レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret i et forlÞb med min akillessene hos Jonathan. Jonathan var super professionel, rar og ikke mindst vildt dygtig. Han fandt hurtigt problemet, og behandlingen virkede med det samme og er f... もっず芋る

Min mand som har udfordringer med sine fÞdder fik lavet sÃ¥ler hos snowfun. De fÞrste sÃ¥ler passede overhovedet ikke. Derefter blev der lavet nye sÃ¥ler som blev justeret 1 gang . Efter grundig udrednin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et super god behandling og vejledning bÃ¥de i forhold til indlÊg, sportsskader og her sidst virkelig venlig, kyndig og sikker rÃ¥dgivning i forhold til lÞbesko, pÃ¥ trods af stor travlhed i buti... もっず芋る

Har lige vÊret inde og fÃ¥ lavet indlÊg samt kÞbt slippers pga nedfalden forfod og hÊlsporer som fysbehandlingen ikke hjalp pÃ¥.Det var en yderst kompetent behandling samt helt igennem flinke folk i Sno... もっず芋る

䌁業情報

1. 理孊療法クリニック

圓該䌁業による蚘述

SNOWFUN Klinik - SpecialindlÊg, Osteopati, Fysioterapi, Shockwave & Ultralydsscanning.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

97件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Skuffende behandling

Min mand som har udfordringer med sine fÞdder fik lavet såler hos snowfun. De fÞrste såler passede overhovedet ikke. Derefter blev der lavet nye såler som blev justeret 1 gang . Efter grundig udredning af ortopÊdkirurg i Parkens privat hospital kom han frem til at sålerne ikke passede og skulle justeres . Min mand henvender sig igen til snowfun efter aftale og besked fra snowfun er fuld betaling igen dvs 3000 kr pga der er gået over 3 mdr. At blive udredt tager ofte mere end 3 mdr. så det er ikke en fair behandling og de lever ikke op til deres eget motto.

2025幎12月18日

KÊre,

Tak for "jeres" anmeldelse.

Vi kan desvÊrre ikke genkende sagen, da der hverken er angivet navn eller oprettet af den faktiske klient, som der er en "misforståelse" omkring. Vi har ydermere ikke nogen indlÊgssåler, som koster 3000kr., så der må vÊre tale om en misforståelse, hvilket vi selvfÞlgelig er kede af, at få besked om på denne platform.

NÃ¥r man fÃ¥r lavet indlÊgssÃ¥ler hos os har man 3 mÃ¥neders tilpasninsgaranti hvor vi retter sÃ¥lerne til. Engang i mellem gÃ¥r man en smule ud over denne periode, hvilket vi naturligvis tilgodeser. Alle kan jo have behov for at fÃ¥ tilpasset indlÊgssÃ¥lerne igennem tiden. Vi sÊtter dog en grÊnse, nÃ¥r der typisk gÃ¥r meget lÊngere tid og derfor kan I opleve at blive mÞdt af en besked om, at det vil krÊve nogle nye indlÊgssÃ¥ler hvis der f.eks. er gÃ¥et et Ã¥r. Årsagen er, at indlÊgssÃ¥lerne langsomt nedbrydes grundet det materiale det er lavet af og vi derfor ikke lÊngere kan stÃ¥ pÃ¥ mÃ¥l for den eventuelle tilretning, som bliver lavet. Dertil kan der vÊre opstÃ¥et nye problematikker, som jo ikke var Ã¥rsagen til at de oprindelige indlÊgssÃ¥ler blev lavet.

At en anden sundhedsfaglig har kommenteret på konstruktionen af indlÊgssålerne har vi lidt svÊrt ved at kommentere på, da det ikke er en ortopÊdkirurgs speciale at lave indlÊgssåler. Det ville svare til, at en fysioterapeut skal udtale sig om hvordan en specifik operation skal udfÞres.

Vi lever af, at hjÊlpe alle vores klienter i mål - ellers havde vi ikke kunne eksistere. Derfor er vi kede af, hvis I har fÞlt jer dårligt behandlet, men ud fra hvad jeg kan få af ganske sparsomme informationer, når en anden går ind og laver anmeldelsen end den faktuelle klient, så er der ageret ud fra hvad der er korrekt og forsvarligt.

Alternativt er I velkomne til at give jer til kende og rette henvendelse på kontakt@snowfunklinik.dk.

God aften.

