Smilebutiken レビュヌ

1,687
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta klÀdbutiken, sÃ¥ glad att jag har hittat er. Snygga, prisvÀrda och bekvÀma klÀder. ALLA ni som arbetar dÀr Àr alltid trevliga och ger en fin service. Älskar era livesÀndningar, dÃ¥ vÃ¥gar man À... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vill framföra ett stort tack! Jag har handlat hos er förut, men tÀnkt att jeans kommer jag nog inte kunna ha. Tog mod till mig och bestÀllde. De sitter sÃ¥ fint! Nu har jag ett par jeans och det kÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har svÃ¥rt att hitta klÀder som passar och personalen var otroligt hjÀlpsam med att hitta nÃ¥got som passade mig. Köpte ett par byxor som visade sig vara för stora nÀr jag vÀl började anvÀnda dem. DÃ¥ ja... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àlskar mitt ny slaskis galonset stl 170+ Ã¥ Àven om jag Àr 182 cm sÃ¥ passar byxorna riktigt bra men pÃ¥ jackan Àr Àrmarna lite korta sÃ¥ för min del skulle de vara underbart om smilebutiken skulle ut... もっず芋る

䌁業情報

1. アりタヌりェア店
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店
  4. 倧きいサむズの服専門店
  5. スポヌツりェア店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

SMILE. hittar du i Åkersberga norr om Stockholm. Vi Àr en fristÃ¥ende butik för hela familjen som Àr specialiserade pÃ¥ barnytterplagg. VÃ¥rt sortiment pÃ¥ ytterplagg för barn Àr mycket större Àn hos nÃ¥gon annan. Det tycker vi Àr BUS-KUL! I vÃ¥r populÀra...

優良

(1,687)

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

Så nöjd!!!

Otroligt fina klÀder och prisvÀrda Àr så nöjd!!!
LÀtt att bestÀlla och kort leveranstid , och jÀtte intressanta och roliga live!
Helen

2024幎8月23日

Smilebutiken からの回答

Stort tack Helen för ditt fina omdömme och positiva feedback!
Mvh Carina, Smilebutiken :-)

Supersnabb leverans.
BestÀllde på onsdagen,byxorna framme dagen efter,vid middagstid.

2024幎8月22日

Smilebutiken からの回答

Hej Ewa. Vi gillar nÀr det går undan och hoppas byxorna blir lika bra som hastigheten på leveransen. Mvh Carina, Smilebutiken

5぀星のうち2の評䟡

Nu har Ni haft reklam för denna kjolen

Nu har Ni haft reklam för denna kjolen i flera månader och så finns den bara i storl. S. Dåligt

2024幎8月17日

Hej Birgith.
Det va tråkigt att du får reklam du Àr intresserad av men att vi inte har din storlek. Jag ser tyvÀrr inte vilken kjol du får upp i ditt Facebook Flöde? Jag ser att du stÀllt en fråga till vår kundtjÀnst i April angående en Kjol som heter Lava från Freequent och att du senare la en order på denna nÀr den åter fanns i lager. Vi hjÀlper alltid till med denna typ av frågor via vår mail kundtjanst@smilebutiken.se så hör gÀrna av dig till oss så ser vi om vi kan lösa kjolen du söker. Mvh Carina, Smilebutiken

Super nöjd med butiken

Super nöjd med butiken! Kontaktade kundtjÀnst om storlek pÃ¥ byxor som jag önskade, fick ett snabbt och trevligt svar nÀstan direkt. BestÀllde byxor igÃ¥r och fick de idag i brevlÃ¥dan! Och de Àr sÃ¥ sköna och passar utmÀrkt! Tack Smilebutiken👍

2024幎8月13日

Smilebutiken からの回答

Tack sjÀlv Neveka! Så roligt nÀr vi tillsammans med dig som kund får det att passa. Mvh carina, Smilebutiken

Toppen butik!

Supersnabba leveranser direkt i brevlådan. Storlekstabellerna stÀmmer. LÀtt att scrolla på hemsidan utan att det hackar eller byter plats dÀr man tittat. Returettikett i paketet, har aldrig behövt byta. JÀttebra klipp på fejan. Rekommenderas varmt!

2024幎8月12日

Smilebutiken からの回答

Tack Marie! Va roligt att du uppskattar retursedeln, vi tycker också att den Àr smidig men skönt att du hittat rÀtt utan å behövt returnera det gillar vi också! Mvh Carina, Smilebutiken

Så nöjd med Smilebutiken

Så nöjd med Smilebutiken! Ni levererar alltid snabbt och har jÀttebra sortiment :)

