at Sylvan recently thanks to Ebbe. I came in looking for the right screws to hang some shelves, and he was incredibly helpful and patient. He took the time to understand what... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8,022

レビューを書く

Super betjening

Fik fantastisk god hjælp og masser af tålmodighed til at finde materialer og værktøj til mit byggeprojekt.

2026年6月10日

SILVAN - Kultorvet からの回答

Vi er glade for din tilbagemelding 😊 Dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom betjening.

5つ星のうち5の評価

Oliver er sindssyg god til at lave…

Oliver er sindssyg god til at lave nøgler✅

2026年6月9日

SILVAN - Kultorvet からの回答

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at høre, at du fik god og hurtig hjælp med nøglerne.

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en super hjælp af Tobias (jeg…

Jeg fik en super hjælp af Tobias (jeg beklager, hvis jeg ikke husker navnet korrekt). Han var sød og hurtig til at hjælpe, da jeg var forvirret. Vi endte begge med at blive en smule forvirrede, da det ikke var den rigtige pris der stod ved den vare jeg skulle have! Men han tog det med et smil, og det hele endte med at være præcis det jeg skulle have!
Tak for at du også havde tid til at joke, du fik mig næsten til at købe et badebassin bare for at kunne holde varmen ud på første salen på Kultorvet 😂

5つ星のうち5の評価

Fik virkelig fin hjælp af Oliver

Fik virkelig fin hjælp af Oliver, der også var opmærksom på, at jeg stod længe i kø og tidligt spurgte, om han kunne hjælpe.

SILVAN - Kultorvet からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og betjening.

5つ星のうち5の評価

Har fået særdeles god betjening af en…

Har fået særdeles god betjening af en Kasper, der var behjælpelig med at finde den rette maling til mit projekt. Tak for hjælpen :)

SILVAN - Kultorvet からの回答

Tusind tak for din positive feedback. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og betjening.

5つ星のうち5の評価

Jeg blev betjent af Oliver som var både…

Jeg blev betjent af Oliver som var både behagelig og hurtigt :-)!
Virkelig god service !

SILVAN - Kultorvet からの回答

Tusind tak for din positive feedback. Dejligt at høre, at du fik venlig og hjælpsom betjening.

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Bertram var super hjælpsom og udførte arbejdet med en ny nøgle hurtigt og godt. Anbefaling herfra.

2026年6月7日

SILVAN - Kultorvet からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du fik god og hurtig hjælp med nøglerne.

5つ星のうち5の評価

Jeg blev betjent af Bertram og følte…

Jeg blev betjent af Bertram og følte mig set og hørt som kunde.

God, personlig kundebetjening

2026年6月6日

SILVAN - Kultorvet からの回答

Mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at personalet kunne hjælpe dig godt videre😊

Anisa

Anisa
Tak for god service

2026年6月6日

Tak for de 5 stjerner.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse 😊

Tip-top service

Simpelthen den bedste service længe fået af ungarbejderen, Pelle, som var effektiv, hurtig og stadig venlig.
Kan klart anbefale.

2026年6月3日

SILVAN - Kultorvet からの回答

Hvor er det skønt at høre.

Tak for de 5 stjerner 😊

5つ星のうち5の評価

Pelle var rigtig flik og rar god…

Pelle var rigtig flik og rar god service :)

Vil helt klart besøge butikken igen

2026年6月5日

Tak for de flotte ord.

Vi er glade for at høre, at du fik en god oplevelse 😊

5つ星のうち5の評価

Rauf gjorde det meget godt

2026年6月5日

Tak for anmeldelsen.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i butikken 😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。