Udvalg, service, vejledning om pleje, byttemuligheder m.m. Det hele er bare godt. Ville ikke leve uden fysiske skobutikker!!

企業が回答しました
Mine bedste anbefalinger får skoringen i Køge. Personalet er fagligt dygtige, har tillid,inparti, er forstående, har indsigt og er MEGET servicemindet. Der er en rigtig god stemning i butikken bland... もっと見る
企業が回答しました
Sandalerne jeg gerne ville have, var der ikke i min størrelse, men de ville prøve at finde str. i en anden forretning. Det lykkedes, og 5 dage efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente dem. Dejligt... もっと見る
企業が回答しました
Jeg plejer, at være glad for at handle i sko ringen i Køge . I torsdags var der ikke nogen kunder , da jeg var der ved 17 tiden. Der stod 3 ekspedienter i kassen. Ingen spurgte om de skulle hjælpe.... もっと見る
当該企業による記述

Brogade 17, 4600, Køge, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi købte reparere Ecco sko i str. 36, som viste sig at være for store, fik ekspedienten til at fonde en butik i nærheden der havdedem i 35, det er service

Skoringen - Køge からの回答
Fint at lave "Børnenes Dag", men når udvalget er så ringe at selvom man kommer med 3 børn der hver skal have 2-3 par sko og der kun ialt findes ét par i en størrelse der matcher, så er det lidt søgt.
(Man kunne overveje at kalde det Babyernes dag, da udvalget til de helt små så fornuftigere ud.)*
Jeg kommer ikke til at bruge den tid og de kræfter på at line det helt store shoppe show til vores børn op igen, det er helt sikkert.

Skoringen - Køge からの回答
FIN og GOD service i een af de sidste-tilbageværende sko butikker!
Meget empatiske medarbejdere i Køge!
"Hvorfor gå rundt og søge - når man kan få det hele i Køge"..!

Skoringen - Køge からの回答
I løbet af 1 dag havde Skoringen i Køge skaffet dét skonummer hjem, som jeg skulle bruge 😊
Et andet par sko med en fejl (sidste par) fik jeg til reduceret pris 👍

Skoringen - Køge からの回答
Fantastisk, imødekommende og smilende personale der hjalp til med at finde de rette forårssandaler

Skoringen - Køge からの回答
Dygtig “sælger” /rådgiver hjalp med at finde sko, der passede til mit behov for sko som kan ortopædisk “ombygges”.

Skoringen - Køge からの回答
Fremragende medarbejder, meget servicearrangeret og som ikke havde noget imod at hente flere sko og størrelser, samt et stort smil

Skoringen - Køge からの回答
Utroligt nemt at handle på nettet, især når man helt præcis ved hvad man vil købe. Hurtig levering.

Skoringen - Køge からの回答
Fin service den dag. God ekspedient. Undersøgte om andre butikker havde støvlen vi gik efter.

Skoringen - Køge からの回答
Vi har købt sko til vores søn flere gange hos Skoringen og hos Skoringen i Køge. Især Skoringen i Køge er vi glade for. Sidst gad vores søn ikke lige prøve sko, så det var lidt af en kamp, men ekspedienter, var så sød og professionel og rummede ham så flot. Vi kommer helt sikkert igen!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。