Snarenshop レビュヌ

1,692
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Redelijke prijzen, snelle levering en prima service. Van aan mij geleverde Thomastik AC111 snaren viel het ball end van de B-snaar. Ik heb geheel gratis een nieuwe snaar toegestuurd gekregen.

5぀星のうち5の評䟡

Maakte een nieuw setje snaren open die bleken aangetast. Bij mijn weten hier besteld echter kregen dit samen met deze shop niet boven water. Zonder verdere discussie werd mij een gratis nieuwe set aan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle verzending, goede prijs. Ik had iets besteld dat helaas niet pastte, de dag van ontvangst geroutineerd. De dag daarop was het product retour bij Snarenshop.nl, waarop ik een retour bevestigi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik had op vrijdag 30-08 rond 11 uur 's ochtends snaren die op voorraad waren besteld. Op de site staat: Bestellingen die uit voorraad geleverd kunnen worden, indien voor 16.00u besteld, dezel... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 楜噚屋
  2. 楜噚店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Snarenshop.nl, de webwinkel met alles voor gitaristen, bassisten en andere snaarinstrument bespelers. Wij hebben het grootste assortiment snaren, plectrums, onderhoudsmiddelen, accessoires en andere toebehoren.

連絡先

レビュヌを曞く

Redelijke prijzen

2026幎5月20日

Geweldige service

Geweldige service! De boutjes die ik voor mijn gitaar had besteld pasten niet en ik stuurde daarover een mail. De goede maat boutjes had Ger helaas niet maar hij mailde direct uitgebreid terug (op zondag!) en stort het geld terug terwijl het eigenlijk mijn eigen fout was. Wat een fijne webshop, ik kan hem 100% aanbevelen!

2025幎11月9日

Geweldige service

Geweldige service. Als kado een gitaarkuk besteld die ze al bleek te hebben gekregen. Ruim buiten de termijnen mocht ik het terugsturen en direct geld terug gekregen. Waar vind je dat nog?
Ik ben zelf helaas niet muzikaal maar mocht dat ooit nog komen dan weet ik dat ik bij de Snarenshop vaste klant wordt. Geweldig!

2024幎7月16日
5぀星のうち5の評䟡

Wauw wat een superwinkel is dit !

Wauw wat een superwinkel is dit !
Kwaliteit is top , levering supersnel en afterservice is GEWELDIG !
Van een pas gekocht snaren set was een G snaar gebroken .
Vervolgens wilde ik een losse G snaar bestellen .
Ger stuurde me vervolgens een gratis snaar op .
Zo tof !!
5 sterren !!!!

2024幎6月26日

Top!

Op dinsdag snaren en plectrums besteld, op woensdag lagen ze in mijn brievenbus. Netjes verpakt in een bubble envelope.
Ga hier zeker vaker bestellen!

2023幎10月10日
5぀星のうち5の評䟡

Service met 'n hoofdletter.

Snelle verzending, goede prijs.
Ik had iets besteld dat helaas niet pastte, de dag van ontvangst geroutineerd. De dag daarop was het product retour bij Snarenshop.nl, waarop ik een retour bevestiging ontving. De dag daarop was het aankoopbedrag io m'n rekening teruggestort.

Dik tevreden, 5 sterren dik verdiend!

2023幎2月16日

Super service

Eergisteren setje low tension snaren besteld. Gisteren werden per abuis medium tension snaren geleverd. Gebeld. Meteen kwam de suggestie: wij sturen een retourenvelop op om oude snaren te retourneren en we sturen ook meteen de juiste snaren op. Vanochtend kwam alles binnen. Heel fijne service!

2022幎11月4日

Helemaal top!

Dit was de eerste keer dat ik bij deze winkel iets bestelde. Dit beviel mij helemaal top! Dus ik zal zeker terugkomen.

Ik had 's avonds rond 23 uur 2 Ernie Ball gitaarkabels besteld in goudkleur.
De volgende dag werd ik gebeld door Ger over deze bestelling. Er bleek maar 1 kabel in deze kleur op voorraad.
Ik mocht kiezen: Of dat ze eerst 1 kabel sturen en de andere een week later, of 1 kabel in de bestelde kleur en de 2e in een andere door mij gekozen kleur.
Voor de 2e optie gekozen en samen met Ger een andere kleur gekozen die wel op voorraad was.

Toen ik nog eens op de site keek, vond ik voor de 2e kabel een nog mooiere kleur dan een half uur geleden gekozen. Nogmaals gebeld met Ger of ik nog kon switchen. Dat was geen enkel probleem en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

Bestelling was netjes verpakt in een doosje met veel beschermend materiaal.
Over de verzendstatus werd ik ook goed op de hoogte gehouden. Erg prettig.
En het allerbelangrijkste: Mijn basgitaar klinkt weer geweldig, zonder ruis of andere nare zaken.

Samenvattend:
- Prettig (telefonisch) contact
- Goede prijzen
- Gratis verzending boven 60 euro
- Snelle levering
- Netjes en beschermend verpakt
- Goede statusupdates over verzending
- Mijn ervaring nodigt mij uit om hier terug te komen.
Bedankt Ger!

2021幎2月8日