SILVAN - Odense M レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Rødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i mal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.

5つ星のうち5の評価

Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Desværre ikke godt med blomsterløgene: Liatris Spicata Blue De gad overhovedet ikke at komme i gang med at gro ulig de andre typer blomsterløg jeg købte som der gror rigtig fint. Ved nærmer... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8,132

レビューを書く

Tørrestativ

Jeg fik et nyt tørrestativ, og det er perfekt.
Der gik få dage.

2025年4月23日
自発的なレビュー

SILVAN - Odense M からの回答

Vi er glade for at høre, at dit nye tørrestativ er perfekt, og at leveringen var hurtig. Tak for din feedback!

Problemløst

Problemløst, god pris og god service ved afhentning

2025年5月15日

SILVAN - Odense M からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og pris.

5つ星のうち4の評価

Besværligt at afhente

Det var let at ordre - men ikke at afhente.

Vi blev mødt at en ikke særlig god terminalløsning og manglende instruktion til hvor vi skulle hente varerne, som det stod på terminalen. De tilstedeværende medarbejdere virkede morgensure og umotiverede.

Sammenlignet med Bauhaus var dette til en bundplacering.

2025年5月11日

SILVAN - Odense M からの回答

Vi beklager, at afhentningen ikke levede op til dine forventninger. Tak for din feedback.

Fast

Fast, good and reliable machine and service. Thank you!

2025年4月29日

SILVAN - Odense M からの回答

Tak for din positive feedback!

5つ星のうち5の評価

Click og collect virker bare perfekt

Click og collect virker bare perfekt. En god måde at flytte salg tilbage til den fysiske butik.

2025年4月28日

SILVAN - Odense M からの回答

Vi er glade for at høre, at Click & Collect fungerer perfekt for dig. Tak for din positive feedback!

5つ星のうち1の評価

Tåbeligt…

Bestilte en vare lørdag eftermiddag med forventet levering d. 24. april og fortrød ved nærmere eftertanke søndag eftermiddag. Skriver straks til kundeservice, men hører ingenting før jeg får en besked fra fragt.dk om at de har fået besked om at skulle hente en vare fra lageret til mig og levere den d. 17. april. Jeg ringer til kundeservice og forklarer at jeg har gjort hvad jeg kunne for at annullere købet og ønsker ikke at modtage denne vare. Det kan man ikke!
Varen blev ikke leveret d. 17 april, men d. 22. april.

Derfor skal Silvan nu bruge tid på at gennemføre min ordre, fragtfirmaet skal bruge tid på at hente og levere varen, jeg skal betale 100kr. for fragt og jeg skal bruge tid på at køre til Silvan og aflevere en pakke som nemt kunne være undgået til fordel for Silvans og min tid samt miljøet! TÅBELIGT!

2025年4月12日

SILVAN - Odense M からの回答

Man har ikke annulleret ens webordre, når man har sendt en mail til Silvan kundeservice.

Silvan har meget korte leveringstider generelt på de fleste af vores varer, så man kan ikke være sikker på, at man kan nå at få annulleret ens ordre, inden den er afsendt, derefter kan en ordre ikke stoppes. Man har ikke ved onlinehandel annulleringsret, men man kan gøre brug af sin fortrydelsesret efter modtagelse af ens ordre i henhold til de gældende regler, som er oplyst i vores handelsbetingelser.

Silvan er i øjeblikket midt i en meget travl højsæson, hvor vi dagligt modtager utrolig mange henvendelser, derfor er svartiden på mails desværre pt. op til 5 hverdage, som oplyst i det autosvar, man modtager ved alle mailhenvendelser.

Man kan dog altid kontakte Silvan kundeservice på tlf. man-fre kl. 9-16:30.

5つ星のうち5の評価

Hele processen fungere bare når man lejer hos silvan.

2025年4月18日

SILVAN - Odense M からの回答

Vi er glade for at høre, at hele processen fungerede godt for dig. Tak for din feedback!

Flinke

Flinke, hjælpsomme, og hurtige medarbejdere

2025年4月16日

SILVAN - Odense M からの回答

Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var hjælpsomme og hurtige. Tak for din feedback!

5つ星のうち1の評価

Ting I skriver er på lager eksisterende ikke

Ting I skriver er på lager eksisterende

2025年4月3日

SILVAN - Odense M からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint. Både afhentning og aflevering var gnidningsfrit

2025年4月1日

SILVAN - Odense M からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med med både afhentning og aflevering.

Caroline

5つ星のうち5の評価

Havde bestilt varen på nettet.

Havde bestilt varen på nettet. Det er dejlig nemt.
Den lå klar til afhentning. Jeg hvar nok i butikken i ca.5 minutter..
Så en rigtig god oplevelse.
😃👍

2025年3月27日

SILVAN - Odense M からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din online bestilling og afhentning. Det er dejligt at høre, at processen var nem og hurtig. Vi bestræber os på at tilbyde en behagelig og effektiv service til vores kunder.

Caroline

Trustpilot エクスペリエンス