SILVAN - Vanløse レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Slotsherrensvej 123, 2720 Vanløse, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle bruge hjælp i maling afdelingen og fik en yderst kompetent, venlig og rigtig god betjening af Theis. Farver, kombinationer og brug samt tilbehør var ligesom jeg ønskede det og som jeg skul... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fint og nemt at leje materiel. Flinke og behagelige mennesker. Dog kunne jeg godt tænke mig at personalet er mere fagligt stærke i brugen af materiellet. F.eks at de kan give råd til anvendelsen i... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Ventede længe for at hente min click og collect bestilling. For at finde ud af jeg havde ventet i en forkert kø, og i stedet skulle til udlevering bag om bygningen. Det ville jeg gerne have vidst inde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik rigtig god hjælp af Ibrahim i Silvan. Han var venlig, imødekommende og havde virkelig styr på produkterne. Han lyttede til, hvad jeg skulle bruge, og gav nogle gode råd, så jeg endte med den... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7,783

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Varerne blev leveret som lovet, dog var en af varerne forkert

Varerne blev leveret som lovet, desværre var den ene af malingerne den forkerte farve. Jeg tog den med til en Silvan jeg kom forbi i andet sammenhæng og den blev byttet uden problemer. Lidt irriterende at få en forkert vare, men den slags fejl sker somme tider og det blev løst uden problemer.

2025年5月22日

SILVAN - Vanløse からの回答

Vi er glade for at høre, at varerne blev leveret som lovet, og at ombytningen gik problemfrit. Vi beklager, at der var en forkert farve blandt malingerne. Vi sætter pris på din forståelse for, at fejl kan ske, og vi takker for din feedback.

5つ星のうち5の評価

Bestilt til afhentning i butik

Bestilt til afhentning i butik. Varen var klar nærmest straks. Super service

2025年5月21日

SILVAN - Vanløse からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med afhentningen. Tak for din feedback!

Service

Havde lejet en pladevibrator, den var ren, fyldt med benzin og klar til afhentning.

2025年5月17日

SILVAN - Vanløse からの回答

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din leje af pladevibratoren. Tak for din positive feedback!

Købte 4 sække jord

Købte 4 sække jord, click &collect
Den søde lagermand kørte det hele hen til bilen og løftede det ind i bagagerummet.

2025年5月14日

5つ星のうち2の評価

click -and- collect

Jeg havde bestilt click -and- collect, og bestilte blandt andet to brusehoveder til vandkander. På hjemmesiden var de sorte, men da jeg fik mine varer havde jeg fået to orange. Så skulle jeg bruge tid på at bytte varerne i butikken og alligevel stå i kø.

2025年5月13日

SILVAN - Vanløse からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Hurtig betjening

Bestilte en vare på via internet og kunne afhente varen 10 min. Efter

2025年5月6日

SILVAN - Vanløse からの回答

Vi er glade for at høre, at du kunne afhente varen så hurtigt efter din online bestilling. Tak for din positive feedback!

5つ星のうち2の評価

Click & collect - ikke helt nemt

Jeg er ikke vildt utilfreds, men når I nu beder om en anmeldelse…
Der stod i mailen, at jeg skulle taste pakkenummer ind i butikken. Nummeret blev ikke godkendt. Så ventede jeg på en ekspedient. Så fik jeg at vide, at der skulle have stået i mailen, at jeg skulle til vareudlevering rundt om hjørnet. Der fik jeg så udleveret varen - blot ikke den vare, jeg havde bestilt, selvom mit navn stod på seddlen. Så måtte jeg ringe på døren igen og bede dem hente den vare, jeg rent faktisk skulle have. Alle ekspedienter var dog søde og venlige.

2025年4月28日

SILVAN - Vanløse からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Mange tak for din tid.

God Service

Det er dejligt at der er kommet styr på butikken
Super service, frisk personale som er meget hjælpsomme

2025年4月27日

SILVAN - Vanløse からの回答

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores butik og personale.

Click and collect virker

Click and collect virker. Hjælpsomt personale.

2025年4月24日

SILVAN - Vanløse からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click & collect og vores personale. Tak for din anmeldelse!

5つ星のうち5の評価

Så bliver det ikke meget lettere

Ind på web, finde varen, bestille, og en halv time efter afhentning i butik🥊whats not to like

2025年4月13日

SILVAN - Vanløse からの回答

Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med din seneste bestilling. Det er dejligt at høre, at du fandt det nemt at finde varen online, bestille den og afhente den i butikken. Vi stræber altid efter at give vores kunder en god oplevelse.

5つ星のうち3の評価

Det står for mange paller ved…

Det står for mange paller ved afhentning.
Der er kun plads til en kunde, hvis paller blev flyttet kunne der være flere kunder.

2025年4月6日

SILVAN - Vanløse からの回答

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Fin håndtering ved bestilling

Fin håndtering ved bestilling - hjælp med at løfte vindue/dør ud i trailer.

2025年3月27日

SILVAN - Vanløse からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en god oplevelse med vores service.

Caroline

Trustpilot エクスペリエンス