SILVAN - Slagelse レビュー 175

4.5

Nordvej 1, 4200 Slagelse, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har netop været i Silvan Slagelse, idet jeg søgte en reservedel til en pavillon, som tidligere var købt i Silvan. Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den... もっと見る

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan i Slagelse og modtog den bedste service og største hjælpsomhed jeg kan mindes i nogen butik. Tusind tak Jens! Jeg har tidligere handlet i butikken og er der... もっと見る

企業情報

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bedste service

Skulle i dag købe et sæt havemøbler, men blev i tvivl om jeg kunne have det hele i min bil. En kvindelig ansat, er min nye genbo og siger med det samme, at jeg kan få hendes bilnøgler og lægge stolene i hendes bil, og chefen i butikken går med ud og hjælper med at få bordet ind i min egen bil og bagefter stolene i min genbos bil.... Wauw...
God service og tusind tak for hjælpen 😊 You made my day

2026年6月1日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre om den fantastiske service, du Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

5つ星のうち3の評価

Jeg havde været inde i butikken fredag…

Jeg havde været inde i butikken fredag for at se på bordplader og ville så lave en click og collect lørdag men der var der 0 på lager. Fredag var der 2 på lager. Jeg ringer ind til butikken og får at vide hvis der står 0 på lager er der ikke nogle. Vælger dig og køre derind alligevel og der var 2 på lager. Virkelig dårlig service

2026年5月28日
5つ星のうち4の評価

God service men…

Det var svært at finde en at spørge om hjælp. Da jeg jeg ikke kunne finde varen og endelig fandt manden der kunne hjælpe var han venlig og imødekommende. Men jeg endte ud i at måtte bestille varen på nettet med direkte levering hjem til. Så en forgæves tur til mig. Men jeg vil da handle der igen.

2026年5月5日

Tak for din feedback.

Vi beklager, at det var svært at finde hjælp, og at varen ikke var på lager. Vi er glade for, at du stadig vil handle hos os.

5つ星のうち4の評価

Sparring
Og hurtig betjening
Varen er på lager

2026年5月26日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback!

Reservedel til pavillon - Slagelse

Den erfarne og altid servicemindede Tage kender "sit" lager og fandt hurtigt den vare, som jeg søgte.
Michael, Slagelse

2026年5月20日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med at finde den reservedel, du søgte. Det er dejligt at vide, at vores medarbejdere yder god service. Tak for din feedback.

God og lynhurtig service

Bestilte på click and collect ved Silvan Slagelse. 7 ruller tagpap og søm. Billigst på pricerunner! 20 min efter bestilling ringede de at det var klar til afhentning. Da jeg kom, hjalp de også med at løfte det ind i bilen. Se det er god og lynhurtig service!

2026年5月18日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at din oplevelse med Click&Collect i Slagelse var positiv. Tak for din ros af vores hurtige service og hjælpsomhed!

Hurtig og venlig service

Meget venlig service da jeg hentet min vare

2026年5月11日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi sætter pris på din positive feedback! Tak for de 5 stjerner.

5つ星のうち5の評価

Dejlig nemt og utrolig behagelig…

Dejlig nemt og utrolig behagelig medarbejder og meget hjælpsom - helt igennem en rigtig posetiv oplevelse

2026年5月8日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores medarbejder. Tak for din feedback!

Alletiders oplevelse

Alletiders oplevelse. Varerne var hurtigt klar til afhentning.

2026年5月6日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse, og at varerne var hurtigt klar til afhentning. Tak for jeres positive feedback.

5つ星のうち5の評価

Bestilte med click og collect

Bestilte med click og collect, det virkede bare, varen hurtig klar, nem og hurtig betjening, samlet en god oplevelse ved mit køb. 😊

2026年5月4日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at din Click&Collect-bestilling var en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

5つ星のうち5の評価

God service, god stenskærer - virker som den skal og var i pæn stand.

2026年5月1日

SILVAN - Slagelse からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service og stenskærer. Mange tak for din positive anmeldelse!

5つ星のうち5の評価

Jeg blev idag betjent af Jens i Silvan…

Jeg har tidligere handlet i butikken og er der også blevet mødt af andre søde og dygtige kollegaer, så jeg kan varmt anbefale at besøge dem.

2026年4月27日

SILVAN - Slagelse からの回答

Det er dejligt at høre om din positive oplevelse i butikken. Vi er glade for, at du følte dig godt behandlet og fik god service. Tak for din anbefaling!

Perfekt vare

2026年4月24日

SILVAN - Slagelse からの回答

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din vare.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。