De förstörde mina tÀnder. Jag hade friska framtÀnder i underkÀken, men de slipades ner eftersom kronorna i överkÀken som kliniken gjort inte passade â de var för tjocka frÃ¥n början. IstÀllet för... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag fick Ã¥ka akut till Smile i VÀsterÃ¥s dÀr jag normalt gÃ¥r. Fick sÃ¥dan hemsk tandvÀrk i förrgÃ¥r sÃ¥ ja, blev att boka en akuttid. Kommer dit, möter sÃ¥dan trevlig receptionist. Stort tack till tand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag hade en riktigt dÃ¥lig upplevelse hos tandhygienisten pÃ¥ Smile Ãrebro KrÀmaren. Det tog hela fyra besök för att fÃ¥ bort tandstenen, nÃ¥got som borde ha varit klart pÃ¥ en gÃ¥ng. KÀndes som slöseri med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har tandvÃ¥rd för hela familjen. TandlÀkare, tandhygienister och specialisttandvÃ¥rd under samma tak â Enkelt â BekvÀmt â Tryggt
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- www.smile.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De förstörde mina tÀnder.
De förstörde mina tÀnder.
IstÀllet för att rÀtta till sitt eget misstag valde de att slipa på mina friska tÀnder.
Jag har överklagat och påtalat detta, men har varken fått respons eller någon åtgÀrd.
Detta Àr enligt mig helt oacceptabelt.
Aldrig igen att jag går till den hÀr kliniken. Varning.
Min pappa fick betala 595 kronor förâŠ
Min pappa fick betala 595 kronor för att fÃ¥ höra meningen âlÀgg lite kÀrlek hÀr nÀr du borstarâ av tandhygienisten pÃ¥ Smile i Malmö (Slottsstaden). Det gick under posten 311 âsjukdomsbehandlande instruktioner samt information om sjukdomsförloppâ. Min pappa fick alltsÃ¥ ingen ny diagnos och han Àr inte en ny patient. TyvÀrr tittade han inte pÃ¥ kvittot förra gÃ¥ngen, sÃ¥ de kan ha lagt till det Àven dÃ¥ för han fick en liten uppmaning dÃ¥ ocksÃ¥.
NÀr jag kontaktade platschefen fick jag höra att de i princip kan ta betalt för minsta lilla uppmaning, såsom att borsta tÀnderna. Hon erkÀnde sjÀlv att det låter löjligt, men jo så Àr det.
Har gått till vÀldigt många tandhygienister genom åren och aldrig någonsin har de tagit betalt för sådana uppmaningar. SkÀms på er som utnyttjar pensionÀrer på detta vis. Aldrig mer Smile
Jag gick till kliniken på Götgatan 55
Jag gick till kliniken på Götgatan, Södermalm för en enkel behandling hos TandlÀkaren Alicia som skulle kosta ca 4 000 kr, men lÀmnades med en permanent skada på en tand som fungerade utmÀrkt innan. TandlÀkaren pressade mig att behandla en tand som inte hade problem, trots att jag tackade nej flera gånger, och behandlingen gjordes utan fungerande bedövning (max dos utan effekt), jag kÀnde hela ingreppet.
Efteråt har jag försökt få hjÀlp hos bl.a TandlÀkare Alexandra, men kliniken tog inte ansvar och skyllde istÀllet problemet på mig, stress, spÀnning och tandgnissling. De föreslog dessutom ytterligare behandlingar för att tjÀna pengar på en skada som de sjÀlva orsakat. En behandling som skulle ha kostat ca 4000kr, har kostat mig ca 16000kr med bestående skada.
Tandsköterskorna Àr trevliga och kliniken fin, men jag kan tyvÀrr inte rekommendera tandlÀkarna ovan. Min erfarenhet Àr att de ser patienter mer som en inkomstkÀlla Àn som personer.

