SNE & SNÖ Skirejser レビュヌ

1,003
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var i marts 2026 pÃ¥ en snescooter safari i Sverige, hvilket helt igennem var en fantastisk oplevelse. Vores guide Glenn var super god og han kender omrÃ¥det som ingen andre. Hans erfaring og venligh... もっず芋る

We had a fantastic experience with Sne and Sno Travel planning our trip to Cervinia. Everything was seamless from start to finish — lodging, logistics, and on-mountain planning were all handled p... もっず芋る

Super kunde pleje
. 2 dage fÞr vi skulle afsted blev vi ringet op for, at hÞrer om vi var klar og evt. havde nogle spÞrgsmÃ¥l. God service under hele opholdet og en opringning nogle dage efter vi v... もっず芋る

Skiture med SNE & SNÖ er altid en fantastisk oplevelse pÃ¥ mange mÃ¥der. Destinationerne er spÊndende og udfordrende, hotellerne er gode, og servicen er i top – isÊr nÃ¥r det gÊlder guiderne. D... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

SNE & SNÖ Skirejser に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Vi arrangerer skrÊddersyede skirejser, firmature, samt weekendski til Alperne. Vores mål er at bevare vores gÊster i centrum og vÊre mere end en almindelig skirejsearrangÞr. Vi sigter mod at kunne give dig en personlig og målrettet service, så du fÞler at din skirejse bliver den helt rigtige for dig!

優良

すべおのレビュヌ

(1,003)

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Den mest fantastiske skiferie i La

Den mest fantastiske skiferie i La Thuile, der gjorde vores drÞmme til virkelighed! Virkelig velorganiseret, med lÊkkert hotel (vÊrelser, wellness og mad i top). Super skÞnne og kompetente guider. Vi kommer aldrig til at glemme vores fÞrste skiferie som familie. Sne & Snö fÃ¥r 5 store stjerner 🌟🀩✚⭐

2025幎2月9日

KÊre Nicoline

Det er vi meget glade for at hÞre :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Casper, SNE & SNÖ

Fantastisk tur til et fantastisk sted.

Er lige kommet hjem fra en tur i Cervinia Italien, fantastisk omrÃ¥de jeg kun kan anbefale. OmrÃ¥de hÊnger super godt sammen. Hotellet var fantastisk. En stor tak til de to guider Marie og Jacob. I er fantastiske keep Up the Good work 😎

2025幎1月29日

KÊre Per

Tak for din anmeldelse! SkÞnt at hÞre I havde en fantastisk tur til Cervinia.

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice og virkelig velorganiseret rejse. SÊrligt shout-out til Oskar Garde og Glenn, som begge gik langt ud over det forventede for at skabe en super tur for os.

KÊre Martin

Tak for din anmeldelse! Godt at hÞre at både rejsen og servicen levede op til jeres forventninger :)

Casper, SNE & SNÖ

Fantastisk tur til Italien med et guide

Fantastisk tur til Italien med et guide team i sÊrklasse.
Flot hotel, god service og hÞj sol hjalp også på det hele.
En stor anbefaling til teamet herfra😊

/Kasper

2025幎2月2日

KÊre Kasper

Tusind tak for din anbefaling og de 5 stjerner! Det er vi meget glade for.

Casper, SNE & SNÖ

Den bedste anmeldelse - LÊs endelig med!

Hvordan skriver man en anmeldelse der overgår alt det andet - Det er lige netop den fÞlelse min familie og jeg har efter 7 skÞnne dage i La Thuile med Sne og Snö.

Kontoret lovede lidt mere end de kunne holde (ikke noget at skrive hjem om) MEN til gengÊld, fik vi de 4 bedste guider ever! Vi blev nurset som aldrig fÞr.

Guiderne Lise, Christina, Claus og Jakob er bare fantastiske, sjÊldent har vi oplevet så betÊnksomme, engagerede og servicemindede guider. De var som en del af familien og gjorde at vores ophold, var et af de bedste vi lÊnge har haft. Stort tak til jer alle, for den helt igennem fantastiske indsats som var langt ud over vores forventninger.

Vi kan helt klart anbefale at rejse med Sne & Snö og vil helt klart gÞre det igen. Forhåbentlig allerede i 2026!

Tak til alle for en fantastisk tur, hvor selv en lidt tåget dag, kunne blive til solskinsvejr!

Hilsen
Fam. Holm/Eiberg

2025幎2月9日

KÊre Henrik og familie

Tusind tak for jeres anmeldelse og anbefaling til at rejse med os! Det er vi meget taknemmelige for :)

Det lyder til at I har haft en dejlig ferie i La Thuile - der er også skÞnt!

