レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik de grimmeste billeder af min sÞn Mathias Thygesen, han begyndte at grÊde da han fik sit billede op og hÊnge. Jeg sagde du er kraftemde grim mathias tyksen. Jeg kan ikke lide jeres skole-fotos... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget dygtig og kreativ fotograf med fingeren pÃ¥ pulsen. Jeg fik taget nogle rigtig gode billeder til min hjemmeside og mine sociale medier. Tak til Linus foto... もっず芋る

Malkemaskine af forÊldre, hold jer vÊk. Priser og gebyrer giver ingen mening. Hvorfor skal der kÞbes serier hvis man kun Þnsker digital kopi? Ekstra Gebyr pÃ¥ billeder hvis man ikke kÞber gruppebil... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真家

圓該䌁業による蚘述

Vi er specialiseret i at fotografere bÞrn i skoler og bÞrneinstitutioner. Vi koncentrerer os om det, vi mener er det vÊsentligste: Kvalitetsbilleder!

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

24件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

BÞrnene elsker hende. Smukkeste billeder.

Linus BÞrnefoto tog de mest fantastiske billeder af vores bÞrn (4 år/6 år) i deres bÞrnehave. SÊrligt vores Êldste er ikke den letteste at tage billeder af, men fotografen formåede bare at fange de mest naturlige smil på dem begge, hvilket resulterede i nogle virkelig smukke portrÊtter. Vi er så tilfredse - tusinde tak.

2024幎11月5日
自発的なレビュヌ

Fotograferne har en fantastisk evne til

Fotograferne har en fantastisk evne til at huske os fra år til år, servicemindet, de giver smil og godt humÞr, få det naturlige smil frem hos bÞrn + voksne og du får selv mulighed for at vÊlge det eller de billeder du Þnsker at få fremkaldt.
Uanset om vi har fået taget billeder af 7 eller 2 eller ved sÊrlige lejligheder - har jeg altid vÊret tilfreds :-)

2023幎11月28日

Linus bÞrnefoto

Linus bÞrnefoto

HOLD JER VÆK!

FOTOGRAF ER STRESSET, billeder i dårlig print kvalitet og passer ikke til mål der bestilles, helt uacceptabelt, kan man komme og få dem skåret til, så de passer til de mål man bestiller???

Jeg har aldrig oplevet noget så usmageligt!

2023幎11月29日
自発的なレビュヌ

Kvalitet de burde skamme sig over

Dårligste kvalitet fotograf jeg nogensinde har oplevet. FÞrst sender de en rykker på en ordre jeg ikke modtog. Rykkeren blev annulleret og ordren blev sendt, men den kvalitet af foto bÞr ingen fotograf levere. Det er simpelthen det ringeste jeg nogensinde har oplevet! Billedet er slÞret, det er ikke det billede jeg bestilte og papir kvaliteten er fuldstÊndig forfÊrdelig. Oven i det er det vandvittig dyrt. BRUG ALDRIG DENNE FOTOGRAF!

2023幎1月18日

Altid en god oplevelse.

Vi har nu i flere Ã¥r fÃ¥et lavet vores familie billeder af Linus BÞrnefoto. Vi gÃ¥r efter et “naturligt look”, og det lever billeder altid op til. Det er hvert Ã¥r en super behagelig oplevelse, hvor fotografen er bÃ¥de sÞd og dygtig til at vejlede os og til at skabe en hyggelig atmosfÊre.

2021幎3月11日
自発的なレビュヌ

Dyr oplevelse med dårlig service

Vi fik taget billeder af vores bÞrn, et af hvert barn og et samlet. I alt 3 digitale billeder. Fotoseancen var forhastet og fÞltes mest som om at vi bare skulle igennem systemet.
Billederne kom fÞrst efter nogle dage, efter at vi havde kontaktet dem for at hÞre hvor de blev af. Derudover er det ene billede helt uden luft over bÞrnene, så det ligner nÊste at en tot af håret er uden for billedet.
Resultatet er at vi har brugt mange penge på at få taget billeder af bÞrnene, men de kan ikke bruges til gaver da de kom alt for sent.
Det er ikke pengene vÊrd og vi kommer ikke til at benytte dem igen.

2020幎12月21日

Virkelig kedelig oplevelse!

Virkelig kedelig oplevelse!

Vi aflevere en lap papir med bestil og aflevere den til stuen på vores sÞns vugggestue. TÊnker at alt er fint.

Får en mail omkring d. 1. Nov om at hvis jeg vil Êndre vores bestilling så husk at sidste dag er 4. Nov.
TÊnkte det er jo ikke nÞdvendigt. Vi skulle jo bare have et enkelt gruppe foto.
Så tÊnkte ikke mere over den mail.
Men i dag d. 12. November.
Tager en af stuens pÊdagoger fat i mig og spÞrger om vi ikke havde bestilt noget.
Jo vi havde bestilt et gruppe billede.
Når fordi alle andre har fået deres foto i dag, bare ikke vores sÞn.

VÊlger så at skrive en mail om der er sket en fejl.
Og dobbelt tjekker på mit login og ser at der er en bestilling fra den 3. Nov. På et gruppe billede.
Så der er vel bare tale om en lille forglemmelse. Men tÊnker at jeg da gerne vil se online udgaven mens vi venter på svar. Men det kan vi jo ikke da det er efter den 4. Nov. Når pyt.

Der bliver så svaret hurtigt tilbage på min mail. Det er jo dejligt nok.

Men her får jeg så af vide at fordi at vi ikke har skrevet stue på, men kun institution så er vores bestilling ikke blevet godkendt. Så vi skal gå på hjemme siden og bestille igen ????

Hold op hvor bliver jeg irriteret.
Firmaet har alle vores oplysninger og mit barns fulde navn. Og institutionens navn. Også kan man ikke aflevere bestillingen??.
Og tilmed så skriver jeg så hvordan vi skal kunne bestille på hjemmesiden når det er Êndringer i bestillingen er slut??

Så sidder vi her og ved ikke hvornår eller om vi overhovedet får et gruppebillede, på trods af at det er os der har rykket vores vuggestue for foto flere gange.

Virkelig skuffende indtil videre.

2020幎11月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。