2024幎7月10日

Hej Katarina. Dina order vÀrmer oss alla på firma. Mvh Carina, smilebutiken

5぀星のうち3の評䟡

Skort Monika regular

Köpte en skort Monika regular. Kjolen var perfekt och mycket bekvÀm. Jag blev tyvÀrr vÀldigt besviken på innerbyxan som var mer som ett par sladdriga pyjamasbyxor. Jag hade förvÀntat mig att de satt thigtare runt låren. Jag har inte smala ben (snarare tvÀrtom) men kjolen satt bra enligt storlek. Av den anledningen avstår jag från att handla en till kjol I annan fÀrg. Synd eftersom jag föredrar lite lÀngre kjol som Monika Àr.
För övrigt snabb leverans

2024幎6月19日
5぀星のうち5の評䟡

Snabba leveranser och plagg som alltid motsvarar förvÀntningarna

BestÀllde klÀnning i förrgår kvÀll och fick den idag kl.15. Alltid snabb leverans. Superfin klÀnning som passar perfekt. Alltid nöjd med snabba leveranser och fina klÀder från Smilebutiken. Bilder (och videofilmer) som verkligen visar hur klÀderna ser ut. Bra storleksguide. Produkterna håller vad man utlovar.

2024幎5月17日
5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, super fin klÀnning. Och det som jag tycker Àr bra, Àr att ni skickar retur klister etikett med, så om man vill returnera varan Àr det vÀldigt lÀtt.

2024幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Jag klagade pÃ¥ ullstrumporna som krömp

Jag klagade på ullstrumporna som krömp i tvÀtten,men fick nya som jag tvÀttade i 30 grader ulltvÀtt. Lite krömp dom .Jag Àr nöjd. Jag har haft en vÀldigt bra dialog med Carina

2024幎2月12日

Så bara att vi löste det tillsammans. Mvh Carina

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥ligt kvalitet

Har bestÀllt 4par bambustrumpor för min son. Det Àr viktigt för honom att klÀder har har på sig Àr mjuka och sköna mot kroppen. DÀrför brukar jag köpa bambustrumpor åt honom. Hittade några i smilebutiken för bra pris och gjort en bestÀllning. Strumporna Àr tyvÀrr inte mjuka och kÀnns mer som vanliga bomullstrumpor. En besvikelse helt enkelt!

2024幎2月8日

Hej Yuliya.
SjÀlvklart Àr det alltid tråkigt nÀr en produkt man köpte inte motsvara de förvÀntningar man har.
På Smilebutiken har vi livstidsöppetköp på varor i orginalskick så sjÀlvklart kan du returnera strumporna om de inte va så mjuka som din son önskar. Strumporna du köpt Àr en produkt vi jobbat med lÀnge och vi har inga tidigare reklamtioner på dessa men alla produkter kan ju råka ut för ett fel så gör du en retur så skriv en kommentar i returen så kontrollerar vi sjÀlvklart strumporna, Jag har kollat med vår kundtjÀnst och du har varit i kontakt med oss så vi har dubbelkollat att vi sÀnt rÀtt vara. Det verkar ha varit problem med telefonlinjen då samtalet bröts två gånger så har du fler frågor så får du gÀrna ringa igen.

Mvh Carina

Det var en fantastisk

Det var en fantastisk shoppingupplevelse i den hÀr butiken. Tack så mycket! Stort urval, fantastiska priser och supersnabb leverans. Min produkt anlÀnde i utmÀrkt skick. Jag Àr mycket nöjd med mina inköp. Jag kommer att köpa från den hÀr sÀljaren igen.

2024幎1月31日

Hej Iris.
Stort tack för din fina återkoppling. Vi hoppas du får riktigt bra anvÀndning av dina nya plagg och vart vÀlkommen åter. Mvh Carina

Otroligt snabb leverans,jag har

Otroligt snabb leverans,jag har bestÀllt varor vid två olika tillfÀllen.(söndagskvÀllar) och fått bestÀllningarna levererade redan på tisdagen.
Jag Àr dessutom så glad och nöjd med det jag har köpt!

2024幎1月23日

Hej Maine!
Åh sÃ¥ roligt att allt funkat bra. Vi Àlskar att vara snabba sÃ¥ vÃ¥ra kunder fort fÃ¥r gjÀdje av det man köpt. Mvh Carina

GuldstjÀrna

BestÀllde ett par byxor i torsdags fick de i brevlådan dagen efter. Byxorna passade perfekt. Bifogat var också hur man returnerar. GuldstjÀrna till Smile

2024幎1月12日

Hej Anita.
Vi bugar och bockar och tacka extra för guldstjÀrnan. Så gjÀdjande med nöjda kunder! Mvh Carina

5぀星のうち5の評䟡

Äntligen ett par byxor som passar i

Äntligen ett par byxor som passar i lÀngd och bredd!🙂 Jag Àr en kortis och rundis och fÃ¥r ofta för lÃ¥nga byxor eftersom jag behöver bredden. En eloge till er 🥰

2024幎1月11日

Hej Erja.
Visst Àr det hÀrligt nÀr man Àntligen hittar sin storlek! Vi jobbar stenhårt för att bredda vårt sortiment både gÀllande lÀngder och stolekar så tack för din fina återkopplig. Mvh Carina

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。