Jeg har fÃ¥et udfÞrt fliserens og efterfÞlgende imprÊgnering, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Fliserne ser nÊsten ud som nye igen! Derudover var servicen i top hele vejen igennem â god... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SkovhÞj Algeservice, var igang med at udfÞre en opgave hos vores nabo. Vi spurgte om de kunne behandle vores terrasse. Med et smil, lÞste de opgaven samme dag. Resultatet er blevet rigtigt godt og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- é«å§æŽæµæ¥
- ã¯ãªãŒãã³ã°åº
- ã¬ãŒãã³ ã»ã³ã¿ãŒ
- 塿é€å»äŒç€Ÿ
- å€å£æŽæµãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er et algefirma baseret i Galten, der ud over at betjene vores lokale omrÃ¥de, ogsÃ¥ dÊkker resten af Ãstjylland. Hos os forstÃ¥r vi, at hver opgave er unik, da vores kunder har forskellige behov og Þnsker. Vores dedikerede algespecialister har omfattende erfaring med at arbejde pÃ¥ forskellige typer udendÞrsarealer, lige fra smÃ¥ parcelhuse til stÞrre villaer og alle former for erhvervsejendomme. Vi er specialiseret i alle former for algebehandling og anvender de mest effektive teknikker, som branchen har at tilbyde. Vi er dedikerede til at hjÊlpe dig med at realisere dine udendÞrsdrÞmme. VORES SERVICES ALGEBEHANDLING. TAGRENS. FLISERENS. FACADERENS. TRÃTERASSERENS. TAGRENDERENS. IMPRÃGNERING. TAG MALING. OG MEGET MERE!
é£çµ¡å
Storringvej 7, 8464, Galten, ãã³ããŒã¯
- kontakt@skas.dk
- www.skas.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk udfÞrt arbejde af SkovhÞj Algeservice
Jeg har fået udfÞrt fliserens og efterfÞlgende imprÊgnering, og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Fliserne ser nÊsten ud som nye igen!
Derudover var servicen i top hele vejen igennem â god kommunikation, professionelt arbejde og en helt fair pris.
Kan klart anbefales! âââââ
Jeg kan klart anbefale SkovhÞjâŠ
Jeg kan klart anbefale SkovhÞj Algeservice. Kvalitet og kundeservice er helt i top.
Vi glÊder os til at nyde vores ânyeââŠ
Vi glÊder os til at nyde vores ânyeâ terrasse.
Flot arbejde og god service.
KÊmpe JA til SkovhÞj AlgeserviceâŠ
KÊmpe JA til SkovhÞj Algeservice herfra. Har netop lige fÃ¥et renset mine fliser og hold da op hvor er de blevet pÊne igenð€©. De kom som lovet og mÃ¥lte fliserne op inden de gik i gang, sÃ¥ vi var enige om arealet. Straks gik de i gang med arbejdet. De kom tilbage samme dag da fliserne var helt tÞrre efter rens og algebehandling og imprÊgnerede dem. Jeg er helt vildt tilfreds med resultatet.
Rigtig flot resultat og virkelig godâŠ
Rigtig flot resultat og virkelig god service.
De kan klart anbefales ð
Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent. God kommunikation og information.
Et flot resultat
Fliser som nye igen efter 13 år uden behandling..
SkovhÞj Algeservice vil Jeg gerne anbefale Max. De overholdte alle aftaler og gav endda 300,- rabat fordi Jeg ikke kunne lade vÊre med at hjÊlpe lidt⊠Han var yderst prof og hurtig, sÃ¥ skal du have ordnet dine fliser eller renset dit tag, skal du taâ kontakt til âMudiâ SkovhÞj Algeservice.
Total god service
SkovhÞj Algeservice har udfÞrer et meget tilfredsstillende resultat. Der har hele vejen vÊret tÊt kontakt og informationer priser og vilkår har vÊret mega tydelig fra starten af. Kan klart anbefale dem
Virkelig veludfÞrt arbejde
Virkelig veludfÞrt arbejde, god kommunikation og venlige medarbejdere og til en fornuftig pris. Kan kun anbefale
Flot arbejde
Flot arbejde - meget tilfreds med resultatet - kan kun anbefale firmaet.
Tilfreds med resultat og samarbejde
Vi har haft besÞg af SkovhÞj Algeservice og er meget tilfredse med resultatet. Vi fik renset og imprÊgneret 200 kvm fliser. Derudover var det meget prisvÊrdigt at aftaler blev overholdt og kontakten var nem. Kan bestemt anbefales
Super fliserens
Serviceminded kundebetjening og professionel rensning af vores meget grimme fliser, som nu fremstår som nye!!
Flot arbejde og god service
Flot arbejde og god service. God dialog efter at arbejdet var gjort med gode råd til vedligehold.
Tydelig kommunikation
Tydelig kommunikation, hurtigt svar, god pris og selve arbejdet var jeg meget tilfreds med ð
Fantastiske til at fjerne snavs og alger
For fÞrste gang fik vi et firma til at rense vores fliser. Og vi har nu haft besÞg af de dygtigste til netop dette. Vores fliser er som nye. Vi har fundet ud af, at de også kan behandle vores tag for at fjerne de grimme alger. Ingen tvivl. SkovhÞj Algeservice skal have de fem stjerner.
Algeservice - SkovhÞj Algeservice
Har netop haft SkovhÞj algeservice til at give gÃ¥rdhaven en omgang. Hold da op hvor blev mine fliser flotte igen. Ser ud som nye. God dialog og servicen er helt i top. Alt blev udfÞrt som aftalt. Kan kun anbefale firmaet ððð
Professionel algebekÊmpelse ð
Havde den 2/4 besÞg af SkovhÞj algeservice, da mine fliser var grÞnne af alger og havde flisepest ligesom jeg skulle have algebehandlet mit tag. Han ankom fÞrst pÃ¥ formiddagen og gik straks i gang. Det arbejde der blev udfÞrt, virkede til at vÊre meget professionelt og det var effektivt. Da kl. var ca 1400, var han fÊrdig og fliserne fremstod nu som nÊsten nye og var renset af, algebehandlet og imprÊgneret. Et flot stykke arbejde som jeg var meget tilfreds med. Firmaet kan kun anbefales ðð
Så har vi fået ordnet vores fliser
Så har vi fået ordnet vores fliser
Os sikke et flot resultat
Vi er yderst tilfreds med det
Det er fÞrste gang vi prÞver det
Og det er ikke sidste gang
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