ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
bestilte en elroq 85 sportline d 1/4 2026 ved sÊlger BjÞrn, har handlet bil med ham fÞr og der findes ikke et bedre menneske og sÊlger som BjÞrn, Êrlig og 100% trovÊrdig. Altid smilende og dygtig.
Vi fik tilbage i oktober 23. en bule i vores forskÊrm pÃ¥ vores Skoda Enyaq. Vi kontakter herefter Skoda i Aabenraa for at fÃ¥ udbedret skaden. FÞrste gang blev skaden ikke udfÞrt tilfredsstillende,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Oplevelsen hos Skoda Aabenraa var heltâŠ
Oplevelsen hos Skoda Aabenraa var helt igennem fantastisk. Jeg har sjÊldent mÞdt sÃ¥ hjÊlpsom og professionel en service. Jeg kom med et akut problem, som de hurtigt fik lÞst. De gav mig endda en super fin lÃ¥nebil, mens de arbejdede pÃ¥ min. Da jeg fik bilen tilbage, var alt, som lovet, og endda til en lavere pris end forventet. En stor tak til Skoda Aabenraa â jeg kommer helt sikkert igen!
Vender aldrig retur
Jeg har brugt Skoda Aabenraa de sidste 4 gange jeg har handlet bil, men nu har jeg rettet henvendelse 3 gange til Skoda Aabenraa, incl email og chat (ikke chatbot) alle gange har jeg bedt om tilbud på kÞb af bil, og de har lovet at vende retur, hvilket aldrig er sket. Sidste gang fik jeg en masse undskyldninger og garanti for kontakt, men ak intet. De har fået både email og telefonnummer.
Det var godt nok ikke gået i BrÞdrene Schmidt tid...
Jeg ville jo bare gerne stÞtte dem jeg plejer og kÞbe en bil! Hvor svÊrt kan det vÊre?
bestilte en elroq 85 sportline d 1/4âŠ
Ny Skoda fabia
December 2023 kÞbte vi en hel ny Skoda fabia , sÊlger var super sÞd og god til,at fortÊlle alt hvad vi kunne tilkÞbe , men glemte at fortÊlle at man engang i ugen skulle trÊkke hÃ¥ndbremsen med 80 km i timen , for at fÃ¥ skidt vÊk fra bremserne , efter 22000 km skulle bremser og bremsebakker skiftes , da alt var rusten , hvorfor siger man ikke lige det nÃ¥r man kÞber bilen ð¡er virkelig vred , og synes de er meget flabet, vi er bare fÊrdig med at bruge Skoda i Aabenraa
Service pris scam
Jeg havde bestilt tid til Service - få dage op til skal jeg tage stilling til hvilken type, og får at vide jeg ville få sendt overslag. Jeg får fÞrst overlag 2 rykkere senere for dem. Jeg ender med overslag på 6-8000 kroner for et helt almindeligt service. Jeg finder en anden Skoda forhandler som kan lave det sammen billigere. Jeg informere Skoda Aabenraa om at de skal afbestille min tid, da jeg har fundet billigere. FÞrst herefter informere de mig om, at de faktisk kunne lave det til 1695 kr - men da hellere trÊkke penge fra en ung pige der ikke kender biler så godt. Jeg mÞder en vrede, da jeg ville afbestille mit service hos dem.
Bruger IKKE det vÊrksted mere nogensinde
STOR TAK til Skoda-Aabenraað
STOR TAK til Skoda-Aabenraa, fordi I uden varsel og uden forklaring udelukkede mig fra at benytte MinSkoda-appen.ð€¬
Nu ved jeg ihvertfald, hvor jeg IKKE skal henvende mig nÃ¥r jeg nÊste gang har brug for et Skoda-vÊrksted eller en Skoda-forhandler, sÃ¥ tak for det. ð
Skade afdelingen halter gevaldigt!!
Vi fik tilbage i oktober 23. en bule i vores forskÊrm på vores Skoda Enyaq. Vi kontakter herefter Skoda i Aabenraa for at få udbedret skaden.
FÞrste gang blev skaden ikke udfÞrt tilfredsstillende, hvorefter de får bilen igen.
Anden gang er skaden stadig ikke lavet tilfredsstillende, og de beslutter at der skal sÊttes en ny forskÊrm på.
nu er vi henne i april måned 24. og skÊrmen er stadig ikke blevet skiftet, og kontakter man dem lover de at de nok skal kontakte en hurtigst muligt, men man hÞrer intet..
