Fantastisk klinik at besÞge
Fantastisk klinik at besÞge. Meget imÞdekommende og professionelt personale. Kan KUN anbefales.
TandlÊge Camilla og hendes team er meget omsorgsfulde og nÊrvÊrende. Der er en god stemning og smil når man er der, og så er tandbehandlingen altid fair og professionel. Det er de samme mennesker man mÞder hvergang, det er vist også en god arbejdsplads.
5 stjerner er slet ikke nok.
Jeg ankom for over 10år siden. Med en kÊmpe tandlÊge skrÊk.
Idag fiksede Camilla en gammel slidt sÞlvfyldning, og jeg blev hverken angst eller ked af det. Jeg bliver altid grebet.
Camilla og hele teamet har altid vÊret top profesionelle og meget omsorgsfulde.
Der har tidligere vÊret sat ekstra tid af til mig pga min store angst for tandlÊge besÞg.
De holder hÃ¥nden, minder mig om at trÊkke vejret og tÞrre tÃ¥re vÊk â¥ïž
Altid en varm velkomst i receptionen.
Winnie Sinne er fantastisk dygtig, omsorgsfuld og sÊtter altid kunden i centrum.
Der er ikke noget at vÊre bange for, da alt laves med fokus på at det ikke skal gÞre ondt.
Er også god til folk med tandlÊge skrÊk.
De varmeste anbefalinger fra mig
Som ung skiftede jeg tandlÊge og har siden haft Winni Sonne og hendes dygtige kolleger som mine faste tandplejere.
Gennem snart 30 år har jeg fået lavet lidt af hvert og har altid haft mulighed for at trÊffe mine valg om behandling på et sagligt og oplyst grundlag.
Selvom den hÞje faglighed tydeligt prÊger teamet, er klinikken altid fyldt med godt humÞr og mange smil. Det er et sted, hvor man fÞler sig tryg og godt tilpas â noget jeg, som tidligere ikke har vÊret glad for at gÃ¥ til tandlÊge, virkelig vÊrdsÊtter.
Mine bedste anbefalinger herfra
Altid venligt og imÞdekommende behandling, uanset om det er Winnie eller Derya der står for behandlingen.
Klinikken kan varmt anbefales
Det findes nok ikke bedre. Ikke blot fagligt kompetente men også relationskompetente. Hele teamet. Jeg har anbefalet Winnie og co til alle mine kÊre. Det er en unik praksis og jeg er taknemmelig - efter mange år med tandlÊgeskrÊk og oplevelser af unÞdvendige dyre regninger andre steder. Det sluttede med Winnie for over 10 år siden.
Jeg har haft SmukkeSmil som tandlÊge i 4 år nu, og jeg er MEGET tilfreds!
Jeg oplever altid at få professionel, imÞdekommende og kÊrlig hjÊlp.
Jeg er meget tryg, nÃ¥r jeg sÊtter mig i stolen, og jeg gÃ¥r altid derfra med et smil pÃ¥ lÊben (uanset behandling âºïž).
Jeg kan bestemt anbefale SmukkeSmil til andre, der sÞger en god og dygtig tandlÊge!
Professionel og venlig tandlÊge. Effektivt og billigt. Jeg er meget tilfreds.
Meget sÞde, professionelle og grundige tandlÊger og tandplejere. Jeg har haft tandlÊgeskrÊk, hvilket de har vÊret rigtig gode til at håndtere, så jeg er stort set "kureret".
Jeg har vÊret en patient hos smukkesmil i et styk tid og jeg må sige at alle personale er altid venlige og flinke ,så man falder hurtig til ro og er afslappet hos dem . Camilla min tÊndlÊge er meget professionelt og samtideligt glad for at forklare i detaljer de spÞrgsmål man måske har om sin behandlingen og tandhygiene .
.Jeg kan sagtens anbefale Smukkesmil som tandlÊgeklinik ,meget hÞjt. Mvh
I recently had the privilege of being treated by Winne Sonne, a dentist recommended by my orthodontist, and I am beyond grateful for the exceptional care I received.
From the moment I walked into the clinic, Winne's calm and reassuring demeanor put me at ease. She took the time to thoroughly explain each step of the procedure, ensuring that I felt comfortable and informed throughout. What truly stood out was her exceptional skill in efficiently removing three teeth â a task that she handled with precision and finesse.
I also want to extend my appreciation to Winne's assistant, who displayed incredible gentleness and care. Sensing my discomfort, she took the initiative to soothe my nerves by gently rubbing my shoulders â a gesture that made a world of difference.
Moreover, the staff handling phone appointments deserve praise for their understanding and warmth. They made scheduling a breeze, creating a positive and supportive atmosphere. Their kindness, especially during a rescheduling due to a personal incident, demonstrated a level of care that is truly rare.
In all my years of dental visits, I have never encountered such a high level of human-centric service. For anyone who shares my apprehension of dentistry or fears pain, I wholeheartedly recommend Winne. She is, without a doubt, the best dentist in Denmark, and her expertise is unparalleled.
Thank you, Winne, and the entire clinic staff, for turning what was once a nerve-wracking experience into one filled with genuine care and professionalism.
Jeg fik renset tÊnder et par gange pga deres gode priser men Camilla tjekkede også mine tÊnder (helt gratis) og opdagede flere problemer. Camilla forklarede problemerne og lÞsningen rigtig pÊdagogisk.
Så fik hum lavet en krone for mig, og ordnede resten af tÊnderne. Jeg vil på det varmeste anbefale Camilla og hendes team. Rigtig kompetent og meget flink.
Den eneste grund til at jeg ikke har givet fem stjerne er, at man nÊrmest skal vÊre matematik professor til at forstÃ¥ og huske deres meget forskellige Ã¥bningstider pÃ¥ forskellige dageð. Det har gjort telefonsvaret meget langt. NÃ¥r man nÃ¥r til sidst i beskeden, sÃ¥ glemmer man starten.
Bortset fra det er alt fungerer fint.
Mange tak, Camilla!
Altid sÞde, professionelle og tager sig god tid hvis der er spm. De bedste anbefalinger herfra.
Winni og Camilla er super dygtige tandlÊger - ImÞdekommende og hensynsfuldt personale - God stemning - Fin balance mellem pris og kvalitet - Altid en behagelig oplevelse :-)