Sparekassen Danmark レビュヌ 3,152

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Den bedste bank, jeg har stiftet bekendtskab med. Hvor andre ser udfordringer, sÃ¥ ser de muligheder. De er Êrlige, realistiske og lover ikke mere, end de kan holde. De er ikke provisionslÞnnede, og sÊ... もっず芋る

FÞrste gang vi kom ind i Sparekassen blev vi med det samme mÞdt af en medarbejder 🥳 vi fÞlte os velkommen med det samme 👏👏 Vores rÃ¥dgiver er det sÞdeste og mest tÃ¥lmodige/ kompetente menneske vi... もっず芋る

Sparekassen Danmark - og sÊrligt bankrÃ¥dgiver Gry Hansen - har vÊret utroligt hjÊlpsomme og effektive i en meget kompliceret og krÊvende sag, hvor alting hastede og der blev ved med at komme nye ting... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行
  2. アセット マネゞメント サヌビス
  3. オヌト ファむナンス・ロヌン䌚瀟
  4. 金融機関
  5. ロヌン代理店
  6. 貯蓄銀行

圓該䌁業による蚘述

Vi er Sparekassen Danmark - Vi har oprigtig interesse i den enkelte kundes liv og forretning – og hjÊlper med at realisere drÞmme gennem vÊrdifuld rÃ¥dgivning for bÃ¥de privat- og erhvervskunder. Som garantsparekasse tager vi samfundsansvar og bidrager til lokal udvikling. Vi har ingen aktionÊrer, sÃ¥ vi tÊnker og handler mere langsigtet – og trÊffer beslutninger ud fra sund fornuft.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

3152件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 98に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Smertefri skifte

Let skifte fra det gamle lokale pengeinstitut, til Sparekassen Danmark.
De stod for det hele, og efterfÞlgende, grundig gennemgang af vores Þkonomi, herunder også forsikringer og budgetkonto.
Kun ros herfra.

2026幎4月17日
自発的なレビュヌ

Vi er for nylig flyttet til spard

Vi er for nylig flyttet til spard. Det er foregået meget gnidningsfrit. Alle overflyttelser er foregået i den bedste rÊkkefÞlge og uden problemer overhovedet.
De personer vi har snakket eller skrevet med har vÊret sÞde og rare.
Alt i alt en meget fin oplevelse.

2026幎2月18日
自発的なレビュヌ

Hvor andre ser problemer, ser de lÞsninger

Den bedste bank, jeg har stiftet bekendtskab med. Hvor andre ser udfordringer, så ser de muligheder. De er Êrlige, realistiske og lover ikke mere, end de kan holde. De er ikke provisionslÞnnede, og sÊlger dig ikke noget, du ikke skal bruge. De er enormt servicemindede og jeg har aldrig fået så god service hos nogle af de andre banker, jeg har brugt.

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Super enkel at samarbejde med

Super enkelt at samarbejde med Sparekassen Danmark. Vi har netop afsluttet salg af gammelt hus og kÞb af nyt med fantastisk support fra teamet. Enkelt samarbejde med stor fleksibilitet - mÞder, svar retur og opfÞlgning - alt super smidigt med hÞjt tempo. Bedste anbefalinger herfra Fam. GrÞnfeldt HellebÊk.

2026幎4月15日

Kontakt

Vores rådgiver er det sÞdeste og mest tålmodige/ kompetente menneske vi lÊnge har mÞdt
Flere gange har vi vÊret i kontakt og fÃ¥et den bedste forklaring og hjÊlp 😊😊😊

2026幎4月13日

Sparekassen Danmark- hjÊlpsomme og effektive

Sparekassen Danmark - og sÊrligt bankrådgiver Gry Hansen - har vÊret utroligt hjÊlpsomme og effektive i en meget kompliceret og krÊvende sag, hvor alting hastede og der blev ved med at komme nye ting op. Gry Hansen og hendes kollegaer har siddet klar på nÊrmest alle tidspunkter af dÞgnet og har handlet lynhurtigt, når det var påkrÊvet. Jeg har haft oplevelsen af, at hun og banken oprigtigt Þnskede at hjÊlpe. Min varmeste anbefaling!

2026幎4月15日
自発的なレビュヌ

Springvand drÊber dansk natur.

DesvÊrre er de lige glade med biodiversitet og truede dyr som Danmarks padder

2026幎4月14日

Hej Rasmus

Ligesom DirektÞr for Strategi og Kommunikation Rasmus Krog Madsen har udtalt i pressen, så gÞr vi sammen med Mariagerfjord Kommune og Danmarks Naturfredningsforening alt hvad vi kan for at finde en god lÞsning for padderne.

Rigtig god dag!

Sparekassen Danmark

Rådgiver umulig at få fat i selv om man

Rådgiver umulig at få fat i selv om man lÊgger mange beskeder om at vedkommende skal ringe. Det fÞles ikke rart når man er midt i et salg og kÞb af bolig.

