SILVAN - Skejby レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop haft en rigtig god oplevelse i Silvan, Skejby. En meget venlig og kompetent medarbejder samlede en havebænk for mig, som forinden havde udfordret flere i familien. Det var en lettelse,... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ved leje af tæpperenser virkede mundstykkedelen ikke. Det var nødvendigt med udskiftning af denne del, hvilket kostede 4 x kørsel i stedet for 2 gange kørsel ( ca. 30 km ekstra kørsel + tidsforbrug.... もっと見る

企業情報

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

2025年6月17日

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og levering.

5つ星のうち5の評価

Super oplevelse med hjælp til brædder

Super oplevelse med hjælp til brædder.
Magnus fra Silvan Skejby var meget hjælpsom og tålmodig!

2025年6月20日

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre om den gode oplevelse med hjælpen til brædder. Mange tak for din positive tilbagemelding; vi sætter stor pris på din tid og dine ord😊

I gør det godt Silvan 🤗👍

👏 varen var klar som aftalt

2025年6月19日

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at alt var klar som aftalt. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os😊

5つ星のうち5の評価

Fik den bedste hjælp og vejledning af…

Fik den bedste hjælp og vejledning af JOHN til spec indkøb med mange svære problem stillinger. Kom hjem med en super løsning. Ovenikøbet billig 🌹🌹🌹

2025年6月18日

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp og en super løsning på dine specifikke behov til en god pris. Tak for din positive tilbagemelding!

5つ星のうち5の評価

Super betjening og vejledning i silvan…

Super betjening og vejledning i silvan skejby’s malerafdeling 👍

2025年6月17日

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen og vejledningen i vores malerafdeling i butikken. Tak for din positive feedback!

God kundeservice

God kundeservice. Havde brug for at levere en købt vare retur og fik pengene uden yderligere spørgsmål.

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Tak for din positive feedback; vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

5つ星のうち5の評価

Super god kundeservice og styr på…

Super god kundeservice og styr på vejledning omkring de forskellige havemaskiner.

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice og vejledning om havemaskiner. Tak for din positive tilbagemelding!

Fantastik kundeservice

Fantastik kundeservice, fik den mest hjælpsomme sælger, som kunne hjælpe mig, med hvilken maling jeg skulle have. Silvan Skejby.

SILVAN - Skejby からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

5つ星のうち5の評価

Mega god service og vejledning I Silvan…

Mega god service og vejledning I Silvan Skejby. Tålmodig sælger der kunne svare på alle mine spørgsmål.

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den gode service og vejledning, du modtog. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Indkøb

Har været i Skejby og købe maling ,meget fin service ,meget venlige og hjælpsomme medarbejdere

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive feedback Tak for din anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Tak til John for super service

Jeg vil gerne sige tak til specifikt John, for en super god hjælp og vejledning, da jeg skulle have omtonet (min præference) min træbeskyttelse ikke bare en, men to gange. Det blev det helt rigtige resultat. Super service!

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med den hjælp og vejledning, du fik til din træbeskyttelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback!

Fantastisk service!

Fantastisk service fra en medarbejder, som var venlig, frisk og hjælpsom. Overskuelig butik med stort udvalg.

2025年6月14日

SILVAN - Skejby からの回答

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service og et stort udvalg i vores butik. Vi sætter pris på din feedback.

5つ星のうち5の評価

Fik en utrolig hjælpsom og venlig…

Fik en utrolig hjælpsom og venlig behandling af bossen i Silvan Skejby.

Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for den service jeg fik.

2025年6月13日

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i Silvan Skejby. Vi sætter stor pris på din tilfredshed og takker for din positive feedback om vores service.

5つ星のうち4の評価

Skulle bruge et pælebor på benzin

Skulle bruge et pælebor på benzin. Nem booking online og hurtig udlevering i butikken. På alle måder en god oplevelse.

2025年6月8日

SILVAN - Skejby からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med booking og udlevering af pæleboret. Tak for din positive feedback!

Jeg lånet en højtryksrenser

Jeg lånet en højtryksrenser. Det var nemt at booke, nemt at hente og nemt at aflevere. Super oplevelse.

2025年6月6日

SILVAN - Skejby からの回答

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale og udlejningsservice.

5つ星のうち2の評価

Registrering/data udfordringer

Ordre blev annulleret relativt kort tid lejen startede. Jeg havde betalt grillen i 3 døgn. Jeg ankom lidt senere på dagen og det var ret bøvlet at genleje grillen. Datasystemet virkede ikke, det var ikke muligt at finde ordren og udleveringen gik derfor meget trægt.
Personalet var dog meget flinke og hjælpsomme.

2025年5月30日

SILVAN - Skejby からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.
Mange tak for din tid.

Trustpilot エクスペリエンス