Skjern bank er verdens bedste og isÊr vores bankrÃ¥dgiver Daniel Holden! Han er en superhelt uden lige. Vi fÞler os altid trygge og i varme hÊnder nÃ¥r vi skal snakke med ham og Skjern bank. Ing... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor ros til Alex Holm fra Skjern Bank for professionel, Êrlig og utrolig hjÊlpsom rÃ¥dgivning gennem hele forlÞbet. Som fÞrstegangskÞber har det betydet meget at have en rÃ¥dgiver, der tager sig tid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er skiftet til Skjern Bank efter mere end 20 Ã¥r hos min forrige bank. Det har vÊret en god oplevelse fra start til slut - jeg er bÃ¥de blevet hÞrt, set og forstÃ¥et. Min nye bankrÃ¥dgiver, Troels Joh... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Den mest ubehjÊlpsomme bank i verden! NÃ¥r man har betalt sit lÃ¥n ud, sÃ¥ er der INGEN service i banken OVERHOVEDET og ALLE aftaler om budget bliver afmeldt.... inkompetente medarbejdere der blander... ãã£ãšèŠã
Skjern Bank er en selvstÊndig bank med i alt ca. 220 medarbejdere fordelt på afdelinger i Skjern, Varde, Esbjerg, Bramming, Ribe, Virum, Hellerup, HÞrsholm og Carlsberg Byen. Banken drives efter sunde jyske principper - tilpasset de krav, der stilles til en bank i dag. Vi lÊgger vÊgt på tÊtte og stabile relationer mellem vore kunder, medarbejdere og banken.
Banktorvet 3, 6900, Skjern, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Skiftede fra RingkjÞbing Landbobank til Skjern Bank.
Det skulle jeg nok ikke have gjort.
Heldigvis er der frit bank valg.

Skjern Bank ããã®åç
Skjern bank er verdens bedste og isÊr vores bankrådgiver Daniel Holden! Han er en superhelt uden lige.
Vi fÞler os altid trygge og i varme hÊnder når vi skal snakke med ham og Skjern bank.
Ingen stress eller jag kun imÞdekommende.
Vores helt klart anbefalinger herfra, de kan deres kram til fingerspidserne.

Skjern Bank ããã®åç
Stor ros til Alex Holm fra Skjern Bank for professionel, Êrlig og utrolig hjÊlpsom rådgivning gennem hele forlÞbet. Som fÞrstegangskÞber har det betydet meget at have en rådgiver, der tager sig tid til at forklare tingene roligt og forståeligt, og som altid er hurtig til at svare.
Man fÞler sig ikke bare som et nummer i rÊkken, men som en kunde der virkelig bliver taget seriÞst og godt hånd om. Jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder hele vejen igennem, og jeg kan varmt anbefale både Alex og Skjern Bank.

Skjern Bank ããã®åç
VÊrdier ser sÃ¥ flot ud pÃ¥ powerpoint â og er uendeligt ligegyldigt nÃ¥r adfÊrd ikke understÞtter vÊrdierne, isÊr ordentlighed.

Skjern Bank ããã®åç
Et fantastisk Bankskifte til Skjern Bank i HÞrsholm. Som Êldre hvor man mange gange barer er et nummer. Jeg har en fantastisk oplevelse med Frederikke og Per Sander, en meget professionel behandling. Vi fik lÞst mit huskÞb. Frederikke og Per Sander er super professionel. Tak for det.

Skjern Bank ããã®åç
Jeg er ung og fÞrstegangskÞber.
Jeg har vÊret i kontakt med flere banker men der er ingen tvivl om at Skjern Bank var det rigtige valg for mig . IsÊr på grund af min bankrådgiver Henrik.
Henrik har vÊret utrolig dygtig, tålmodig og professionel hele vejen igennem. Han tager sig tid til at forklare tingene roligt og når jeg ringer, bliver jeg altid mÞdt på en ordentlig og hjÊlpsom måde.
Den gode rådgivning gjorde også at jeg valgte at skifte bank og kÞbe min lejlighed gennem Skjern Bank.
Jeg er virkelig glad for den hjÊlp og stÞtte, jeg har fået gennem hele processen. Jeg kan varmt anbefale Skjern Bank og isÊr Henrik Juul Jensen som rådgiver.
Mvh Tesfa

Skjern Bank ããã®åç
Jeg har skiftet bank til Skjern Bank Virum, da jeg skulle tage andelsboliglån til kÞb af andelslejlighed i Virum. Jeg er meget tilfreds med hele forlÞbet. Derudover er jeg også glad for at have fået Henrik Juul Jensen som rådgiver. Alt i alt meget positiv oplevelse. Jeg ser frem til samarbejdet.

