Banner for Skoringen - Hobro

4.7

Adelgade 23, 9500 Hobro, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har modtaget mine sketchers, som jeg fik leveret hos Skoringen Hobro. Desværre var de et nr. for store, men jeg fik en meget fin behandling i butikken, som også kunne bytte till den rigtige stø... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det var et fund for mig, da jeg så en Tamaris sandal lige i min størrelse på et bord med gode tilbud ude foran Skoringen i Adelgade i Hobro . Jeg har ledt længe efter et par behagelige sandaler i bred... もっと見る

5つ星のうち3の評価

rigtig god betjening samt ingen problem med at returnere det ene par af 2, new feet sko... men... kom hjem og så i ugeavis fra dagen før, at 1½ uge efter købet ville der komme tilbud på 10 til 30 % på... もっと見る

企業情報

1. 靴屋
  2. バッグ店
  3. バッグと旅行かばんの店
  4. ハンドバッグ店

Skoringen - Hobro について

当該企業による記述

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

当該企業による記述

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Adelgade 23, 9500, Hobro, デンマーク

behandling

2026年5月1日

Hej Peter.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i Skoringen, og at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem.

Venlig personale .

Fin butik ,venlig personale. Fik hvad jeg havde brug for .Tilpas udvalg .

2026年3月17日

Hej Anette.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede en fin butik med venligt personale, og at du fandt det, du havde brug for.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Fin betjening

Fin betjening. Ærgerlig skoen ikke var i min str 41

2026年3月13日

Hej Anni.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os, at du oplevede fin betjening, og vi er kede af, at skoen ikke var i din størrelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig med at finde den rette størrelse næste gang – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

5つ星のうち4の評価

En god førstegangsoplevelse

Hurtig og imødekommende kundebetjening. Tilpassede indlægssål af en rigtig god kvalitet, der virker som de skal. Og til en acceptabel pris.

2026年3月6日

Hej Steen.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at din første oplevelse hos os var god, og at du er tilfreds med både kundebetjeningen og kvaliteten af indlægssålene.

Det betyder meget for os. Vi håber at se dig igen snart 👞

5つ星のうち5の評価

Dejlig butik at komme i - dejligt personale!

Man bliver altid budt velkommen og taget godt imod i Skoringen Hobro. Altid god service. Personalet møder kunden i øjenhøjde og tager sig altid god tid til hjælp og rådgivning. - Også alle de gange, man “kun” er inde for at kigge og prøve!

2026年1月27日

Hej Bodil,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Det glæder os meget at høre, at du altid føler dig velkommen og godt taget imod i Skoringen Hobro. Vi er glade for, at vores personale møder kunderne i øjenhøjde og tager sig tid til både hjælp og rådgivning — også når man bare kigger forbi.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

5つ星のうち5の評価

Super god service og søde hjælpsomme…

Super god service og søde hjælpsomme ekspedienter ❤️.
Lotte

2025年9月20日

Hej Lotte,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐

Vi bliver rigtig glade for at høre, at du oplever vores service som både god og hjælpsom ❤️

5つ星のうち5の評価

Rigtig hjælpsom og tålmodighed og god…

Rigtig hjælpsom og tålmodighed og god til at vurdere om det er det rigtige fodtøj man skal købe

2025年9月19日

Hej Vita,

Mange tak for din anmeldelse ⭐

Vi bliver rigtig glade for at høre, at du oplevede hjælpsom, tålmodig vejledning, og at vi kunne hjælpe dig med at finde det helt rigtige fodtøj 👟💛

Super fin betjening 😊

2025年6月20日

Hej Else.

Mange tak for din dejlige feedback 😊

Vi er glade for at høre, at du oplevede super fin betjening.

Vi håber at se dig igen snart 👠

Supergod service i Skoringen i Hobro

Besøgte Skoringen i Hobro onsdag Købte et par New Feet sandaler Supergod service af indehaveren og den ny ansatte pige Skønt med skobutik i byen Superservice

2025年5月28日
自発的なレビュー

Hej Torben,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du fik supergod service hos Skoringen i Hobro – både af indehaveren og vores nye medarbejder 👏

Det betyder meget for os at kunne tilbyde god service og kvalitetsfodtøj lokalt. Tak fordi du støtter den lokale skobutik – vi glæder os til at se dig igen!

Køb af sandaler

Jeg har modtaget mine sketchers, som jeg fik leveret hos Skoringen Hobro.
Desværre var de et nr. for store, men jeg fik en meget fin behandling i butikken, som også kunne bytte till den rigtige størrelse.
Jeg er super tilfreds både med skoen og oplevelsen i butikken i Hobro.

2025年5月13日

Hej Inger,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både skoene og oplevelsen i butikken i Hobro 😊

Det betyder meget for os, at du fik god hjælp til at bytte til den rigtige størrelse – sådan skal det være!

Du er altid velkommen hos os igen.

Med venlig hilsen,

5つ星のうち5の評価

Meget kompetent vejledning og service…

Meget kompetent vejledning og service til at finde de rigtige sko til min gamle mors ømme fødder😉👍🏼🤗😍
🤗 mor siger at hun aldrig har haft så gode sko❤️

2025年1月27日

Hej Pia,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at både du og din mor har haft en god oplevelse hos Skoringen i Hobro. 😊 Det gør os utrolig glade at høre, at vi kunne hjælpe med at finde de helt rigtige sko til din mors fødder. 🧡

Vi håber, vi får lov at hjælpe jer igen snart! 🌟

Sød og venlig ekspedient

Sød og venlig ekspedient

2024年11月30日

Hej Lisbet,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores ekspedient. Vi håber at se dig igen snart! 😊

Hej Dorthe

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede venlig og god betjening. Vi håber at se dig igen! 👏

Man føler sig velkommen

Meget venligt personale som er imødekomme kommende

2024年11月15日

Hej Mads,

Tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede vores personale som venlige og imødekommende 😊

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med en sød og hjælpsom ekspedient. 😊

5つ星のうち5の評価

Sød venlig og imødekommende…

Sød venlig og imødekommende personale.med god vejledning

2024年10月4日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores personale var søde, venlige og imødekommende, samt at du fik god vejledning 😊

Fin service

Venlig og hjælpsom personale

2024年8月30日

Hej Aksel,

Tusind tak for din feedback. Vi er glade for, at høre du fik god hjælp i butikken i Hobro 🌞

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。