Kunnig, hjÀlpsam och trevlig personal. Fascinerande vilket bra utbud som finns på den lilla yta som butiken förfogar över. Konkurrenskraftiga priser.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
VÀldigt snabba pÃ¥ att skicka varor! BestÀllde ett par simglasögon fredag eftermiddag och fick leverans pÃ¥ mÃ¥ndagen. Dock visade det sig att mina simglasögon var defekta, vilket resulterade i ett p... ãã£ãšèŠã
Köpte 2 st snorkelset barn till mina barn, de stod i beskrivningen att de passar barn mellan 6-12 Ã¥r. Det passade dottern som Àr 5 men inte sonen som Àr 10 Ã¥r. Det fick bli att handla ett snorkelset t... ãã£ãšèŠã
Fel pÃ¥ deras site gjorde att jag fick fel storlek. Svarar inte ens pÃ¥ mail och krÀver returavgift trots att jag bara vill ha rÀtt vara. Undvik sÃ¥nna hÀr skojare och anvÀnd vÀletablerade större aktörer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra utbud och kunnig, hjÀlpsam & trevlig personal
Kunnig, hjÀlpsam och trevlig personal.
Konkurrenskraftiga priser.
PÃ¥litlig butik
Har alltid varit nöjd med produkterna och bra service.
Fel pÃ¥ deras site gjorde att jag fickâŠ
Fel på deras site gjorde att jag fick fel storlek. Svarar inte ens på mail och krÀver returavgift trots att jag bara vill ha rÀtt vara. Undvik sånna hÀr skojare och anvÀnd vÀletablerade större aktörer som vet hur man behandlar kunder nÀr sitens funktioner inte funkar.

Simbutiken ããã®åç
BestÀllde 2025-05-08 00:09:20
BestÀllde 2025-05-08 00:09:20
SMS om att hÀmta 2025-05-09 13.22
Glad och nöjd!ð
Mycket bra simbrallor från Speedo!
Mycket bra simbrallor från Speedo, snyggare och bÀttre Àn vad som erbjuds i vanliga sportbutiker, dessutom till rimligare pris. Trevligt paketerat med tydliga instruktioner om ev retur samt snabbt levererat.
Mycket nöjd
Fina varor och jÀttebra service. De hjÀlpte till att lÀmna förslag och mÀta åt oss. Tack för hjÀlpen!
Köp ej från denna butik
Köp ej från denna butik. Jag köpte ett cyklop och snorkel set. Första gången jag ska ta på mig dessa så går de sönder, jag reklamerar detta och har nu inte hört något från dem på snart 3 månader.
Varning.
Varning.
Varning
Leveransen funkade bra. Har köpt flera olika simmasker hÀr. SEAC höll. De andra 2 mÀrkena gick sönder relativt fort. Inom 1 Ã¥r cirka. ÃndÃ¥ skyddade jag dem vÀl.
Vi har en konsumentköplag i Sverige som syftar till att upprÀtthålla kvaliten etc. Simbutiken valde, trots flera anmodningar, att inte ersÀtta, reparera eller byta ut de 2 defekta simmaskerna.
Nej. De håller inte för evigt, men i många år om de hanteras normalt och kvaliten Àr bra. Min dykmask från Technisub har jag t.ex. haft i 25 år. Funkar utmÀrkt Ànnu.
Det bÀsta Simbutiken.se ville erbjuda var några % på nÀsta höp.
Kommer ALDRIG köpa hÀr igen.
Avråder allra starkast.
Beter man sig på detta sÀtt har man inget att göra på en marknad i ett civiliserat land enligt mig.
Dålig hantering av bestÀllningar
Dålig hantering av bestÀllningar, jÀttekontiga reglar nÀr det gÀller återbetalning. Kommer aldrig köpa något av simbutiken
Köpte en tankini
Köpte en tankini, snabbt skickat. Supernöjd med den.
Otroligt bra företag samt otroligtâŠ
Otroligt bra företag samt otroligt snabb leveranstid! Rekomenderas varmt!
BestÀllning & leverans, Super Bra !