Skjern Bank ããã®åç
Min bankrådgiver hos SKJERN Bank, afdeling HÞrsholm, fortjener kun ros.
Her fÃ¥r man Êgte personlig rÃ¥dgivning. Der er forstÃ¥else, rummelighed og en konstant serviceminded tilgang â altid klar til at hjÊlpe, altid til at forklare, og altid med blik for mennesket bag Þkonomien. Det skaber tryghed, overblik og ro i maven, ogsÃ¥ nÃ¥r Þkonomi kan fÞles komplekst.
SKJERN Bank har hjulpet mig med at realisere mine drÞmme de seneste Ã¥r, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de ogsÃ¥ kommer til at gÞre det fremover â sandsynligvis resten af livet.
Min mor â og flere venner â har ogsÃ¥ skiftet til SKJERN Bank, og tilbagemeldingen er den samme: hÞj tilfredshed og fÞlelsen af at vÊre i virkelig gode hÊnder ð
Og bare rolig⊠det her er ikke The Wolf of Wall Street-rÃ¥dgivning med brystdunk og telefoner, der bliver smidt ð
Det er den rolige, langsigtede og ordentlige slags â hvor man faktisk sover godt om natten.
En bank og en rÃ¥dgiver, jeg varmt kan anbefale âïž

Skjern Bank ããã®åç
Banken gÞr det meget vanskeligt at realisere drÞmmen om at eje noget, medmindre man har en kautionist eller anden form for ekstra sikkerhed.
Jeg oplever desvÊrre, at det ofte er lettere at få andre finansielle institutioner til at tro på ens projekt end ens egen bank.
Selv mindre Êndringer krÊver omfattende dokumentation, hvilket gÞr processerne tunge og langsommelige.
Samtidig har jeg haft mÞder med bankrådgivere, hvor tonen har fÞltes nedladende, og hvor man ikke rigtig fÞler sig velkommen som kunde.
Jeg har vÊret kunde i banken i mange år, men er nu begyndt at se mig om efter et alternativ.

Skjern Bank ããã®åç
ImÞdekommende, ordentlig og omhyggelig - og får tingene til at lykkes.

Skjern Bank ããã®åç
Jeg er blevet mÞdt af en dygtig og kompetent rådgiver som forstår hvad han har med at gÞre, og som handler hurtigt og kompetent når der er behov for det.

HOLD JER LANGT VÃK FRA DENNE BANK

Skjern Bank ããã®åç
Vi kan varmt anbefale Skjern Bank i Virum. Vi har fået rigtig god rådgivning. Samtidig har vi altid fået hurtig hjÊlp, hvilket vi har vÊrdsat meget under vores boligkÞb.

Skjern Bank ããã®åç
Jeg flyttede til Skjern bank på opfordring af en kollega som for nyligt rykkedede dertil. Vores rådgiver hos Skjern Bank har mÞdt os med en menneskelighed som man sjÊldent oplever i denne branche. Vi har fÞlt os set som mennesker frem for kontonumre og vi har fået alt den rådgivning som vi har turde drÞmme om. Rådgiver har i Þvrigt vÊret super grundig og jeg har derfor ikke en finger at sÊtte på mit nylige bankskifte. Stor anbefaling herfra.

Skjern Bank ããã®åç
Medarbejdere tager sig godt tid til kundeservice information og lÊser ind

Skjern Bank ããã®åç
Vi var interesseret i et bankskifte så vi kunne få samlet alt i en ny bank, og samtidigt få ryddet i Þkonomien.
Hele vejen igennem processen fra vores fÞrste henvendelse til de mÞder vi har haft med vores nye rådgiver Henrik, i afdelingen i Virum har vi kunnet mÊrke et personligt engagement og vilje til at finde lÞsninger på vores Þnsker.
Vi er meget tilfredse med vores nye bank.

Skjern Bank ããã®åç
Jeg har haft Skjern bank Bramming og Hanne Christensen i mange år og har altid vÊret yderst tilfreds.
Kort sagt.
Skarp.
HjÊlpsom.
HjÊlpsom .OgsÃ¥ med en lÞftet pegefinger, nÃ¥r der har vÊret god grund og brug for detð
Tak for altid godt samarbejde og luft i Þkonomien.

Skjern Bank ããã®åç
Privatkunde igennem 20 år med god oplevelse indtil min rådgiver går på pension.
Ny rådgiver smider alt pli og respekt ud af vinduet og behandlede os som mindrevÊrdige mennesker.

Skjern Bank ããã®åç
Jeg har for nylig valgt at skifte til Skjern Bank, og har haft fornÞjelsen af rådgiver Stinna. Allerede fra min fÞrste telefonsamtale blev jeg mÞdt med en oprigtig interesse for, hvem jeg er og hvad der er vigtigt for mig. Fokus har ikke kun vÊret på tal og konti, men også på mine drÞmme og fremtidsplaner.
Det har gjort en stor forskel at fÞle sig set og forstÃ¥et â ikke bare som kunde, men som menneske.
RÃ¥dgivningen, jeg har modtaget, har vÊret Êrlig, nÊrvÊrende og skrÊddersyet til min specifikke situation. Og vigtigst af alt, i ÃJENHÃJDE! Jeg har fÃ¥et klare svar pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l, men det, der har betydet mest, er, at jeg virkelig er blevet lyttet til.
Jeg kan til enhver tid varmt anbefale Stinna. Hendes imÞdekommenhed og rådgivning i ÞjenhÞjde gÞr, at jeg fÞler mig tryg og godt hjulpet.