Smile VÀsterås
Jag fick åka akut till Smile i VÀsterås dÀr jag normalt går. Fick sådan hemsk tandvÀrk i förrgår så ja, blev att boka en akuttid.
Kommer dit, möter sÃ¥dan trevlig receptionist. Stort tack till tandlÀkare Hana Abbas med tandsköterska ( fÃ¥r kolla hennes namn nÀsta gÃ¥ng jag ska dit). Nu har vi en plan för rotfyllning ð£ och hur jag ska bli pank.
NÀr jag gÃ¥r in: ð£ð
NÀr jag gÃ¥r ut: ðð€ª
NÀr jag fÃ¥r veta vad kalaset kostar: ðžðžðžðžðžð³ðµ

Smile TandvÃ¥rd ããã®åç
à tgÀrder utan överenskommelse med patient
Jag bokade ett besök efter inrådan från lÀkare på öron/nÀsa/hals som hade identifierat 2 tÀnder som behövde slipas.
TandlÀkaren fick veta direkt vilka 2 tÀnder det gÀllde. Ãven att jag november 2025 gjort omfattande undersökning och jag tackade nej till ny.
Ã
tgÀrden 301 hade jag bokat för.
Men,
Ã
tgÀrd 121 + 103 har utförts utan samråd eller överenskommelse.
Det innebar 126kr+715kr i ökad kostnad. De ligger dessutom betydligt högre Àn riktpris ( 80+445)
Hade jag sett fakturan innan betalning skulle jag bestrida direkt.
Jag kontaktade Smile i Kramfors samma dag, men de hÀvdar att utförda ingrepp krÀvdes. Dock utan samråd med mig.

Bluff företag såsom Dr smile
Bluff företag såsom Dr smile! förklarar varför ni jobbar ihop!

Smile TandvÃ¥rd ããã®åç
Var försiktiga innan ni bokar hos smileâŠ
Var försiktiga innan ni bokar hos smile A6. De har tendes att göra mer Àn vad som behövs och utan att fråga klienten bara för tjÀna mer pengar.

Smile TandvÃ¥rd ããã®åç
Patienter utan betalningsförmåga kallas trots att de ska höra av sig sjÀlv vid akuta besvÀr.
Som förvaltare till en missbrukare hÀpnar jag över hur man frångår överenskommelser som finns för patientens bÀsta. Det Àr sagt att inte kalla personer med försörjningsstöd för revisionsundersökningar då de endast har rÀtt till akuta åtgÀrder. Trots detta kallas patienter för det. Kallelser skickas till fel adress och de tider som ges personligen meddelas inte förvaltare, trots att detta Àr överenskommet, varpå uteblivande sker. Detta debiteras en person utan betalningsförmåga. Att detta skett utanför överenskommet förfarande och platschefen vÀgrar ta ansvar över att de gjort fel gör att det blev ett mycket oprofessionellt bemötande dÀr man bemöter kritiken med att "vi kan inte ta ansvar" nÀr det Àr precis det vi kommit överens om tidigare. Detta gör att jag inte kan rekommendera kliniken i Boden. Alla kan göra fel men ta ansvar för det.

Totalt vÀrdelösa
Jag vill dela min negativa upplevelse med Smile Tandvård. Jag kan inte rekommendera er för avancerade tandvårdsbehandlingar på grund av inkompetens och bristande ansvarstagande hos personalen.
Ni glömmer viktiga detaljer, tar inte journaler noggrant och verkar tro att ni Àr ofelbara. Det Àr oacceptabelt att hÀnvisa till försÀkringar istÀllet för att ta ansvar nÀr något går fel.
Ert agerande skadar patienternas förtroende och sÀkerhet. Detta måste förbÀttras omgående för att kunna erbjuda en trygg vårdmiljö.

VÀrre Àn Turkiet
Gjorde vad som ska vara en estetisk premiumbehandling â Composite Edge Bonding, brukar hÃ¥lla minst 2â10 Ã¥r. Resultatet blev katastrof.
FramtÀnder slipades ner helt i onödan gav mig bettproblem, lÀspning och smÀrta. Materialet som lades var billigt, tunt och genomskinligt, det sprack och gick sönder redan efter veckor.
Personalen Àr inkompetent och kan inte utföra behandlingen.
I journalen stÃ¥r det dessutom att jag fÃ¥tt âkariesfyllningarâ och att jag var nöjd trots att det handlade om en estetisk behandling, har inte lagat nÃ¥gon karies??? Och jag Àr inte nöjd
Jag betalade 16 000 kr för provisorisk plast som redan ramlat av och ett leende som idag Àr fulare Àn innan. Kunde lika gÀrna ha valt riktiga veneers och fått något hållbart då hon Àndå förstörde mina tÀnder.
De sÀljer in sig som en âspecialistklinik inom estetikâ men levererar nivÃ¥ sÀmre Àn lÃ¥gpris kliniker i Turkiet. Oprofessionellt, ohederligt och Àr ordlös.
Undvik denna klinik om ni vÀrdesÀtter era tÀnder och er hÀlsa.

