2.9

4件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

GrÊnseoverskridende oplevelse

Jeg blev desvÊrre udsat for en meget grÊnseoverskridende oplevelse, mens jeg var på arbejde hos SMP. Jeg var i gang med at skrubbe gulvet i et badevÊrelse, da en mand valgte at gå i bad nÞgen lige ved siden af mig. Det var ekstremt ubehageligt og fÞltes som en krÊnkelse af min grÊnse.

Da jeg fortalte det til min chef, fik jeg at vide, at der ikke kunne gÞres noget ved situationen. Det skaber et usikkert arbejdsmiljÞ, og jeg synes ikke, det blev taget seriÞst. Desuden var de tildelte arbejdstimer til opgaven meget få, hvilket gjorde det svÊrt at udfÞre arbejdet ordentligt.

Jeg håber, SMP vil tage ansvar og skabe bedre trygge rammer for deres medarbejdere.

2024幎11月12日
Smpservice ロゎ

Smpservice からの回答

KÊre Signe

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse – det lyder som en ubehagelig situation. Vi har dog ikke kunne finde nogen registrering af at vi har haft kontakt med dig eller at du skulle have udfÞrt arbejde for os.
Vi tager den slags henvendelser meget alvorligt og vil gerne undersÞge sagen nÊrmere, hvis du kontakter os direkte på hr@smpservice.dk / 69170219. På den måde kan vi bedre forstå, hvad der er sket, og sikre at alt bliver håndteret korrekt.

Rubish company

Do not cooperate with them,they not paying your salary and have a misses in contract.

2025幎6月19日
Smpservice ロゎ

Smpservice からの回答

KÊre Dorneanu Elena,

Vi er meget overraskede over din anmeldelse, da den ikke stemmer overens med vores registreringer eller den måde, vi arbejder på.

SMP RengÞringsservice ApS er en del af Den TvÊrfaglige Overenskomst mellem Arbejdsgiverforeningen KA og Krifa, og vi har altid sÞrget for ordnede forhold for vores medarbejdere.

Vi har ganske enkelt ikke kunne finde nogen sag eller kontraktuelle forhold hvor navnet Dorenanu Elena fremgår, og vi har heller ikke modtaget en henvendelse fra dig direkte.

Vi tager naturligvis alle anmeldelser seriÞst – ogsÃ¥ nÃ¥r vi ikke kan genkende indholdet – men vi beder om, at kritik baseres pÃ¥ fakta, sÃ¥ vi har mulighed for at forholde os konkret og konstruktivt.

Hvis du har haft en reel oplevelse med os, hÞrer vi meget gerne fra dig på hr@smpservice.dk med flere detaljer, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere og få afklaret eventuelle misforståelser.

Glimrende rengÞringsselskab

Jeg har gennem ca 10 år benyttet SMP som rengÞringsselskab til mit firma med stor tilfredshed. Det har vÊret kendetegnet ved gode medarbejdere, som har vÊret der i lang tid, hvilket er en stor fordel, da de jo dermed kender bygningerne og organisationen. De er smilende og meget serviceorienterede. Det er uundgåeligt, at der opstår fejl mm, men tingene bliver altid lÞst på en tilfredsstillende måde. Det er min klare oplevelse, at kunden er i centrum. Jeg er meget tilfreds.

2024幎8月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。