企業が回答しました
Hjælpsomme og imødekommende, så de får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig.
企業が回答しました
Rigtig god service. Ringede til butikken og de sørgede hurtigt for at finde varen og sende den.
当該企業による記述

Vestsjællandscentret 10A, 4200, Slagelse, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Skoringen i Vestsjællandscentret (Slagelse)
Ingen personale at se ved ankomst til butikken.
Stod længe og ventede ved kassen.
Til sidst fandt jeg 2 ansatte stå ved bagerste kasse i butikken.
Den ene henslængt over disken midt i personlig samtale.
Min forespørgsel om at få makkeren til den ønskede sko, forekom dem nærmest forstyrrende og Ingen af dem hilste.
Ved køb af skoene, blev imprægnering ikke tilbudt, hvilket er fast kutyme.
Da jeg forlod butikken kom yderligere 2 ansatte ud fra baglokalet, også dem uden at hilse og de værnede mig ikke et blik.
Dårlig service og Ingen høflighed.
Sætter ikke mine ben i den butik igen.

Vestsjællandscenter, Slagelse
Respektløs kort håret ældre medarbejder! Vores barn græder i butikken. Både mor og far er til stede, så kommer hun og tusser på ham med en løftet pegefinger og går sin vej. Og de havde "børnenes dag"

Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret からの回答
Surt og ikke særlig serviceminded eller hjælpsomt personale. Ingen tålmodighed ift. vejledning og hjælp til at finde sko til sine børn. Det var første og sidste gang jeg købte sko der. Fremover bliver det Paw sko, der er servicen altid i top og det rareste personale, der med glæde giver sig tid til at hjælpe uden at stresse.

Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret からの回答
De ville ikke tage en reklamation på et par støvler der var 2 uger gammel da jeg kun havde dankortkvittering. De havde ikke spurgt om mit nummer da jeg købte dem, så selvom jeg er medlem af kundeklubben var de ikke registreret. De ville ikke slå min bon op i deres bon arkiv og pigen der stod der havde en meget nedladende og dårlig attitude.
Fik hjælp af en anden skoringen der slog bonnen op og tog imod reklamationen.

Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret からの回答
Det er nemt at bestille fra Skoringen, idet at de har en god overskuelig hjemmeside, hvor man kan se sine sko fra alle vinkler, hvilket gør det nemmere at vælge, endvidere er de nemt at returnere skoene hvis de ikke passer el andet,de kan byttes I Skoringens butik, eller de kan sendes retur med bytte labels som er med I forsendelsen, nemmere kan det ikke være,er fuldt ud tilfreds.

Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret からの回答
Vi købte sko hos jer på børnenes dag og havde vores børn med. Vi blev mødt af en meget upædagogisk og kontant medarbejder som ikke havde den store forståelse for at det var fredag eftermiddag, børnene var trætte og de ikke havde den store tålmodighed. Det er ærgeligt da jeres personale ellers generelt er smilende og imødekommende.

Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret からの回答
Købte for 2 måneder siden et par støvler til min søn, vi gjorde meget ud af at sige han var en aktiv dreng som går på naturskole så der er meget slid på skoene.
Her 3 måneder senere er skoene slidt helt op. Butikken mener ikke der er noget at gøre da det er slid.
Fred være med at skoene er blevet slidt hurtigt op, det kan ske når det er den slags sko men jeres ansatte skal bruge meget mere tid på at være nysgerigge og spørge til hvad skoen skal bruges til.
Ved at vise nysgerrighed overfor kunderne og stille de rigtige spørgsmål kan i som kæde undgå dumme situationer ved at sælge det rigtige produkt som holder til den slags leg som bliver leget på en naturskole.
Hvis i som kæde trænende jeres ansatte til at stille åbne positive spørgsmål ville i kunne yde en langt bedre service og møde kundernes behov bedre end det har været tilfældet i denne situation.

Skoringen - Slagelse, Vestsjællandscentret からの回答
Supersød hjælpsom og serviceminded ekspedient
fin service

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。