Tak for en skÞn skiferie i La Thuile

Tak for en skÞn skiferie i La Thuile. Hvor alt gik efter planen.
Også stor tak til de sÞdeste guider Lise og Jacob, som var der for os.

2025幎2月18日

KÊre Nina

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at hÞre I havde god tur!

Vi sender tak og ros videre til Lise og Jacob :)

De bedste skirejser

De bedste skirejser med sÞde guider og styr på tingene!

2025幎2月16日

KÊre Benedicte

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for!

Virkelig god service

Virkelig god service
Claus er en super god guide :D smertefri rejse

2025幎2月12日

KÊre Gulgy

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for! :)

Vildeste 3 år på skirejse til val t med

Vildeste 3 år på skirejse til val t med sne og snö alle år, vildt sÞde guider, fede arrangementer og alt den tryghed man kunne tÊnke sig

Vil klart anbefale og vender snart tilbage igen

KÊre Vanessa

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for!

Vi glÊder os til at se dig på pisten igen.

Jeg har haft den bedste oplevelse med

Jeg har haft den bedste oplevelse med sne og snÞ, med de sÞdeste guider, som altid er der til at hjÊlpe. Da jeg har rejst med sne og snÞ i 3 år, kan jeg varmt anbefale at rejse med sne og snÞ, hvis du vil have en god skiferie!!

2025幎2月14日

KÊre Emilia

Tusind tak for din anmeldelse, den er vÊrdsat. Dejligt at hÞre du har haft nogle gode ture med os!

Mega fed tur!!

Mega fed tur!!! SÞdeste guider og de fedeste arrangementer

KÊre Clara

Godt at hÞre! Tak for anmeldelsen :)

Fantastisk skirejse

Har rejst med sne og snÞ flere gange og det har altid vÊret en succes. KÊmpe anbefaling herfra.

KÊre Filippa

Tak! Det er vi meget glade for at hÞre :)

Mega mega fed tur

Mega mega fed tur - sÞde guider, og fede arrangementer!

2025幎2月13日

KÊre Ida

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

SkÞnt at hÞre I havde en god tur!

Jeg har haft den bedste oplevelse med

Jeg har haft den bedste oplevelse med Sne og Snö skirejser gennem flere år. Mega fedt program og sÞde guider, der altid står klar til at hjÊlpe dig - dermed fÞler du dig altid tryg under din rejse:)

2025幎2月14日

KÊre Freja

Tusind tak for din anmeldelse og alle rejserne!

Vi håber at se dig på pisten igen.

100/10 stjerner

100/10 stjerner, mega fed tur vi havde. Så sÞde ski guides!

KÊre Fanny

Tusind tak for din anmeldelse! SkÞnt at hÞre I havde en god tur :)

Sne & SnÞ guiderne var fantastiske og

Sne & SnÞ guiderne var fantastiske og engagerede og hele familien fik en super dejlig skiferie i La Thuile.
Det er bestemt ikke sidste gang vi tager med Sne og SnÞ!

KÊre Suzanne og Allan

Mange tak for jeres anmeldelse - vi sender rosen videre til guiderne!

Vi glÊder os til at se jer på pisten igen :)

Casper, SNE & SNÖ

Super skÞnt skiområde Limone Piemonte.

Super skÞnt skiområde Limone Piemonte.
Kan kun anbefales, hvis man udover dejligt skilÞb på skÞnne brede boulevarder, også har lyst til at bo i en charmerende autentisk italiensk ski by.
Mega charmerende. Spis på Osteria Il Bagatto eller la Giara. Hotellet Grand Hotel Il Principe ligger super godt v. liften og er rigtig godt.
Guiderne Jens-Christian (JC) og Clara er meget sÞde, servicemindede og imÞdekommende, så de skal ha 5 *****. De er bare gode.
PrÞv det - dejlig skiferie
Hilsen fra familien Øster fra DragÞr

2025幎2月5日

KÊre Christina og familie

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi meget glade for.

Det lyder til at I har fået det bedste ud af Limone - det er virkelig også en enestående destination i Alperne!

Vi håber at se jer igen nÊste år!

SNE & SNÖ får topkarakter i Cervinia

SNE & SNÖ leverer professionel og personlig service med gÊsten i centrum bÃ¥de fÞr, under og efter ferien!

Guiderne Marie og Jacob i Cervinia er de bedste skiguider, man kan Þnske sig - og så er de hyggelige at vÊre sammen med - på pisten, i liften, til frokost, til afterski og transfer.

Tak til SNE & SNÖ for det lille ekstra!

2025幎2月2日

KÊre Christina

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for!

Vi giver rosen videre til Marie og Jacob, og håber vi ses på pisten igen nÊste vinter.