Dbh,

Snowfun Klinik

Overfladisk undersÞgelse

Overfladisk undersÞgelse
Jeg havde bestilt en osteopatisk undersÞgelse af begge fÞdder. Lovet varighed: 45 minutter.
Min behandling varede 25 minutter (14 minutter forsinkelse) - var overfladisk og behandleren var mere interesseret i at fortÊlle om alle sine andre patienters problemer end at koncentrere sig om MINE problemer. Og disse anekdoter om andre patienter var i min behandlingstid.
Nuvel: der blev lavet et aftryk på en MULTISENS og billedet blev analyseret - fysisk undersÞgelse af fÞdderne foretaget (2 minutter) - behandlingsplan = indlÊgssåler (1900 kr) - ny tid aftalt til aftryk af disse - farvel og tak!
Pris: 1100 kr. FULD PRIS - HALV TID.
Da jeg efterfÞlgende mÊrkede min skuffelse over denne undersÞgelse, besluttede jeg at aflyse min tid til indlÊgssåler hos SNOWFUN.

2025幎6月17日

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse - alle anmeldelser er velkomne. Dog finder vi ikke denne retfÊrdiggÞrende på nogen måde og jeg er meget uforstående over, at det skal ytres på trustpilot, da konsultationen er forlÞbet, som den burde.

FÞrst og fremmest, så er det helt almindeligt (og svÊrt at undgå), at der forekommer små forsinkelser i en sundhedsfaglig praksis. Hvis man bliver forsinket og det skyldes den sundhedsfaglige, så er det klart, at man har ret til at få forlÊnget sin undersÞgelse i den anden ende.

Der er afsat 45 minutter til denne undersÞgelse. Indenfor denne tidsramme skal der skrives laves anamnese, undersÞgelse, diagnosticering og skrives journal, afregnes og eventuelt bestilles en ny tid for opfÞlgende konsultation. Når man er hos en sundhedsfaglig til en undersÞgelse som denne, betaler man ikke for tiden, men for adgang til viden og erfaring, som danner grundlaget for en komplet behandlingsplan. I dit tilfÊlde var det en ganske simpel problematik og derfor var diagnosticering og behandlingsplan ganske ligetil, hvilket jo er en positiv ting. Vi kan som sundhedsfaglige ikke opfinde ting, som trÊkker konsultationer ud i unÞdigt langdrag. Alt sammen for at bringe dig til en mindre smerteprÊget hverdag, men også at vÊre så konkrete som muligt.

Hvis der er afsat to timer af til en operation, men den kun tager en time, er det vel heller ikke en dårlig ting?

Det er ganske normalt at referere til andre patientcases med samme diagnoser, som minder meget om den man er i gang med, for at skabe et overblik og give grundlag for en behandlingsplan, profylaktisk indblik samt hvad du, som patient, kan forvente af outcome. Jeg er ked af, hvis du har forstået det som om, at det skulle handle om andet, men det er nu helt normal praksis.

Du har altså fået dét som du faktisk bookede - undersÞgelse, diagnsticering og behandlingsplan. At du er skuffet, er vi naturligvis kede af, men vi fÞler ikke rigtigt, at vi kan gÞre mere for dig. Vi har forsÞgt at redegÞre pr. telefon hvordan sådan en konsultation fungerer og vores opfattelse er, at du måske har haft andet i tankerne, end hvad der reelt er.

Vi håber, at du får den Þnskede hjÊlp - også selvom det ikke bliver hos os.

Venligst,

Snowfun Klinik

Specialsåler i skistÞvler har reddet min skiferie!

Efter en fantastisk uge på ski kan jeg kun anbefale at få lavet specialsåler til skistÞvlerne. IsÊr hvis du dÞjer med brÊndende, smertende forfod/tÊer. Jeg har nu fuld kontrol over mine ski og jeg behÞver ikke holde pause for at tage stÞvlerne af hele tiden.
Det har også hjulpet at få sat skum på ydersiden af inderstÞvlerne (som de anbefalede inde i butikken) som var for brede, så stÞvlerne nu sidder godt på foden. Det har vÊret den dejligste uge på ski uden for mange unÞdige pauser!

2025幎2月17日
自発的なレビュヌ

IndlÊgssåler jeg ikke kan undvÊre!

Jeg har i lÊngere tid dÞjet med hÊlsmerter on and off isÊr efter sport eller om morgenen. De smerter mÊrker jeg nu stort set intet til efter jeg har anskaffet mig et par 3D såler fra Snowfun Klinik!

Jeg kan nu spille padel og vÊre aktiv flere gange om ugen uden at vÊre helt smadret i fÞdderne dagen efter 🙌

2024幎12月6日
自発的なレビュヌ

Fik ikke den rigtige vejledning eller indlÊgssål

For mig var SNOWFUN Klinik ikke den rigtige lÞsning.