Smile TandvÃ¥rd ããã®åç
Fördröjd behandling och dålig kommunikation
Jag gjorde en Invisalign-behandling hos Smile Hagastaden som enligt plan skulle ta ca Ã¥tta mÃ¥nader â den tog i slutÀndan över tvÃ¥ Ã¥r. Under behandlingen bytte de tandlÀkare fyra gÃ¥nger och kommunikationen var otroligt dÃ¥lig. Jag fick sjÀlv jaga kliniken för uppdateringar och vid ett tillfÀlle blev jag ombedd att ringa min första tandlÀkare (som slutat) för att fÃ¥ hans Ã¥sikt och sedan vidarebefordra den till den nya â jag fick i praktiken agera projektledare för min egen behandling. NÀr jag framfört klagomÃ¥l fick jag knappt nÃ¥gon Ã¥terkoppling. Mycket oprofessionellt hanterat. Jag har gÃ¥tt hos Smile sedan tonÃ¥ren, men efter min senaste upplevelse kommer jag aldrig att gÃ¥ tillbaka.

Smile Skövde
Smile Skövde. VARNING!
Skulle få två broar på vardera sida i överkÀken.
Efter att tandlÀkaren satt in broarna slipade hen på varenda tand i hela munnen-utan att motivera eller fråga ! Hade inget bettfel innan eller något som skulle kunna motivera detta.
Har nu korta tÀnder och ett bett som inte fungerar. Munnen Àr helt förstörd och de vÀgrar erkÀnna vad de gjort. AnmÀlt till varenda instans jag kan komma på. De har orsakat skador permanent. Skador som uppgår till hundratals kronor.

Nihan Àr en mycket bra TandlÀkare
Nihan Àr en mycket bra TandlÀkare. Snabb och försiktig. VÀldigt bra!

Jag avskyr tandlÀkarbesök!
Jag avskyr tandlÀkarbesök!
Idag var det andra besöket (hos kliniken i Falköping) på mindre Àn en vecka och jag kÀnde mig betydligt mer avslappnad och trygg Àn tidigare - det har blivit några tandlÀkarbesök under mitt 60 åriga liv.
De avleder min oro på ett suverÀnt sÀtt, får mig att kÀnna mig vÀlkommen och vi får rentav ett och annat skratt tillsammans.
De gör ett bra jobb med mina tÀnder, förklarar och nÀr de ger information Àr de noga med att se till att jag förstår.
Jag ska dit imorron igen - och jag kÀnner mig helt bekvÀm med det.
Tack och Bra Jobbat!

Tandhygienisten förstörde mina tÀnder
Tandhygienisten förstörde mina tÀnder. Hon skulle ta bort lite tandsten och det sprutade blod överallt och tÀnderna blev sönderskrapade. Fick gå upp och tvÀtta bort allt i ansiktet efter. Dessutom hade dom delat upp mina besök på tre gånger vilket inte hade behövts. NÀr jag besökt andra tandlÀkare tidigare har dom kunnat göra en vanlig undersökning och rengöring på samma gång. Notan hamnade på en på 20 000kr i slutÀndan Àven fast jag har bra tandhÀlsa. Gà INTE DIT!

Smile TandvÃ¥rd ããã®åç
Ger med glÀdje högsta poÀng
Ger med glÀdje högsta poÀng. Efter många år kÀnns det inte lÀngre som att "gå till tandlÀkaren". Vi har faktiskt trevligt hur det Àn borras. Ett smidigt, vÀnligt och kunnigt teamwork dÀr båda (Katrin och Lottie) ska dela på berömmet.
Lars

Inte så bra
Bra bemötande av tandlÀkare/assistenter
Tekniskt mindre bra med en vass fyllning som inte blev bÀttre trots försök av tandlÀkaren
Fick kÀnsla av att bli påprackad mera vård Àn nödvÀndigt Dyrt
En krona som blev grå och för liten och som förÀndrat mitt leende en del
Nja går inte dit igen

Lyssnar inte på patienten
Upprepade gånger varit på smile i Malmö. De lyssnar inte på patienten. Har endast som metod att dra ut tÀnder.

Smile TandvÃ¥rd ããã®åç
Man bokar en tid men den finns inte
Man bokar en tid som också bekrÀftas, men den finns
inte nÀr man vÀl går dit. Ingen ordning, inget förtroende för kliniken

Var pÃ¥ smile Boden,tog bortâŠ
Var på smile Boden,tog bort tandsten,kostade 7800kr,5 besök,gjorde samma behanling hos en annan privat klinik 2900kr å ett besök,så akta er för smile dom lurar folk på pengar

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