Var i City2 og besøgte Skoringen. Storartet rådgivning, venlighed og humor fra ekspedienten. Da den ønskede sko ikke var tilgængelig i korrekt størrelse i denne butik fandt hun en butik nær os der ha... もっと見る

企業が回答しました
Ekspedienten gik langt for at finde sko til barnebarnet som har smalle fødder og derfor ikke er lige til at finde sko til
企業が回答しました
Skoringen i City 2 Gode varer men ekspedienten var så ubehagelig. Måske fordi jeg er fra Grønland og bad om Taxfree seddel så begyndte hendes ubehageligheder om det ene og det andet hun syntes jeg b... もっと見る
当該企業による記述

City 2, Cityringen 22 - 345, 2630, Taastrup, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig sød betjening
Jeg fik et dejligt par støvler til en fin pris

Skoringen - Tåstrup からの回答
Rigtig fin service, da vi kom retur med et par sko til vores søn, som vi havde fået hjælp til at købe, men som viste sig ikke at passe alligevel. Vi køber stort set alle hans sko her, da vi har brug for vejledning til at finde de rette sko til hans meget tykke fødder😅

Skoringen - Tåstrup からの回答
Det er simpelthen for dårlig kundeservice i skoringen i city2.
Har købt et par børnesandaler som er 5 uger gamle, de er ødelagte og fuldstændig til skraldespanden.
Jeg gik op med dem, med bon! Og jeg fik det mest flabet svar..
Han kunne lime dem?
Hvad nytter lim når det er sygninger der er gået op?
Også beholdte han min bon..
550 kr lige ud i luften.
Fremover køber jeg på nettet, der er fanme bedre service!

Skoringen - Tåstrup からの回答
Jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge og ekspedienten var hjælpsom bag kassen og effektiv til at afslutte handlen.

Skoringen - Tåstrup からの回答
Hurtig og fin service. Kom med et par gamle sko og skulle have noget tilsvarende. Medarbejderen fandt lynhurtigt et par.

Skoringen - Tåstrup からの回答
De sko jeg ville eje, kunne jeg ikke finde nogen steder. Pludselig var de der... Og så på mor's dags tilbud.
Nemt at bestille på nettet.
Hurtigst svar og nem levering til butik.
Jeg pakkede ud og prøvede i butikken, så hvis de ikke lige passede, kunne jeg returnere dem med det samme

Venlig betjening ,skaffede skoene hjem , trods en tilbuds varer

Skoringen - Tåstrup からの回答
Rigtigt fin og personlig betjening. Skoen, jeg gerne ville købe, var der ikke i min størrelse. Men den blev straks bestilt hjem, og jeg kunne hente mine fine nye sko allerede næste formiddag. God og venlig betjening.

Skoringen - Tåstrup からの回答
får altid en god betjening, lytte til hvad man sige finder som regel de rigtige sko første gang. Har osse tid til at lytte til mine behov .

Skoringen - Tåstrup からの回答
Jeg var ude med min datter og købe hendes første par støvler. Jeg havde været der før, for at spørge hvornår man køber sko.
Jeg blev begge gange guidet super godt af en rigtig imødekommende medarbejder, den samme begge gange faktisk.
Han var god til at oplyse om hvad man skal være obs på med sko/støvler, hvordan man giver dem på sådan en lille størrelse og samtidig fik min datter lige et kompliment med på vejen ;)
God oplevelse.
Og så er støvlerne bare skønne og hun vil have dem på hele tiden!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。