2026幎4月1日

Hej Sanne

Jeg kan forstå, at du har fået en ny rådgiver, som har hjulpet med at fÊrdiggÞre bolighandlen og fremover naturligvis er tilgÊngelig for dig. Det samme gÊlder teamet bag din rådgiver.
Du er altid velkommen til at kontakte din afdeling direkte for hjÊlp – og Kundeservice er ogsÃ¥ klar til at hjÊlpe kl. 8-20 pÃ¥ hverdage og kl. 8-18 i weekends ved at ringe pÃ¥ hovednummeret 82229000.

God dag til dig!

Fantastisk kunderådgiver

Fantastisk kunderådgiver ved Flemming SÊrkjÊr, meget kompetent og dygtigt,
kÊmpe anbefaling herfra

2026幎4月11日

Hej Thomas

Vi siger tak for den kÊmpe anbefaling til Flemming - den sÞrger vi for, at han modtager med det samme.

Gustav.

Gustav.
Ud over en generel god modtagelse på en travl dag i City Syd, så er der altid ekstraordinÊr god service og forståelse for ens situation hos Gustav.

Opgaver bliver lÞst og der er aldrig irritation over ting der har trukket ud i halvandet Ã¥r for eksempel 😂

Håber han får et klap på skulderen.

2026幎4月10日

Hej Frederik

Tak for de flotte 5 stjerner til Gustav - han får dem tilsendt med det samme!

Hurtig service

Skiftede til Sparekassen Danmark ifbm huskÞb og må bare sige at både rådgiver og support har ydet fantastisk service.

100% styr på processer, hurtige svar og konstruktiv rådgivning👍

2026幎4月9日

Hej Niels

Tusind tak for denne skÞnne anmeldelse - og fordi du er vores loyale kunde og ambassadÞr!
Vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde fremover!

Fantastisk bank!

Fantastisk bank! De er altid lydhÞre, hurtige til at svare og fleksible. SÊrligt store roser til min egen bankrådgiver, Mikkel!

2026幎4月9日

Hej Frederik

Det er sÞd musik i vores Þrer - tak fordi du giver dig til at at dele dine positive oplevelser med os her på Trustpilot.
Det sÊtter vi rigtig stor pris på!

Sparekassen Danmark

Vi har lige skiftet til en anden

Vi har lige skiftet til en anden afdeling Sparekassen Danmark nord i Odense, og stod over for et hurtigt bil kÞb og afdelingsleder ringe meget sendt eftermiddag og fik en aftale så kÊmpe ros for hurtig reaktion. Stor ros til Peter

2026幎4月8日

Hej Allan

Tak for de flotte 5 stjerner - vi er glade for at kunne hjÊlpe jer på bedste vis!

Vi Þnsker jer en dejlig dag!

Professionel hjÊlp hele vejen

Super god service og professionel hjÊlp hele vejen, sÃ¥ kÊmpe ros herfra 🙌🏻

2025幎11月19日

Hej Silvija

Tusind tak for de venlige ord, det betyder meget for os!

Vi Þnsker dig en dejlig dag!

Sparekassen Danmark

Vi vil gerne sige mange tak for en

Vi vil gerne sige mange tak for en meget venlig modtagelse og en opmÊrksom tilgang til vores sag. Vi fik professionel vejledning gennem hele forlÞbet, og al information blev prÊsenteret klart, tydeligt og let at forstå. Vi sÊtter isÊr pris på, at der blev taget sig tid til at besvare alle vores spÞrgsmål, give grundige rådgivninger og vise et oprigtigt Þnske om at hjÊlpe. Det gav os en fÞlelse af tryghed og ro gennem hele processen. Det er en fornÞjelse at have med så kompetente og imÞdekommende medarbejdere at gÞre. Mange tak for jeres stÞtte og hjÊlp!

Anastasia og Bogdan

2026幎4月8日

Hej Anastasia og Bogdan

Mange tak for jeres ros og fordi I giver jer tid til at dele jeres positive oplevelser med os her.
Vi er glade for at kunne hjÊlpe jer på bedste vis - og ser frem til det gode samarbejde fremover også!

Vi Þnsker jer en dejlig dag!

Sparekassen Danmark

Finally a bank in Denmark that truly treats you equally!

This has honestly been my best banking experience in Denmark after 6 years of living here.

As a professional who moved to Denmark for work, I have unfortunately experienced a noticeable difference in how foreigners are treated compared to Danish customers when it comes to banking services. It can sometimes feel unnecessarily complicated or less accommodating.

That’s exactly why my experience with Sparekassen Danmark stands out.

From start to finish, everything has been handled professionally, transparently, and with genuine care. I always felt taken seriously and well-advised, which made a complex process like mortgage refinancing much easier and stress-free.

A special thanks to my advisor, **Kim Foss Lund** at the Frederiksberg branch, who went above and beyond throughout the entire journey. His guidance, responsiveness, and willingness to explain every detail clearly made a huge difference.

I truly felt treated as a valued customer — not as a “foreigner navigating the system”.

Highly recommended.

2026幎4月7日

Hi Amirhossein

We are happy to hear about your experience with us.
I will forward your kind words to Kim and his team straight away.
We are looking forward to the cooperation with you in the years to come.

Have a nice day!

Kind regards