Professionel og meget respektfuld behandling. De bedste og varmeste anbefalinger. BÃ¥de tandlÊge Martin og klinikassistenterne har vÊret rigtig gode til at skabe ro og gode rammer for min behandling i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God behandling men trÊlst med al den elektroniske tilgang - parkering - ankomst - fabriksoplevelse
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret ved tandlÊge, Smil med Ãstergaard, i deres nye lokaler â og hold nu op, hvor er det nogle smukke og indbydende omgivelser. Der er en virkelig dejlig og rolig stemning, som gÞr, a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik trukket 2 kindtÊnder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlÊge er utrolig sÞd og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligesÃ¥. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Din tandlÊgeklinik, hvor kvalitet og omsorg gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og NykÞbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlÊger og moderne udstyr sikrer, at du fÃ¥r den mest effektive og skÃ¥nsomme behandling, der er skrÊddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole pÃ¥ Smil med Ãstergaard for at opnÃ¥ et sundt og strÃ¥lende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glÊder os til at tage hÃ¥nd om dig og din families tandpleje.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
SpÞrg efter Line. Hun er simpelthen mega god :)

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Fra det Þjeblik jeg kom ind fÞlte jeg mig tryk og godt tilpas. Sammen fandt vi den bedste lÞsning på problemet.
Rigtig god oplevelse for mig som har tandlÊge skrÊk. Mange tak.

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
UndersÞgelsen foregik stille og roligt,tiden blev overholdt

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Virkelig sÞd, opmÊrksom og vejledende
Er så glad for mit skifte

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Jeg har fået en tandlÊge som jeg Þnsker og blive hÊngende hos fremover. Kompetente ansatte og god atmosfÊre.

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Har lige fået skiftet et par plumper fra sÞlv til plastik. Super professionel udfÞrt.

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
BÃ¥de tandlÊge Martin og klinikassistenterne har vÊret rigtig gode til at skabe ro og gode rammer for min behandling ift. at fÃ¥ lavet en krone. Jeg har det stramt med at komme til tandlÊge, men i deres hÊnder fÞlte jeg mig meget tryg. Og gik derfra med et smil. Tak for et godt forlÞb og rigtig god behandling ð

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Der er en virkelig dejlig og rolig stemning, som gÞr, at jeg faktisk har lyst til at vÊre der.
Både tandlÊgen og klinikassistenten var meget kompetente og fÞrte mig trygt gennem hele undersÞgelsen i et stille og roligt tempo. De var gode til at forklare, hvad de kunne se, og hvilke behandlingsmuligheder der er, hvilket gav mig en stor fÞlelse af tryghed.
Jeg har aldrig vÊret sÊrlig glad for at gÃ¥ til tandlÊge, og det har bestemt ikke vÊret min stÊrke side â men efter besÞget i dag fÞles det meget mere overskueligt. Min nervÞsitet er i hvert fald blevet gjort godt og grundigt til skamme og jeg tager derind igen i morgen ððŠ·
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Selv om jeg hader tandlÊger var det en positiv oplevelse. Utrolig behageligt personale som fik mig til at slappe af trods ubehagetð€©

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Tak for i dag :-) dejligt at opleve den gode energi hos jer.

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
TandlÊgen gjorde en ellers ubehaglige oplevelse til en god - trods alt ;)
TandlÊgen og klinik assistent fremstod professionelle i deres opgavelÞsning

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Positiv oplevelse med Ditte LyngsÞ - som sÊdvanlig .

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
SÞdt og venlig personale,og virker som faglig dygtige.
Pris??--- nok som andre steder

Fik skiftet 3 gamle plastik plumper . Virkelig flot arbejde
Personalet er super flinke og dygtige

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Som altid sÞde og hjÊlpsomme, fik lave fejlen om ang regningen,, er altid tilfreds med jeres mÃ¥de og vÊre pÃ¥ og jeres behjÊlpsomhed ð

Smil Med Ãstergaard ããã®åç
Jeg har tandlÊgeskrÊk og kunne leve med den, da jeg havde den samme tandlÊge i over 20 år. Han solgte sin klinik og da jeg er afhÊngig af at få lattergas, var jeg nÞdt til at blive. Jeg blev forsikret om at efterfÞlgeren var god og det gik også fint de 2 gange jeg var hos ham. 3 gang var han så rejst og endnu en ny tandlÊge. Jeg var åben og fortalte om min angst for, at hun nu var en af dem der ville finde en masse der pludselig skulle laves. Hun startede med at undersÞge og der blev noteret aktive huller og så lige rÞntgen (det var okay, da det var 2 år siden) men der stoppede det ikke for nu skulle der også tages billeder af spidserne af nogle rodbehandlede tÊnder tilbage for over 10 år siden?? Hvorfor det? Der var så ikke noget.mente også at vi skulle kigge på paradentose? Jeg havde 2 huller og 3 begyndende og jeg syntes det er meget mÊrkeligt, da jeg faktisk ikke har haft huller i mange år. Vi kiggede på billederne og hun viste mig hvor det var. Men de gamle billeder så også sådan ud for mig at se. Jeg fÞlte hun ledte efter noget at tjene penge på og pludselig 5 huller?? De 2 aktive huller skulle jeg bestille en ny tid til og selvom jeg fortalte at hvis jeg ikke fik en hurtig tid, så vil min angst blive slem, så var der jo ikke noget at gÞre ved det. Jeg forlod klinikken i Frederiks og vil aldrig vende tilbage da jeg ikke har tillid til dem lÊngere. Desuden er deres priser ret voldsomme. Store kÊder af tandlÊger = usikkerhed, manglede tillid, skiftene tandlÊger, pengemaskine.