Set i bakspejlet, var det en forholdsvis dyr og en ikke givende lÞsning, da jeg fik såler fra denne klinik. De har mange smarte maskiner til måling af dine fÞdder, men jeg endte alligevel op med et par indlÊgssåler jeg ikke kunne bruge til noget, efter 1/2 års tilpasning igen og igen. Jeg har brugt 1050kr. på fÞrste konsultation og 3100kr. på selve indlÊgssålen. I mit forlÞb, fÞlte jeg at jeg var til besvÊr og at det faktisk var svÊrt at hjÊlpe mig, med nedsunken forfod og perforeret hÊlpude. Det resulterede i, at jeg har et sÊt såler der ikke gÞr det de skal og er slet ikke den rigtige lÞsning for mig. Materialet mikroplast, som de stÞber nogen af deres såler i, passede ikke til mig, det er et hårdt materiale og ikke rart at have liggende i skoen.
Jeg mener ikke at fagligheden er hÞj nok, i forhold til den vejledning man får i klinikken omkring fÞdder. Og priserne... de stikker lidt rigeligt af ift. andre steder og lugter ret meget af mersalg og 'kÞb nu dine skÞ i Snowfun butikken inde ved siden af'.

Jeg endte op med en perfekt lÞsning til den halve pris, hos en autoriseret fodterapeut et andet sted.

2024幎8月8日

KÊre Reni,

Jeg har bedt om at få flere oplysninger, da jeg simpelthen ikke kan finde dig i vores system. De oplyste priser og forlÞb, som beskriver matcher desvÊrre ikke overens med os.

Dertil er jeg oprigtigt ked af, at lÊse din anmeldelse, da det på ingen måde er dét som vi afspejler. Alle vores patienter bliver taget meget alvorligt og vi sÞrger for, at behandle og hjÊlpe alle i mål. Vi er en privatpraktiserende sundhedsfaglig klinik med osteopater, fysioterapeuter, fodterapeuter mv. Derfor kan jeg, som indehaver, stå 100% inde for fagligheden.

Alle som får lavet indlÊgssåler hos os får tre måneder til at få rettet sine indlÊgssåler til, så de fungerer fuldstÊndigt efter hensigten. Vi arbejder med mennesker og ikke alle, som får lavet indlÊgssåler, fungerer perfekt fra starten af. Derfor kan man, uden beregning, få dem korrigeret så de netop kommer til at fungere. For vi laver indlÊgssåler hver dag til patienter med de udfordringer som du beskriver - og det virker. Vi kommer i mål med hver og én - såfremt dialogen er som den skal vÊre. Og ingen patienter er besvÊrlige.

Jeg håber oprigtigt at hÞre fra dig, så du kan få nogle indlÊgssåler, som du er glad for.

Opdatering: Jeg kan desvÊrre fortsat ikke se dig i vores system - og uden videre informationer kan jeg ikke hjÊlpe dig. Jeg ville sÊtte pris på, hvis du gad sende mig en mail på jeppe@snowfunklinik.dk.

God dag til dig.

Dbh,

Jeppe // Indehaver & autoriseret Osteopat

Jeg kan virkelig anbefale Snow Fun

Jeg kan virkelig anbefale Snow Fun klinik.
Har fået lavet indlÊg efter jeg i lÊngere tid efter menisk operation har haft problemer.
Her 14 dage efter og efter en uge på Playitas med 3 trÊninger om dagen plus lÞb, er der ingen smerte eller irritation.
Tusind tak for den bedste investering lÊnge. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Jeg kommer 110 % igen om et år når der skal laves nye indlÊg.

2021幎7月21日
自発的なレビュヌ

Fik lavet indlÊg i foråret og kÞbte nye lÞbesko. LÞber stadig uden skader :-)
Super god service og vel-informeret personale

2020幎11月12日

Snowfunklinik からの回答

Tak for den fine anmeldelse og dejligt, at du kan lÞbe skadesfrit. God trÊning :-)

De bedste hilsner,

Jeppe

Har altid fået gode indlÊg og god behandling.

Jeg har benyttet Snow og fun i mange år. Det er super gode indlÊg og de er super sÞde i forretningen. Det bedste er nu mine skistÞvler med indlÊg, som passer helt perfekt.

2020幎10月26日

Snowfunklinik からの回答

Tak for den fine anmeldelse, vi sÊtter stor pris på den. Vi håber der snart kommer gang i skisÊsonen igen.

De bedste hilsner,

Jeppe

Endelig fandt jeg den hjÊlp, jeg havde brug for

Efter at have vÊret hos flere fysioterapeuter, valgte jeg af bestille en tid hos Jeppe. Det har jeg aldrig fortrudt. Efter blot en enkelt behandling mÊrkede jeg fremgang. Det tog blot 3-4 behandlinger hos Jeppe, så var jeg igen klar til lÞb. Jeg kan kun give Jeppe og hans klinik de varmeste anbefalinger.

2020幎10月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。