Banner for Skoringen - Vejen

4.1

Nørregade 9, 6600 Vejen, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Altid super søde og venlig personale! Der giver sig tid til at hjælpe, og gør sig umage omkring deres arbejde! Vi vælger altid Skoringen i Vejen pga overstående, da vi var fået total elendig kundese... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kom med mit barnebarn på knap 2 år. Vi skulle ha sandaler. Ingen tvivl, det var den bette, der var i centrum. Rigtig god vejledning og service til lillepigen og os.

企業情報

1. 靴屋
  2. バッグ店
  3. バッグと旅行かばんの店
  4. ハンドバッグ店

Skoringen - Vejen について

当該企業による記述

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

当該企業による記述

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Nørregade 9, 6600, Vejen, デンマーク

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Kæmpe anbefaling!

Vi vælger altid Skoringen i Vejen pga overstående, da vi var fået total elendig kundeservice i andre butikker af Skoringen. Så anbefaler altid Skoringen Vejen!

2026年1月24日

Hej Rikke,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟

Det glæder os at høre, at du oplever vores personale som søde og hjælpsomme, og at I altid føler jer godt taget imod i Skoringen Vejen.
Mange tak for anbefalingen - vi ser frem til at byde jer velkommen igen! 😊

Usynlig kunde

Oplevede idag at være den usynlige kunde, der kunne gå rundt i 25-30 min uden at blive tilbudt hjælp. Da jeg kommer ind er der 2 ekspedienter igang med ekspeditioner, jeg begynder at kigge i forventning om at blive tilbudt hjælp når en af dem blev ledig. Den ene ekspedition er hurtig afsluttet, men ekspedienten forsvinder ud i baglokalet og jeg ser hende ikke mere. Jeg kigger videre...skal egentlig have 2 par fodtøj...men da den anden ekspedition efter noget tid bliver afsluttet, kommer der en kunde ind ad døren og går direkte op til ekspedienten der betjener hende. Da denne ekspedition efter noget tid er afsluttet forbliver ekspedienten oppe ved kassen fordybet i et eller andet. Efter yderligere nogle minutter gik jeg. Må finde et andet sted at handle. Tænker ellers at butikker idag efterspørger at man handler i fysiske butikker OG lokalt.

2026年1月5日
自発的なレビュー

Hej Marianne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi naturligvis kede af at høre, for det er bestemt ikke den service, vi ønsker, at vores kunder skal møde.

Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig set og tilbudt hjælp, uanset hvor travlt der måtte være i butikken. Din feedback tager vi meget alvorligt og vil bruge den til at se på vores arbejdsgange og opmærksomhed i butikken, så vi kan gøre det bedre fremover.

Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at sende en mail til kundeservice@skoringen.dk, hvorefter vi kan sørge for at sende den videre til butikken.

Vi beklager oplevelsen mange gange og ønsker dig en god dag.

Hej!

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores betjening som både god og børnevenlig 😊 Vi gør altid vores bedste for, at både store og små kunder føler sig velkomne og godt hjulpet ✨

Vi ser frem til at byde dig og din familie velkommen igen hos Skoringen.

Kom med mit barnebarn på knap 2 år

2025年6月6日

Hej Elly,

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊

Det lyder som en rigtig hyggelig tur med dit barnebarn – og hvor dejligt at høre, at I følte jer godt taget imod, både den bette og jer voksne. Vi er glade for, at I fik god vejledning og fandt de rette sandaler.

Super kunde betjening

2025年2月11日

Hej Anne Marie.

Tusind tak 😊

Vi er så glade for at høre, at du har haft en super oplevelse med vores kundebetjening i vores Skoringen butik.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen 🌟

Med venlig hilsen,

Serviceminded personale, god rådgivning

Meget hjælpsomt personale, god rådgivning - dejlig oplevelse = nye hjemmesko 😊

2025年1月11日

Hej Hanne,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er meget glade for at høre, at du fik god rådgivning og en hjælpsom oplevelse hos Skoringen Vejen. Det betyder meget for os, at du er tilfreds, og vi er glade for, at du fandt de nye hjemmesko.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Med venlig hilsen,

Fin betjening.

Fin betjening.

2024年8月9日

Hej,

Tusind tak for den flotte feedback - den sætter vi pris på 🤗

Misvisende info, dårlig service

D. 4/2-24 . Reiker damestøvle grøn mrk : 79170-54 str 39 stod på nettet som værende på lager i Jeres butik til kr 240 - . Får en sød bekendt til at købe disse mandag d.5/2 - hér får hun at vide, at de står til kr 800 - hvis man vil ha’ dém til 240 kr , må man påregne farveforskel osv… så det blev et NEJ TAK herfra.. dårlig service.. misvisende info… 0 stjerner herfra, det må I kunne gøre bedre..
Ps. Der var på Nettet angivet, at man skulle kontakte butikken, da lagerbeholdning kunne være misvisende i forhold til oplysninger på Nettet… MEN I havde dem på lager og i butikken 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

2024年2月5日
自発的なレビュー

Hej Susanne

Tak for din feedback.

Som vi også gør opmærksom på i webshoppen, gælder priserne kun for webshoppen. Derfor kan priserne være anderledes i de enkelte Skoringen butikker. Dette skyldes, at Skoringen er en frivillig butikskæde, der er ejet af uafhængige skohandlere, som hver især ejer en eller flere butikker.

Vi har fælles indkøb, administration, marketing og kundeservice, men den enkelte butik har frihed til selv at bestemme sit udvalg af sko og sine priser. Derfor kan priserne variere fra butik til butik og fra butik til webshop.

Imødekommende personale

Imødekommende personale. Hjalp med at finde den rigtige størrelse.

2024年1月12日

Hej Helle

Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse i Skoringen Vejen.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 🤗

Pigerne er så imødekommende

Pigerne er så imødekommende, super butik at handle i.

2023年12月23日

Hej Inga

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 🤗

Altid super service

2023年12月10日

Hej Charlotte

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på 😊

Super forretning i Vejen

Super forretning i Vejen. Tager gerne imod fodtøj købt på nettet. Og fører pengene retur. Mega behjælpelige og serviceminded personale.

2022年7月24日

Hej Lili

Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse 😍

5つ星のうち5の評価

Jeg har altid fået en god og…

Jeg har altid fået en god og professionel hjælp, når jeg handler der. Og køber alle mine sko der.
Og så har de samtidig en god humor

2022年1月12日

Hej Christina,

1000 tak for din flotte anmeldelse og dine roser til Skoringen i Vejen - vi glæder os til at se dig i butikken igen😊

Elisabeth

Trustpilot エクスペリエンス