レビュアーのコメントを見てみましょう
Sleutel zat vast in voordeur langs binnenkant, we konden deur niet zelf openen. Tijdens interventie andere problemen gemeld ivm voordeur en zonder te aarzelen deze problemen ook opgelost terwijl d... もっと見る
企業が回答しました
Vandaag deur dicht met de sleutel aan de binnenkant. Ik heb gebeld naar de firma Renovaut en binnen het kwartier was hij ter plaatse,de deur open binnen de minuut!Heel aangename mijnheer die ook nog... もっと見る
企業が回答しました
Ik heb vandaag de slotenmaker Renovaut uit Evergem gebeld om 15:40. Al om 16:10 stond hij bij mijn deur in Zelzate — ongelooflijk snelle service! De slotenmaker was vriendelijk, professioneel en... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Renovaut is jouw betrouwbare en erkende slotenmaker in Evergem en omstreken. Wij bieden snelle en eerlijke hulp bij buitensluitingen, het vervangen van sloten, inbraakbeveiliging en slotherstellingen. Met een uitvalsbasis in Sleidinge (9940 Evergem) zijn wij actief in heel Oost-Vlaanderen en kunnen we vaak binnen de 30 minuten ter plaatse zijn. Als ervaren vakman met meer dan 230 positieve reviews en een gemiddelde beoordeling van 4.9 op 5, staat zaakvoerder Emrah De Wilde persoonlijk in voor elke interventie. Bij ons krijg je geen callcenter of onderaannemer, maar directe en transparante service van een lokale professional. Wij zijn aangesloten bij de Vlaamse Slotenmakersunie (VSU) en hanteren altijd eerlijke, vooraf afgesproken tarieven – zonder verrassingen achteraf. Of je nu dringend een slotenmaker nodig hebt of preventief je woning of bedrijf beter wil beveiligen, Renovaut zorgt voor een vlotte en correcte aanpak. Onze diensten: Dringende interventies bij buitensluitingen Sloten vervangen na verlies, inbraak of defect Inbraakbeveiliging en veiligheidsadvies Montage van veiligheidscilinders en meerpuntsloten Herstelling van beschadigde sloten en deuren Renovaut is 24/7 bereikbaar en actief in volgende regio’s: Evergem (Sleidinge, Ertvelde, Kluizen), Zelzate (9060), Eeklo (9900), Kaprijke (Lembeke), Lievegem (Zomergem, Waarschoot), Assenede (Oosteeklo, Bassevelde), Maldegem (Adegem), Deinze, Gent (Wondelgem, Drongen, Mariakerke) Waarom kiezen voor Renovaut: Spoed slotenmaker, dag en nacht bereikbaar Transparante prijzen en duidelijke communicatie Gediplomeerde en erkende vakman, lid van de VSU Meer dan 10 jaar ervaring in slotenmakerij Geen tussenpersonen of verborgen kosten Renovaut is dé keuze voor wie op zoek is naar een eerlijke en snelle slotenmaker in Evergem en omgeving. Of je nu bent buitengesloten in Lievegem, een slot wil laten vervangen in Eeklo of inbraakbeveiliging zoekt in Zelzate – wij staan voor je klaar. Bel ons op 0472 57 53 63 of bezoek www.slotenmaker-evergem.be voor meer informatie of directe hulp. Renovaut – jouw erkende slotenmaker in Evergem en heel Oost-Vlaanderen.
連絡先
meersstraat 32, 9940, Evergem, ベルギー
- www.slotenmaker-evergem.be
De deur toe en sleutel langs de…
De deur toe en sleutel langs de binnenkant laten zitten. Gebeld naar Renovaut, vriendelijke man die na een kleine 10 minuten bij mij thuis in Eeklo was. Hij kon de deur onmiddellijk openen, zonder schade. Het is iemand met ervaring en een goed inzicht. Het probleem werd snel en efficiënt opgelost. Hij was vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft een correcte prijs aangerekend. Ik ben zeer tevreden en werd heel snel geholpen.
Sleutel zat vast in voordeur langs…
Sleutel zat vast in voordeur langs binnenkant, we konden deur niet zelf openen.
Tijdens interventie andere problemen gemeld ivm voordeur en zonder te aarzelen deze problemen ook opgelost terwijl deze niet met het slot gerelateerd worden.
Kort samengevat, toffe gast en alles werkt de dag zelf nog.

