Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... もっと見る
所在地
所在地を変更Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... もっと見る
企業が回答しました
Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... もっと見る
企業が回答しました
Ved leje af tæpperenser virkede mundstykkedelen ikke. Det var nødvendigt med udskiftning af denne del, hvilket kostede 4 x kørsel i stedet for 2 gange kørsel ( ca. 30 km ekstra kørsel + tidsforbrug.... もっと見る
企業情報
Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

SILVAN - Skejby からの回答
Ham den lyshårede i kassen var en…
Ham den lyshårede i kassen var en veldig flink ung mand der var super hjælpsom

SILVAN - Skejby からの回答
Dårlig stil, eller en smutter!!
Jeg havde lejet en industristøvsuger til afhentning . Jeg hentede den og klarede betaling og kørte hjem. Jeg fik at vide at der ikke var manual , men at jeg blot skulle bruge qrkoden.
Jeg kom hjem og skulle i gang med planlaggte gøre mål. Jeg fik fat på fin ilusytrations video som jeg fulgte slavisk. Det sidste jeg skulle var blot at sætte strøm til hvilket ikke lykkedes. Jeg tjekkede om jeg evt havde lavet en fejl , men alt var gjort rigtigt.
Jeg kørte tilbage til Silvan for at beklage mig og få en anden. Der var ingen jeg kunne få i stedet, jeg fik pengene retur. Min anke er at man ikke har tjekket støvsugeren, før den blev sat ind til udlejningsmaterialet. Det burde være standard. Øv flere timer spildt og kunne ikke komme videre med planlagte arbejde.
Her dagen efter jeg havde den dårlige oplevelse, blev jeg kontaktet af Silvan Risskov. Her beklagede de oprigtigt hvad der var sket og hvor helt på min side i sagen. Det er god stil. Der kan jo være smuttere, og jeg tænker at det er med til optimere god og sikker service overfor kunderne.
Jeg er tilfreds og stadig kunde hos Silvan

SILVAN - Skejby からの回答
Vi fik mega god hjælp og vejledning af…
Vi fik mega god hjælp og vejledning af Thomas!
Super god oplevelse, hjælpsom og iderig.

SILVAN - Skejby からの回答
venlig og i møde kommende personale jeg…
venlig og i møde kommende personale jeg skulle bruge et træplade eller en rest de fandt hurtigt noget jeg kunne bruge jeg er ikke så mobil men de var klar til at hjælpe mig ud til min bil med købet det er rart at komme i en forretning der stadig giver en god service og er hjælpsom og smillende
stor hilsen eskild

Venlige og imødekommende
Når man lige hiver fat i en medarbejder, får man venlig og imødekommende hjælp.

SILVAN - Skejby からの回答
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Silvan! Mikkel var super venlig og hjælpsom. Kan 100% anbefalede Silvan i Skejby

God oplevelse
Rigtig imødekommende, glad og hjulede med at finde mine vare, Mikkel ved kassen gjorde det super godt!🫰🏽

SILVAN - Skejby からの回答
Rigtig god service af Mikkel ved…
Rigtig god service af Mikkel ved Kassen. Han vidste lige hvor jeg skulle gå hen og hvad jeg skulle bruge til mit store projekt derhjemme. Har aldrig mødt en ung mand så glad og imødekommende, som han var. 5 stjerner herfra

Mange hjælpsomme ansatte
En click-and-collect var ikke nået fremtid kassen. Flere ansatte hjalp med til at finde varen. Fandt en absolut brugbar løsning.

SILVAN - Skejby からの回答
Må nok sige ,at den unge mand ,som hed…
Må nok sige ,at den unge mand ,som hed Mathias virkelig var både hjælpsom og venlig. Kan kun sige god for han og hans virke 🪒🔧🔨🪛💪

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。