Smit Isolatie Groep レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks zie... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De vloerisolatie is aangebracht en dat is op zich prima. Helaas werd bij het boren van de ventilatiegaten een kabel beschadigd. Ik heb dit direct gemeld en later meerdere keren telefonisch contact opg... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bij ons zijn de spouwen en vloeren geïsoleerd door Smit Isolatie. Wij hebben het contact gelijk als prettig ervaren, duidelijke afspraken vriendelijk personeel. Er is netjes verteld wat er ging gebe... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

Goede vakkundige info van Jaap Jan in

Goede vakkundige info van Jaap Jan in offerte traject. In uitvoering is er netjes gewerkt. Bij de vloer isolatie waren er enkele kleine stukjes niet helemaal goed gegaan, dit is na constatering snel en netjes opgelost. Het bedrijf wil dat het 100% goed is. Wij zijn super tevreden.

2024幎5月22日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Smit Isolatie streeft inderdaad altijd naar een 100% goed resultaat. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Prima uitvoering

Prima advies. Prettige uitvoerders en netjes opgeleverd.

2024幎5月15日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat het gehele traject van advies tot uitvoering prettig is verlopen. Veel comfort toegewenst van de aangebrachte isolatie.

Vakbekwaamd

Vriendelijke mensen, dekt alles goed af en geen troep achterlatend.

2024幎5月17日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

5぀星のうち5の評䟡

ik heb online offerte gevraagd ze

ik heb online offerte gevraagd ze hebben heel snel gereageerd en ook heel snel afspraak gemaakt Netjes gewerkt Dus ik geef vijf sterren

2024幎4月23日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Goed om te lezen dat onze diensten u goed zijn bevallen. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

5぀星のうち5の評䟡

De spouwmuur isolatie is snel en

De spouwmuur isolatie is snel en vakkundig aangebracht. Goede service en netjes achtergelaten.

2024幎4月15日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij wensen u veel comfort toe van de aangebrachte spouwmuurisolatie.

Keurig werk afgeleverd

Komt afspraken na, werken netjes en snel. Keurig werk afgeleverd.

2024幎4月11日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Goed om te lezen dat onze medewerkers de isolatiewerkzaamheden netjes hebben opgeleverd. Wij wensen u veel comfort en besparing toe!

5぀星のうち5の評䟡

Goede snelle service en afwerking. Professioneel personeel

Goede snelle service en afwerking. Documentatie voor subsidie compleet.
Redelijke prijzen.
Houden zich keurig aan afspraken. Personeel die werkzaamheden uitvoeren werken netjes, denken mee en zijn professioneel.
Zeker aan raden.

2024幎4月11日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over Smit Isolatie en dat u ons aanbeveelt. Wij zullen uw complimenten aan onze medewerkers doorgeven.

5぀星のうち5の評䟡

De vertegenwoordiger die langs kwam was

De vertegenwoordiger die langs kwam was een prettig gesprek,, de jongens die isolatie kwamen spuiten , netjes en goed.

2024幎4月5日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Wij hebben uw complimenten inmiddels aan onze medewerkers doorgegeven.

5぀星のうち5の評䟡

Top ervaring met dit bedrijf

Tijdens het voorgesprek van de offerte gesproken met een oude rot in het vak die ook gewoon alle werkzaamheden zelf meedoet en daardoor goed weet waarover die het heeft.
Geen onzin of popiejopie verhalen maar een duidelijke voorlichting.
Bij de uitvoering van het werk wordt er veel aandacht besteed aan het voorkomen van vervuiling van de woning.
Na afloop van de werkzaamheden alles weer keurig achter gelaten en duidelijk verteld om twee weken niet in de kruipruimte te komen vanwege het uitdampen van het schuim

2024幎3月28日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review en het vertrouwen in Smit Isolatie Groep. Wij wensen u veel comfort en besparing toe!

Prima vakmensen

Prima vakmensen, snel en netjes alles geregeld. Resultaat direct merkbaar.

2024幎3月25日
自発的なレビュヌ

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! De sparing op uw energiekosten en het verhogen van uw wooncomfort kunnen nu beginnen.

Tevreden over de uitvoering

Tevreden over de uitvoering werkzaamheden Compliment voor de medewerkers, zijn beleefd en werken netjes
Minder tevreden over de manier van communiceren:
Administratief en planning, m.i. een verbeterpunt waard

2024幎3月22日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat onze uitvoerders de werkzaamheden naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Uw verbeterpunten met betrekking tot de administratie en planning zullen wij intern oppakken.

5぀星のうち5の評䟡

Jaren geleden mijn spouwmuur van mijn

Jaren geleden mijn spouwmuur van mijn vorige huis laten opvullen met envirifoam, dit keer mijn spouw laten opvullen met parels. Beide keren een erg scherpe prijs en top service gehad

2024幎3月15日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Fijn om te lezen dat u meerdere positieve ervaringen met ons bedrijf heeft gehad. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Puik werk

Puik werk, snel en netjes afgeleverd!

2024幎3月18日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review!

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden over de werkzaamheden!

Super tevreden over de werkzaamheden!
Zou dit bedrijf ( Smit ) zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

2024幎3月12日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Het doet ons erg goed om te lezen dat u super tevreden bent over de werkzaamheden en dat u ons aanbeveelt. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Keurig voorgelicht over isoleren

Keurig voorgelicht en goed naar onze wensen geluisterd en meegenomen. Prima alles geïsoleerd en afgewerkt vriendelijk personeel

2024幎3月1日

Smit Isolatie Groep からの回答

Bedankt voor uw 5 sterren review! Goed om te lezen dat u op alle aspecten tevreden bent over Smit Isolatie Groep. Wij wensen u veel comfort en besparing toe.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。