レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SkattevÊsnet er en mafia. NÃ¥r man kÞber udenfor Eu, skal man naturligvis betale moms og eventuelt skat, men de vil osse rage hele varens belÞb til sig, som man betaler i online butikken, sÃ¥ man betale... もっず芋る

VÊrste hjÊlp!!!! Man kan slet ikke komme igennem til kundeservice pÃ¥ telefonen og i deres chat vil de heller ikke fÃ¥ nogen til at ringe!!! Det er skamfuldt, da borgerne har brug for jeres hjÊlp!!! FÞj... もっず芋る

Man kan ikke bruge Visa eller mobilepay betaling af restskat. Min bank udsteder ikke dankort eller visa/dankort. Det er rimelig irriterende i 2026, at skulle bruge indbetalingskort/kode i netbank.... もっず芋る

Det er mig en gÃ¥de hvordan man kan samle sÃ¥ megen inkompetence, og sÃ¥ dÃ¥rlig systemunderstÞttelse i en pÊrevÊlling. Alt omkring SKAT rammer laveste fÊllesnÊvner og nÃ¥r man bare Þnsker at betale sin SK... もっず芋る

䌁業情報

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1548件のレビュヌ

VÊrste hjÊlp!!!

VÊrste hjÊlp!!!! Man kan slet ikke komme igennem til kundeservice på telefonen og i deres chat vil de heller ikke få nogen til at ringe!!! Det er skamfuldt, da borgerne har brug for jeres hjÊlp!!! FÞj!!! Jeg er stadig ikke kommet igennem på telefonen efter flere dage!!!

2026幎4月20日
自発的なレビュヌ

Galehus bemandet af klassisk offentligt ansatte

ForskudsopgÞrelse for 2026
* Alt indfÞres inkl. transport til arbejdssted

ÅrsopgÞrelse 2026
* Du os skylder 17K

* Du ser de igen har slettet transport - det medfÞres
* De identiske fradrag for vinduespudsning tilfÞjes

* Du skylder nu “kun” 3K - de betales med det samme

* FÃ¥r besked om ny Ã¥rsopgÞrelse?

* I “ny” opopgÞrelse stÃ¥r sÃ¥, at ingen skylder nogen penge
 surprise!

* Uger efter - fÃ¥r indsat 337 dkr pÃ¥ kontoen uden videre information end “overskydende skat” - heller ikke “du har en ny Ã¥rsopgÞrelse”

Galehus

2026幎4月17日

Forstår ikke

Forstår ikke, at Skat overhovedet har et telefonnummer, når det er helt umuligt at komme igennem til at snak med dem "Alle linjer er optaget prÞv igen senere", hvorefter der bliver lagt på - uanset hvilken dag, der er tale om, og uanset hvilket tidspunkt på dagen

2026幎4月10日

SKAT er en mafia.

SkattevÊsnet er en mafia. Når man kÞber udenfor Eu, skal man naturligvis betale moms og eventuelt skat, men de vil osse rage hele varens belÞb til sig, som man betaler i online butikken, så man betaler over dobbelt så meget. Det er noget svineri og ren grådighed.

2026幎4月10日

Jeg har nu i 3 uger forsÞgt at ringe

Jeg har nu i 3 uger forsÞgt at ringe til skat og hver gang får man beskeden "Alle er optagede, prÞv igen senere eller prÞv hjemmesiden hvor du finder svar på de fleste spÞrgsmål"
Som om man havde ringert hvis ikke havde man prÞvet det. Det er ikke engang muligt at komme i kÞ til telefonen.

2026幎4月7日
自発的なレビュヌ

Bliver smidt af deres chat da

Bliver smidt af deres chat da medarbejderen ikke mener at jeg taler pÊnt da jeg spÞrger ind til om vedkommende ikke lÊser min tidligere chat med bot.

Hvordan skal man have tillid til skat med sådanne en kundeservice som ikke kan håndtere at lÊse og forstå. De må da i det mindste ansÊtte nogle som kan hjÊlpe ?

