レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mycket trevlig och hjÀlpsam personal! Jag var sent ute att köpa en present som jag dessutom ville ha graverad vilket i vanliga fall brukar ta lite extra tid, men det löste dom ÀndÃ¥. Kan verkligen reko... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

NÀstan helt nöjd med mina örhÀngen! Snygga! Jag önskar egentligen att delen som man drar genom örat ”kroken” vore lite lÀngre. (Det finns gummistopp som stoppar örhÀnget att glida ur - Men Àndå ).... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Köpte ett presentkort. Det visade sig att jag inte kunde skriva ut det pÃ¥ gr. av att lÀnken var blockad av min arbetsgivare ABB. Jag vill dÃ¥ att ni skulle skicka det som en fil istÀllet vilket ni sa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super fast shipping from Sweden to Florida , less than a week .lovely elegant gift wrapping .the cufflinks was a gift snd have been admired s LOT here in the USA .the 2 pieces actually match like... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. ホヌム センタヌ
  3. ゞュ゚リヌ補造業者
  4. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Welcome to SKULTUNA 1607's official webshop. We always offer the complete and latest product range. - Free shipping - Free gift wrapping - Fast delivery Worldwide

4.6

過去12か月のレビュヌ数: 394ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

I just found out that I have to pay 40

I just found out that I have to pay 40 chf extra for toll import into Switzerland on top of what I already paid to you! I refuse to pay this because you should have warned me. I suppose DHL will dend the earrings back to Sweden and then I demand a full refund!

2026幎7月16日

Skultuna 1607 からの回答

Hi and thank you for taking the time to share your feedback.

We offer free shipping worldwide. For orders shipped outside the EU, local import duties, taxes and customs fees may apply. These charges are determined by the customs authorities in the destination country and are not collected by Skultuna. Information about this is available on our website prior to purchase.

We are already in touch by email and will do everything we can to find the best possible solution for you.

Enkelt att bestÀlla

Enkelt att bestÀlla, snabb leverans, min fru tyckte om dom

2026幎7月15日

Skultuna 1607 からの回答

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att bestÀllningen gick smidigt och att din fru tyckte om dem. Tack för att du valde Skultuna! ✹

Snabb leverans, vackert smycke

2026幎7月14日

Skultuna 1607 からの回答

Tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både leveransen och ditt smycke. Varmt vÀlkommen tillbaka!

Kan verkligen rekommendera🌞

LÀtt att bestÀlla! Snabb leverans och ett vackert armband🌞

2026幎7月10日

Skultuna 1607 からの回答

Tack snÀlla för dina fina ord! Det glÀder oss att du uppskattar ditt nya armband. Vi hoppas att du fÃ¥r glÀdje av det under lÃ¥ng tid framöver! 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och effektiv affÀr och mycket

Snabb och effektiv affÀr och mycket nöjd med Muminmamman

2026幎7月8日

Skultuna 1607 からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både köpupplevelsen och din Muminmamma. Varmt vÀlkommen tillbaka!

Flaggstången var över förvÀntan

Flaggstången var över förvÀntan, den var vacker. Flaggstången pryder sin plats.

2026幎7月11日

Skultuna 1607 からの回答

Stort tack för din fina recension! Det glÀder oss att flaggstången övertrÀffade dina förvÀntningar och att den pryder sin plats så fint. Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

HÀr finner man vackra klassiska

HÀr finner man vackra klassiska presenter för olika tillfÀllen. LÀttanvÀnd hemsida och snabb leverans gör mig mycket nöjd.

2026幎6月23日

Skultuna 1607 からの回答

Stort tack, Margareta, för ditt fina omdöme!

Vi Àr så glada att höra att du uppskattar vårt sortiment, att du tycker hemsidan Àr enkel att anvÀnda och att leveransen levde upp till dina förvÀntningar. Det betyder mycket för oss.

5぀星のうち5の評䟡

Earrings were exactly as I thought

Earrings were exactly as I thought ! I love them! The order arrived very quickly, much faster than I expected.

2026幎7月8日

Skultuna 1607 からの回答

Thank you so much for your wonderful review!

We're delighted to hear that you love your earrings and that they arrived even faster than you expected. We truly appreciate your kind words and hope you enjoy wearing them for many years to come.

5぀星のうち2の評䟡

I have been waiting since december for

I have been waiting since december for this, finally it happended. Poor info when mailing you. Increased price also, around 20 %. But nice Packaging though.

2026幎7月2日

Hello,

Thank you for your feedback.

We're sorry to hear that you feel the communication could have been better and that you had to wait such a long time.

Please feel free to email us at webbshop@skultuna.com, and we'll be happy to look into your case and assist you further.

5぀星のうち1の評䟡

LEVERERAR INTE

Dessa Àr ersÀttningsknappar då de tidigare tappade guldfÀrgen. INGET PAKET HAR LEVERERATS!

Uppdatering:
Efter flera strul med Skultuna blev Àrendet löst under förmiddagen (efter att dagen innan tryckt på - igen!)

Kommer ALDRIG handla från er igen! Det finns andra leverantörer.

2026幎7月6日

Hej Solveig,

Tack för din återkoppling.

Vi beklagar verkligen att du Àr missnöjd och att du har haft en dålig upplevelse. Vi Àr glada att Àrendet nu har kunnat lösas.

Vi vill samtidigt förtydliga att vi inte har haft någon möjlighet att kontakta dig, då vi inte har fått någon direkt kontakt från dig och endast haft tillgång till ditt förnamn via omdömet. Det har dÀrför varit svårt för oss att hjÀlpa dig.

Om det skulle vara något ytterligare Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss på webshop@skultuna.com, så hjÀlper vi dig gÀrna.

5぀星のうち5の評䟡

Armbandet var mycket uppskattat.

Armbandet var mycket uppskattat.
Leveransen var snabb.

2026幎5月23日

Hej Eva!

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att armbandet blev mycket uppskattat och att du Àr nöjd med den snabba leveransen.

Well done!

Inom utsatt tid. Dock strul med leveransen. Gick bra hjÀlp av er. Supersöt figur!

2026幎6月4日

Skultuna 1607 からの回答

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd och att vi kunde hjÀlpa till med leveransen. Hoppas du får mycket glÀdje av figuren!

Mycket bra putsmedel

Mycket bra putsmedel. Rekommenderas!

2026幎6月30日

Skultuna 1607 からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att du Àr nöjd med putsmedlet och uppskattar att du rekommenderar det.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, vÀldigt vacker vas!

2026幎6月17日

Skultuna 1607 からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr så glada att du Àr nöjd med den snabba leveransen och att du tycker om vasen.

5぀星のうち5の評䟡

Fint paket och snabb leverans

2026幎6月19日

Skultuna 1607 からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att du Àr nöjd med både leveransen och din upplevelse.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。