Nem handel og hurtig forsendelse. Hårbøjlen, som jeg bestilte, var sirligt pakket ind i beskyttende plastik, bobleplast og silkepapir, og der var lagt beskyttende “luftpuder” ned i kassen for at undgå... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I was abit hesitate to order from this shop since im not familiar with it. I ordered two bags and they looked like in the picture. Both beautiful and i cannot complain. I can see that the quality is n... もっと見る
Flere handler Nem og overskuelig web-side Fine priser Stort udvalg i bl.a. hårpynt/spænder Hurtig og sikker forsendelse Betaling trækkes først ved afsendelse Altid god service Jeg anbefaler... もっと見る
Det var helt fint. God hjemmeside, gode produkter. Smertefri betaling og forsendelse.
企業情報
当該企業による記述
SofiaGaver.dk tilbyder hårpynt, smykker, tørklæder og tasker til hende. Stort og flot udvalg af hårpynt - hårbøjler, hårspænder, hårblomster, hårbånd m.m. Smuk tilbehør til den store dag - som brud, konfirmand eller gæst. Nettets største og flotteste udvalg af hårpynt og accessories til børn. Om Køb hos SofiaGaver: Dansk netbutik siden 2009. E-mærke godkendt. Hurtig levering, 1-2 dage. Ring til os tlf 30723110 (mand-fred, 9-14)
Daltoften 13, 8600, Silkeborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig flot smykke og hurtig levering 💖
Jeg fik det jeg ønskede og leveringen…
Jeg fik det jeg ønskede og leveringen gik hurtigt og gik tre dage, hvilket var dejligt. En god pris for det jeg købte og det var pænt og godt pakket ind - godt beskyttet.
Hurtig levering og god pris
Elsker SofiaGavers produkter
Elsker SofiaGavers produkter, altid desuden sikkert leveret.
God oplevelse
Besværligt at rutenere
Besværligt at rutenere. Jeg har skrevet 2 mails nu for at finde ud af retunering af øreringe, men har ikke fået svar fra forhandlernen.
Hurtig levering.
Hurtig levering.. flot gengivning og beskrivelse af produkterne..
Eneste problem med hjemmesiden, er det store udvalg, der gør det svært at vælge hvad man skal have 😅
Fuld tilfredshed.
Pakkens indhold indeholdt, hvad den lovede. Den var samtidig rigtigt flot pakket ind ❤️
Affordable and arrived quickly
Fast delivery and everything arrived as expected. Quality is simple but fair for the price.
Det er meget hurtig levering 👍👏
Var på udkig efter en lille taske
Var på udkig efter en lille taske, til mit kommende bryllup. Jeg fandt en rigtig fin en og til en rigtig god pris.
Bestilte den fredag formiddag og den var afsendt samme dag. Jeg modtog den allerede dagen efter.
Den lever fuldt op til forventningerne.
Det er IKKE sidste gang, at jeg har handlet hos SofiaGaver.
Jeg giver mine bedste anbefalinger
Jeg giver mine bedste anbefalinger. Der viser kræset om kunden.
Vh. Susanne
Flotte produkter og gode priser
Flotte produkter til en rigtig god pris. Hurtig levering. Har handlet her flere gange og er slet ikke færdig.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, nemt at finde de produkter jeg skulle bruge. Kvalitets produkter
Super hurtig service med afsendelse næste morgen (jeg bestilte om aftenen).
Det var helt fint
Trustpilot エクスペリエンス