[31/03/2026, 08:57:55]**Chatten blev viderestillet**
[31/03/2026, 08:57:55]**simon deltager i chatten**
[31/03/2026, 08:57:56]**Chatbot deltager i chatten**
[31/03/2026, 08:58:00]-(Chatbot>: Hej 👋
Jeg er Skattestyrelsens chatbot.
[31/03/2026, 08:58:00]-(Chatbot>: Du kan få vejledning om generelle emner af mig.
[31/03/2026, 08:59:02]-(simon>: Jeg kan ikkd få lov til at logge ind med mitid, jeg har slettet cookies og brugt forskelligfe enheder
[31/03/2026, 08:59:03]-(Chatbot>: Jeg har brug for at vide lidt mere, for at jeg kan hjÊlpe dig. VÊlg det emne der passer bedst til dit spÞrgsmål:
[option keepOnReply] 1: HjÊlp til TastSelv Borger
[option keepOnReply] 2: Elektronisk samtykke til banken
[option keepOnReply] 3: HjÊlp til TastSelv Erhverv
[option keepOnReply] 4: Adgang til andre (Autorisation til TastSelv Borger)
[option keepOnReply] 5: Andet
[31/03/2026, 08:59:34]-(simon>: 4: Adgang til andre (Autorisation til TastSelv Borger)
[31/03/2026, 08:59:34]-(Chatbot>: Du kan få adgang (autorisation) til at se og indtaste en anden persons oplysninger i TastSelv. Det kan fx vÊre, at du skal hjÊlpe som rådgiver, revisor, ÊgtefÊlle eller anden familie.
[31/03/2026, 08:59:37]-(Chatbot>: Kan den person, hvis oplysninger du skal have adgang til, logge på TastSelv?
[option keepOnReply] 1: Ja, det kan de
[option keepOnReply] 2: Nej, det kan de ikke
[31/03/2026, 09:00:13]-(simon>: det er ikke det der er fejl i jeres adgang
[31/03/2026, 09:00:15]-(Chatbot>: Jeg kan ikke hjÊlpe dig videre med din henvendelse.
[31/03/2026, 09:00:17]-(Chatbot): Jeg undersÞger, om jeg kan viderestille dig til en medarbejder, som kan hjÊlpe dig videre. Et Þjeblik.
[31/03/2026, 09:00:22]-(Chatbot): Jeg viderestiller dig til en medarbejder, som muligvis kan hjÊlpe dig videre. Vent venligst.
[31/03/2026, 09:00:24]-(Chatbot>: Medarbejderen kan se din samtale med mig.

[31/03/2026, 09:00:27]**Chatten blev viderestillet**
[31/03/2026, 09:00:27]**Chatbot forlod chatten**
[31/03/2026, 09:01:13]**Ida deltager i chatten**
[31/03/2026, 09:02:35]-(Medarbejder): Hej
Vi oplever ikke problemer med at logge på skat.dk med mitid lige nu.

Hvis du oplever tekniske problemer på skat.dk, kan det i nogle tilfÊlde hjÊlpe at slette midlertidige internetfiler. Du kan lÊse om, hvordan du gÞr det i praksis på skat/slet-midlertidige-filer
[31/03/2026, 09:03:49]-<(simon): Det har jeg jo skrevet at jeg har gjort lÊser du ikke hvad at der står? jeg er lige blevet oplyst at du kan se hvad at jeg har skrevet med bot.?
[31/03/2026, 09:05:12]-(Medarbejder): Jeg kan desvÊrre ikke hjÊlpe dig, når du ikke kan kommunikere på en ordentlig måde.
God dag
[31/03/2026, 09:05:18]**Medarbejder afsluttede chatten**

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

Man kan ikke bruge Visa eller mobilepay

Man kan ikke bruge Visa eller mobilepay betaling af restskat.
Min bank udsteder ikke dankort eller visa/dankort.
Idéen går også lidt af mobilepay, når den også fejler fordi der kun er tilknyttet et Visa kort.

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Jeg har brug for hjÊlp!!!?

Jeg har brug for hjÊlp!!!??

Jeg vil ringe til Skat, men for det fÞrste kan man Ã¥benbart ikke komme i kÞ(??) den siger bare “alle linjer er optaget prÞv igen senere” det har jeg forsÞgt flere gange dagligt. SÃ¥ tÊnker jeg at ville forsÞge at ringe liiige nÃ¥r de Ã¥bner kl. 09.00. NÃ¥r jeg sÃ¥ gÞr det, sÃ¥ siger den noget i stil med at “telefonen ikke er tilgÊngelig lige nu.” Jeg prÞver ogsÃ¥ 5minutter over 9 med samme svar. SÃ¥ forsÞger jeg 10min efter 9 og sÃ¥ siger den igen at “alle linjer er pÃ¥taget prÞv igen senere” og lÊgger pÃ¥.

Og chatbotten kan ikke hjÊlpe mig og nej jeg kan ikke “finde svaret pÃ¥ mit spÞrgsmÃ¥l” inde pÃ¥ jeres hjemmeside.

Og hvis man skal skrive en besked til SKAT sÃ¥ stÃ¥r der at de vender tilbage indenfor 30dage
30dage!!?? Det kan man da ikke og isÊr ikke nÃ¥r der kun er en mÃ¥neds tid til at fÃ¥ fikset sin Ã¥rsopgÞrelse?

Hvordan kommer man igennem til jer!???

2026幎3月27日

Ku jeg give 0 stjerner gjorde jeg det

Ku jeg give 0 stjerner gjorde jeg det. Man ringer ind, der er kÞ prÞv igen senere. Man kan ikke engang stilles i kÞ. Så kan man prÞve 20x eller mere fÞr man er heldig at komme igennem.
Herefter kommer man sÃ¥ til telefon kÞen. 13 minutter. Da man sÃ¥ endelig kommer igennem til ÅrsopgÞrelsen fÃ¥r man svaret, "jeg har ikke forstand pÃ¥ aktier" og sÃ¥ stilles man sÃ¥ videre og kan starte ny ventetid.

2026幎3月26日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