Lika fort som jag bestÀllde, på tredje dagen hade jag leverans ! BÀttre Àn förvÀntat.
De skickar paketet till fel stÀlle ochâŠ
De skickar paketet till fel stÀlle och sen vÀgrar att skicka om till rÀtt adress och låter mig dessutom behöva vÀnta tills paketet återkommer till dom. Från den felaktiga adressen, innan de återbetalar.
Snabbaste leverans jag varit med om ochâŠ
Snabbaste leverans jag varit med om och allt jag bestÀllde motsvarande mina förvÀntningar eller övertrÀffade dom. Så glad att hittat denna pÀrla till onlinebutik!!!
BestÀllde kl 12:48 kom dagen efter :)
BestÀllde kl 12:48 och den kom dagen efter :)
Bra support också som kontaktade mig nÀr jag bestÀllde butiks hÀmtning av misstag och rÀttade till det fort.
BestÀllde en vattenboll & fannsâŠ
BestÀllde en vattenboll & fanns missvisande information som tyddde på att jag skulle få 3 bollar men fick enbart 1. UppmÀrksamande dom om detta och dom skickade ut två helt gratis. Snabb återkoppling & snabb leverans då jag fick det nÀsta dag. Grym service!
smidig leverans och embalering.
Fel beskrivning under produkten
Köpte 2 st snorkelset barn till mina barn, de stod i beskrivningen att de passar barn mellan 6-12 år. Det passade dottern som Àr 5 men inte sonen som Àr 10 år. Det fick bli att handla ett snorkelset till honom någon annanstans istÀllet med tanke på beskrivningen under produkten stÀmde inte alls.
Dyrt felköpâŠ
Se upp med denna butik om du ska handla online.Köpte en baddrÀkt som var för stor. Ville byta till rÀtt storlek.Nix! TillÀmpar inte byten utan man får göra ett nytt inköp. Frakten? Den betalar du sjÀlv i alla riktningar. Bara fraktkostnaden för denna baddrÀkt med inköpspris 450kr skulle då bli 49kr+49kr+75kr=173kr totalt. 75kr Àr vad du får betala för en retursedel och 49kr Àr den vanliga frakten. Detta för en tunn baddrÀkt som ryms i ett kuvert. De flesta liknande butiker har idag fri frakt och fria byten. Så Àr alltså inte fallet hÀr vilket kan vara bra att veta.
Fel i produktbeskrivning
Jag köpte ett par tÀvlingsbadbyxor till min son. XXS med midjemått 82-86 cm enligt hemsidan. Snabb leverans (bra). Byxorna visade sig mkt riktigt vara XXS men med ett midjemått på 60(!) cm. Jag ringde genast kundtjÀnst och berÀttade vad som skett. Trots att jag berÀttade att sonen ska tÀvla 2 dagar senare uppmanades jag att eposta in min reklamation. IstÀllet för att visa omtanke om sonens situation och skicka ett par i rÀtt storlek direkt och sedan låta reklamationen ske parallellt fick jag bland annat veta att han i luren var "så dålig på storlekar". Sagt och gjort. Jag svarade på mailet med orderbekrÀftelsen, skickade samma info om vad som skett som jag uppgett i telefon och bifogade bilder. Då visade det sig att denna epost var noreply. In på hemsidan och leta efter en epost. DÀr anmodas jag anvÀnda deras "kontaktformulÀr". HÀr blev jag riktigt stressad - med endast en arbetsdag kvar innan sonens tÀvling - insåg jag att jag måste göra om allt igen och sitta och copy paste in min text i små inmatningsfÀlt, samtidigt som tiden och chansen för en leverans rann bort. Jag letade vidare och lyckades hitta en epost till "butiken" dit jag istÀllet skickade mitt mail. Sen hÀnde inget. IkvÀll fick jag se min son besviket slå ner blicken nÀr han fick veta att han inte kommer ha sina efterlÀngtade tÀvlingsbadbyxor på lördag. Byxorna kommer skickas tillbaks och jag inte att handla mer av Simbutiken. Någonsin.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