SNE & SNÖ Skirejser レビュヌ

1,003
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var i marts 2026 pÃ¥ en snescooter safari i Sverige, hvilket helt igennem var en fantastisk oplevelse. Vores guide Glenn var super god og han kender omrÃ¥det som ingen andre. Hans erfaring og venligh... もっず芋る

We had a fantastic experience with Sne and Sno Travel planning our trip to Cervinia. Everything was seamless from start to finish — lodging, logistics, and on-mountain planning were all handled p... もっず芋る

Super kunde pleje
. 2 dage fÞr vi skulle afsted blev vi ringet op for, at hÞrer om vi var klar og evt. havde nogle spÞrgsmÃ¥l. God service under hele opholdet og en opringning nogle dage efter vi v... もっず芋る

Skiture med SNE & SNÖ er altid en fantastisk oplevelse pÃ¥ mange mÃ¥der. Destinationerne er spÊndende og udfordrende, hotellerne er gode, og servicen er i top – isÊr nÃ¥r det gÊlder guiderne. D... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

SNE & SNÖ Skirejser に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi arrangerer skrÊddersyede skirejser, firmature, samt weekendski til Alperne. Vores mål er at bevare vores gÊster i centrum og vÊre mere end en almindelig skirejsearrangÞr. Vi sigter mod at kunne give dig en personlig og målrettet service, så du fÞler at din skirejse bliver den helt rigtige for dig!

優良

すべおのレビュヌ

(1,003)

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Sne&Snö leverer i den grad varen

Sne&Snö leverer i den grad varen - styr pÃ¥ alle detaljer - alt klapper her. Super guides med masser af overblik. Mine bedste anbefalinger ✔👏🏻🙌🏻

2026幎2月21日

KÊre Max

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Casper, SNE & SNÖ

Har lige vÊret pÃ¥ snescooter tur i

Har lige vÊret på snescooter tur i Sverige med samarbejdspartnere. Turen var arrangeret af Sne & Snö. Virkelig en god tur og godt arrangeret. Alt var til UG+

2026幎2月24日

KÊre Ivan

Mange tak for din anmeldelse!

Godt at hÞre I havde en god snescootersafari.

Casper, SNE & SNÖ

Anton best guide took me and my family on private pistevisning (very good skier, knows his stuff)

Very service minded guides (especially Anton) was always prioritiesed and felt very welcome.

2026幎2月18日

Dear Walter

Thank you very much for your kind review – we really appreciate it!

We’re glad to hear you and your family had a great experience and felt welcome throughout your trip.

Best regards

********** 10 stjerners service, hele vejen igennem

Sikke en service vi har fået, lige fra bestilling til vi kom hjem. Glenn den rampe du lige bag i, med vores Þnsker :)
Fedt hotel, fedt område, mega gode restauranter.
Og kÊmpe ros til alle dine guider i La Thuile.
Men en speciel ros til SÞs, den ene af dine guider på stedet. Der var ikke den ting hun ikke ville gÞre for os, det har vi aldrig oplevet fÞr, så kÊmpe tak SÞs :) og dig Glenn. Vi kommer tilbage nÊste år :) taaaaaaak.

2026幎2月19日
自発的なレビュヌ

Hele vejen igennem en super fin rejse

Hele vejen igennem en super fin rejse som prÊcis svarede til de informationer Glen gav os da vi kÞbte rejsen. Guiderne var modne, voksne, hjÊlpsomme og behagelige. Vi rejser gerne med Sne & SnÞ igen.

KÊre Peter

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Vi håber at se jer igen på pisten!

Casper, SNE & SNÖ

Vi havde en fantastisk skiferie i La

Vi havde en fantastisk skiferie i La Thuile med virkelig god service fra fra alle fra start til slut. Kan varmt anbefales at rejse med Sne og SnÞ.

2026幎2月8日

SNE & SNÖ Skirejser からの回答

Tusind tak for anmeldelsen. Den er vi glade for :)

Super fed tur til Val T med gymnasiet

Super fed tur til Val T med gymnasiet. Rigtig sÞde og sjove guider!
Ser frem til nÊste år med Sne & Snö igen.

2026幎2月6日

KÊre William

Mange tak for din anmeldelse og for en super god skitur!

Vi glÊder os til nÊste år!

Øv altså

Jeg var afsted med mit gymnasie. Overordnet var det en rigtig god tur. Gode events, gode pister, okay lejligheder og sÞde guider (ivÊrtsfald nogle af dem) Vi stÞdte dog på et par problemer undervejs. Vi har netop booket gennem sne og snÞ for at ligge ansvaret fra os, og fordi vi bliver lovet en stÞtte, som sÞrger for at vÊre der hvis der er problemer. Vi oplevede desvÊrre at nogle at disse ting ikke blev helt overholdt og der var manglende forståelse fra nogle guider (de Êldre guider) - Hvor vi blev sat i situationer for det kunne havde vÊret rart at man kunne trÊkke på denne hjÊlp man netop burde få gennem sne og snÞ, da det er dem der har stået for turen. Her snakker vi problemer med lejligheder, eller transport at bagage. Det kunne man ikke, og der var ikke meget forståelse fra disse guider, nÊrmest det modsatte. Det er bare super Êrgeligt at man er blevet lovet ting der ikke bliver holdt, og istedet selv er nÞdt til at fikse disse situationer, det kunne nemt vÊre undgået. Men det er godt at vide til nÊste gang, så er man forberedt på at man skal vÊre klar på at der ikke altid er hjÊlp at hente selvom man tror det. Det er slet ikke for at tale sne og snÞ totalt ned, det er bare en kort bemÊrkning som desvÊrre gjorde vores tur mere besvÊrlig end nÞdvendigt - ellers en skÞn skÞn tur

Super tur

Super tur med en fed stemning hele vejen fra vores guide Jacob.

KÊre Sarah

Mange tak for din anmeldelse.

Og tak for en super skitur - Vi glÊder os allerede til nÊste år!

Jeg var afsted med Jacob til Val

Jeg var afsted med Jacob til Val Thorens og han var en ekstremt god mand. Kan varmt anbefale Sne og Snö, der styr på lortet!!!!!!!

2026幎2月6日

KÊre Hugo

Mange tak for din anmeldelse!

Godt at hÞre turen gik som den skulle og der var styr på det hele :)