Hvis du Þnsker kundeservice sÃ¥ hold dig vÊk fra SJEB BrÞndbyð de havde mere travlt med at snakke sommerferie, end at betjene mig som kunde. Kan desvÊrre godt forstÃ¥ at flere og flere handler online,... ãã£ãšèŠã
Har fra dag 1 altid vÊret en god oplevelse, har handlet der siden 2010 i det gamle butikscenter i RÞnnede. Altid godt humÞr og hÞflig betjening, rigtig gode til at informere og fÞlge op pÃ¥ bestillin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SJEB er et svindel foretagende Aftalt en del betaling pÃ¥ ordre men deres kontor sendte kun oplysninger pÃ¥ fulde belÞb som ville gÞre der ikke ville vÊre dokumenteret del betaling trods gentagne... ãã£ãšèŠã
Super kundeservice. Fik lavet mine sko pÃ¥ stedet pÃ¥ under 10 minutter. Fik yderligere svar pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l, og der blev givet god tid til at finde de rigtige svar, sÃ¥ jeg ikke kunne vÊre i t... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SJEB A/S tilbyder arbejdstÞj, profiltÞj, sikkerhedssko, sportstÞj og merchandise m.m. - og vi har alle de fÞrende mÊrker til stort set alle brancher. Siden vores spÊde start i 2008, har den gode service altid vÊret vores stÞrste passion. Det er den passion som vores virksomhed er bygget på, og som betyder at vi i dag har alt under samme tag. Vi kan, udover vores store udvalg af arbejds- og profiltÞj, tilbyde både rettidige trykopgaver og eksklusiv profilering gennem brodering, så du altid går ud ad dÞren med et smil på lÊben, og en pose i hånden. SJEB har afdelinger i hele landet, så uanset hvor du besÞger os, vil du opleve samme gode service. Vi har store mål og visioner for vores forretning, og for vores medarbejdere; og vores vÊkstrejse? Ja, den fortsÊtter stÞdt. Vi har kunder fra den lille selvstÊndige håndvÊrker, til den stÞrre entreprenÞr- og produktionsvirksomhed, samt kommuner og andre offentlige institutioner.
Industrivej 72, 4683, RÞnnede, ãã³ããŒã¯
- info@sjeb.dk
- www.sjeb.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Altid god service og hjÊlp til diverse
Altid god service og hjÊlp til diverse. Har alt beklÊdning man skal bruge i erhvervet.
Jeg bruger ingen anden end SJEB til mit erhvervsbeklÊdning.

Fantastisk at handle med SJEB -5âŠ
Fantastisk at handle med SJEB -5 stjerner for deres kundeservice.

SJEB A/S ããã®åç
Altid kompetent og hjÊlpsomt personale
Altid kompetent og hjÊlpsomt personale, en fornÞjelse at handle der.

SJEB A/S ããã®åç
det er altid sÞde og hjÊlpsommeâŠ
det er altid sÞde og hjÊlpsomme personale man mÞder og de har et bredt udvalg af jeg skal bruge

Altid hjÊlpsomme medarbejdere
Altid hjÊlpsomme medarbejdere, godt udvalg.

Har fra dag 1 altid vÊret en godâŠ
Altid godt humÞr og hÞflig betjening, rigtig gode til at informere og fÞlge op på bestillingsvarer.
Efterhånden som firmaet er vokset og åbnet flere afdelinger er der endnu stÞrre muligheder, afdelingen i KÞge som åbner kl. 05:30 er suverÊnt og kan varmt anbefales når du står og mangler til en medarbejder der skal bruge det asap

SJEB A/S ããã®åç
Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner.
Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner.
Total amatÞragtige firma.
Med SNYD i centrum
Bestil ALDRIG fra disse plattenslager!
De svindler fra A til Z
Det som sker er, du bestiller, i webshoppen fremstår tingen som på lager, det er de ikke, = svindel 1
Du betaler, får måske levering, men du får ikke nogen faktura... Så kÞber du fx arbejdstÞj kan du ikke trÊkke fra kÞbsmomsen... = svindel 2
Naivt tror man måske de bare har glemt fakturaen..., nej, i deres snyd univers er en ordrebekrÊftelse en faktura....
Bestridelse hjÊlper måske..., nej så oprettet disse plattenslager bare en faktura hvor de sÊtter sig selv som kÞbere og sÊlgere... Ulovlig, ja, men den "skider" deres direktÞr Martin Mayland Olsen på, sagen er "afsluttet"
Hvem som står bag deres ulovligheder... ja det gÞr deres "komiske Ali", nemlig salgschef l frÞkjÊr thorsen
Del gerne på alle sociale platforme og advare mod disse plattenslager
Syntes at jeg har givet dem chancerâŠ
Syntes at jeg har givet dem chancer nok.
det er fair nok at butikken ikke har min stÞrrelser hjemme. de skriver tingne ned og fortÊller de sender en sms eller ringer når det er hjemme. 3 gange ud af 4 sker det så at man ikke hÞre noget. hvor jeg må ringe til jer og have status. mÞdte også op i butikken da jeg syntes, at en uge burde vÊre rigeligt at få tingene frem. men nej. man får en ny undskyldning vÊr gang. I beholder bare det jeg har bestilt. tÊnker at i har glemt det igen.
SJEB RÞnnede
Ebbe i RÞnnede, står altid klar med lÊkkert service.
Er altid glad, smilende og hjÊlpsom.
Kan varmt anbefale dem.
Venligt og hjÊlpsomt personale (Anja)âŠ
Venligt og hjÊlpsomt personale (Anja) der gjorde noget ekstra, så jeg kunne nå at få den sidste julegave leveret fÞr jul.
Mange tak.
Flabede sÊlgere Þv Þv
Fik nok den dårligste betjening nogensinde magen til flabet betjening skal man lede lÊnge efter, da jeg afleverede en seddel fra kommunen som skulle betale mine sko blev der vendt Þjne ad mig og grinet bag min ryg af den unge knÊgt og en Êldre kvinde.
Jeg sÊtter aldrig mine ben der igen.
Fin betjening
Jeg skulle have et par shorts, prÞvede dem i den nye flotte forretning, de havde ikke min stÞrrelse, de blev bestilt hjem og der blev ringet fire dage efter til mig da de var på lager
TÃ¥lmodighed
Hvis man ellers er forkÊlet med dag-til-dag levering ved anden Internethandel, må man vÊbne sig lidt med tålmodighed her. Jeg måtte vente en hel uge (og spÞrge til min ordre én gang), fÞr jeg fik det par sko, jeg havde bestilt. På fakturaen var der også lagt moms på fragten, det synes jeg ikke er OK.