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og sidste gang vi skal have lavet skader der.
Min Skoda rapid fik en afbudstid tilâŠ
Min Skoda rapid fik en afbudstid til 4.marts 2024
De skulle finde fejlen på ventilation,man bliver ikke informeret med mindre man selv kontakter dem.
Her en uge senere stÃ¥r bilen stadig ude pÃ¥ vÊrkstedet usamlet,fejlen er fundet men bilen gÞr de ikke fÊrdig og samler den igen,tiltrods for at jeg rykker og fortÊller at jeg skal bruge bilen fredag d.8 marts 2024 ð¡ð¡ð¡ð¡ð¡
Mvh John
Venlig og overskueligt kÞb af ny/brugtâŠ
Venlig og overskueligt kÞb af ny/brugt bil.
Super betjening og meget hjemligâŠ
Super betjening og meget hjemlig omgangstone.
Tager tid til den enkelte kunde uden at forhaste tingene
Tak for en god service
Jeg har endnu engang fået lavet service på min Skoda.
Det hele forlÞb planmÊssigt.
Tak jer pÃ¥ vÊrkstedet, for at gÞre et godt stykke arbejde. ð
Vi har kÞbt 2 helt nye biler ved dem
Vi har kÞbt 2 helt nye biler ved dem, og alle service lavet hos dem, ikke noget at klage over overhovedet.
Har fået kulance 2 gange, fÞrste gang var det, det elektroniske gasspjÊld, 6000 kr at få skiftet, nÞjes med at betale 300 kr.
2. Gang er gummilisterne udvendig på begge fordÞre revnet, koster ialt 10.000 - 12.000 kr, nÞjes med at betale 2000 kr., Alt sammen fordi jeg har holdt service hos dem, det service så det siger spar 2.
KÞber gerne bil der igen og alle service blir forsat laves hos dem ð
God service og venlig personale.
God service og venlig personale.
ð
God service, hårdtarbejdende medarbejdere.
AK96044
Hvis den nummerplade slÃ¥es op i deres system ved de godt hvem det er ð
Jeg har brugt Skoda Aabenraa siden 2019 fordi selvom det er en Êldre brugt bil, så skal den serviceres af professionelle.
Jeg har ikke noget negativt at sige omkring den virksomhed med nÞgleord som professionel, punktlig, menneskelig, de er hurtige og effektive og knokler (LÊs knokler biib ud af bukserne nÃ¥r der er run pÃ¥)ðªðª
Da jeg fik en forsikringsskade pÃ¥ bilen var det Skoda jeg ringede til, og det blev hÃ¥ndteret til UG ðª
Både information, under og efter plus lånebil.
Toni, Lisa, Myrna, Bent, Bo og Palle og alle de forskellige mekanikere der var involveret i det, og de efterfÞlgende services og snakke, og forståelse for min situation, alt er godt, i har styr på det.
De bedste anbefalinger herfra.
I skulle allesammen have lÞnforhÞjelse ðð€£
Ekstra service :)
I forbindelse med min handel af kÞretÞj hos Skoda Aabenraa, fik jeg ekstra god service og mere end man kunne forvente.
Handlen blev fulgt helt til dÞrs.
Vi har kÞbt vores Skoda Rapid hosâŠ
Vi har kÞbt vores Skoda Rapid hos BrÞdrene Schmidt Aabenraa. Har fÞlt os i gode reelle hÊnder fra start. FÃ¥r vores service og dÊk skift lavet pÃ¥ deres vÊrksted. Rigtig godt tilfreds. Kan kun anbefales ð
God service, god garanti fra Skoda Danmark. Professionel håndtering og kommunikation.
Efter at have fÃ¥et en stor skade pÃ¥ minâŠ
Efter at have fået en stor skade på min nyere Skoda Octavia Combi, som krÊvede et lÊngere vÊrkstedsophold, var Skoda Aabenraa hurtige til at stille en kundebil til rådighed i hele forlÞbet. Jeg skulle selvfÞlgelig betale brÊndstof, men kÞretÞjet blev i Þvrigt stillet gratis til rådighed. Skaden skete sidst på dagen en lÞrdag, men Skoda Aabenraa var straks på pletten med en kundebil og det var helt ud over, hvad man kan forvente! VÊrkstedsforlÞbet har vÊret sÊrdeles tilfredsstillende. Jeg kan kun anbefale Skoda Aabenraa som en trovÊrdig og pålidelig forhandler. Arne D.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