SILVAN - Nørrebro レビュー

TrustScore 5段階評価の5

Lygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち5の評価

Vi gik god hjælp og vejledning af Jørgen, da vi skulle have tilskåret en massiv egetræsbordplade, som skal fungere som både vindueskarm og skrivebord. Han vejledte os i, hvordan vi bedst monterede den... もっと見る

企業が回答しました

(1,347)

過去12か月のレビュー数: 8,046

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Helt uventet fik jeg personlig service

Helt uventet fik jeg personlig service, snak og grin fra medarbejderen, og også en rabat på 25 kr? Sidst overrakte han et kort med en QR kode og bad om en rating på trustpilot. Det er altså sådan Silvan manipulerer deres rating 👎🏾 (Silvan Nørrebro)

5つ星のうち5の評価

Jeg mødte i dag en aldeles kompetent…

Jeg mødte i dag en aldeles kompetent medarbejder som ikke bare rådgav mig i forhold til det jeg kom efter, men som gav sig tid til lidt ekstra inspiration og indsigt i div. plejemidler.

SILVAN - Nørrebro からの回答

Vi er glade for at høre, at du har fået så god og kompetent rådgivning. Tak for din positive tilbagemelding, det sætter vi stor pris på!

Jørgen er skøn!

Jeg skulle bruge en stiksav og blev rådgivet af Jørgen en skøn mand med godt humør og dygtig faglighed. Han hjalp med præcis hvad jeg bad om, uden at presse mig til at købe mere, end jeg havde brug for. En rigtig dejlig oplevelse i Silvan på Nørrebro! Manden i kassen var også i rigtigt godt humør :D

SILVAN - Nørrebro からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken og fået kyndig vejledning og god service. Vi sætter pris på din feedback.

Lene fra Silvan var fantastisk

Lene fra Silvan var fantastisk. Vi fandt den helt perfekte løsning, og hendes store erfaring gjorde, at hun kunne foreslå innovative muligheder, jeg ikke selv havde tænkt på. Jeg er fuld af beundring.

SILVAN - Nørrebro からの回答

Vi er glade for at høre, at du fandt den perfekte løsning og fik innovative forslag. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den gode hjælp.

5つ星のうち5の評価

Gode produkter og god kundeservice samt…

Gode produkter og god kundeservice samt hurtig betjening.

2026年8月5日

SILVAN - Nørrebro からの回答

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter, kundeservice og hurtige betjening. Tak for din positive feedback!

5つ星のうち5の評価

Jeg har i dag handlet hos Silvan i…

Jeg har i dag handlet hos Silvan i Nørrebro Centeret. Her mødte jeg en venlig og løsningsorienteret mand ved navn Jørgen i min søgen efter anførte produkter fra hjemmesiden. Heldigvis er Jørgen ikke manden der ser udfordringer, han tænker ud af boksen og finder løsningerne så hans kunder kan komme hurtigt videre med deres projekter. Jeg takker Jørgen og Silvan mange gange for serviceminded, høflig og professionel betjening. Ham kunne andre virksomheder lære noget af, der er desværre blevet langt mellem den slags folk. Og til Silvan, sørg for at have ham i tankerne når i skal tale løn næste gang, han er det værd!

Vh
Henrik

2026年8月7日

SILVAN - Nørrebro からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

5つ星のうち5の評価

Fik grundig hjælp til hylde med specialmål

Fik grundig hjælp af Jørgen til at skære træ ud til en hylde med specialmål! Super taknemmelig for hans gode hjælp.

2026年8月6日

SILVAN - Nørrebro からの回答

Mange tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at du fik god og grundig hjælp til at få skåret træ ud til din hylde med specialmål.

God betjening af Jørgen

God betjening af Jørgen i savværket, hjalp med at få alle de rigtige snit i skabet!

SILVAN - Nørrebro からの回答

Mange tak for din rosende anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp til at få de rigtige snit i skabet.

Jørgen gjorde oplevelsen god

Jørgen gjorde oplevelsen god. Meget vidende, jovial og behjælpelig.

SILVAN - Nørrebro からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Tusind tak for din positive anmeldelse, vi sætter pris på det!

Jørgen fra træ afdeling

Jørgen fra træ afdeling, Dejlig med en medarbejder som er rolig, har overskud og lytter til kunden. Selvom han kunne se, der var andre som ventede på hjælp. Så skyndte han ikke kunderne videre... Det var rart at Jørgen var grundig. Det er sjældent jeg handler i Silvan, fordi de fleste oplevelser jeg har, at medarbejdere ikke rigtig har tid til at hjælpe. Tak Jørgen for den gode oplevelse Mvh lillesøsteren til den japanske stue.

SILVAN - Nørrebro からの回答

Vi er glade for at høre om den positive oplevelse, der beskrives. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere tager sig tid til kunderne og yder grundig hjælp, selv når der er travlt. Det er dejligt at vide, at besøget levede op til forventningerne.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。