Renovaut Slotenmaker からの回答
Heel vlugge interventie en geeft…
Heel vlugge interventie en geeft vertrouwen.
Bedankt

Topslotenmaker!
Transparant, vriendelijk, correct en goede service zijn de kernwoorden die de tussenkomst bij ons kenmerken. Na het maken van een afspraak die correct werd nageleefd is ons probleem onmiddellijk verholpen. Heel goed werk met correcte prijzen!

Zeer goed Geholpen geweest.'
Zeer goed Geholpen geweest.'. En correct .meneer zei na een 'Half uurtje bij u en Klopte .
'' ook correcte prijs '
Dikke merci

Puik werk
Vlugge interventie, vriendelijke bediening en ruime uitleg. Tiptop in orde!

prima service
De prijs werd duidelijk op voorhand gecommuniceerd, zelfs al bij het maken van de afspraak. Probleem werd met kennis van zaken opgelost.

Renovaut Slotenmaker からの回答
Hij was heel snel ter plaatste…
Hij was heel snel ter plaatste vriendelijk en een goede uitleg . Wat zijn we blij een slotenmaker in de buurt te hebben in Evergem .

Uitstekend service+++++
De slotenmaker was vriendelijk, professioneel en werkte zeer efficiënt. Alles werd duidelijk uitgelegd en de prijs was correct.
Ik ben heel tevreden over het werk en de snelheid waarmee ze geholpen hebben. Niet te ver zoeken — gewoon bellen naar Renovaut!
Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare slotenmaker nodig heeft!
Een dikke merci ++++++

Snelle en correcte hulpverlening
Snelle en correcte hulpverlening. Ook heel helder geweest over kostprijs van de uitvoering.
Uitvoerige uitleg en tips gekregen om snelle slijtage te voorkomen en welke stappen ik zelf kan zetten in onderhoud van de sloten.

Slotenmaker nodig een adres Renovaut
Vanaf het eerste contact vlotte en duidelijke communicatie
Stipt op post en duidelijke uitleg
Deur zat goed vast maar door vakkennis probleemloos opgelost
Een krak in zijn vak
Kortom een probleem met uw slot een adres

Vriendelijke en professionele service
Vriendelijke en professionele service ! Slot achterdeur volledig versleten. De slotenmaker heeft de achterdeur schadevrij geopend en gaf een duidelijke uitleg over wat hij ging doen. De kosten waren zoals afgesproken (offerte ter plaatse). Uitstekende service ! Verdient een aanbeveling.

Snelle, correcte service
Snelle, correcte service. Correcte prijzen. Transparantie in communicatie. Ondanks mijn sloten meteen dezelfde dag dat ik belde konden vervangen worden, geen meerprijs daarvoor betaald. Zeer vriendelijke man die al uw vragen beantwoordt. Alvast tevreden.

Renovaut Slotenmaker からの回答
Vandaag deur dicht met de sleutel aan…
Vandaag deur dicht met de sleutel aan de binnenkant.
Ik heb gebeld naar de firma Renovaut en binnen het kwartier was hij ter plaatse,de deur open binnen de minuut!Heel aangename mijnheer die ook nog belangrijke tips meegaf én nog eens enkel voorrijkosten aanrekende.
Wat een service!Eerlijk en correct,beter ga je nergens gediend worden!

Vlot en correct
Emrah communiceert vlot en correct. Nieuwe sloten werden snel geplaatst en de offerte was transparant en werd volledig nagekomen zonder verrassingen.

Renovaut Slotenmaker からの回答
Ik had mezelf buitengesloten en dacht…
Ik had mezelf buitengesloten en dacht dat ik uren zou moeten wachten. Gelukkig kwam de slotenmaker vrij snel, ondanks dat het een spoedoproep was. Hij is 24/7 beschikbaar, heel vriendelijk en geruststellend. Binnen 3 seconden had hij mijn deur geopend zonder schade. Echt een betrouwbare en professionele service. Ik kan hem iedereen aanraden!

Snelle en professionele service
Snelle en professionele service. Alles wordt duidelijk uitgelegd en gebeurt zoals afgesproken. Zeer vriendelijk, vakkundig geholpen en goede communicatie.

Vervangen kapot slot
Acuut probleem van slot van de voordeur ging niet meer open. Direct Geholpen, (binnen het uur) Zeer snelle en vlotte service. duidelijke prijsafspraken die op voorhand medegedeeld worden. Topper

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。