レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Uitgebreid aanbod zonnepanelen, draagbare accu's, thuisbatterij en meer op de site. Alles is overzichtelijk en duidelijk beschreven, bestelling is eenvoudig en er is de mogelijkheid om bestelde pro... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na een uitzonderlijk defect van mijn powerstation (xtorm net buiten garantie, maar een paar keer gebruikt) Werd er actief gehandeld en een passende vervanging aangeboden. Bedankt voor de goede se... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling is netjes afgeleverd, en alles werkt. Een klein punt wat iets van aandacht behoeft is de communicatie tussen de bezorger. Deze zou contact opnemen maar stond ineens voor de deur. Gelukki... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Let op met deze webshop!! Zij respecteren de garantievoorwaarden gewoonweg niet. Na minder dan een jaar problemen met een BluettiEB70. Werd zogezegd hersteld maar er traden al vlug nieuwe problemen op... もっず芋る

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 38ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Toch niet zo teleurstellende service

Een dure powerbank had net buiten de garantietermijn een probleem. In eerste instantie verwees Solar Power Supply mij naar de leverancier of naar een reparatie centrum om het zelf op te lossen. Dat was nogal teleurstellend. Geheel onverwachts kreeg ik van Solar Power Supply te horen dat het toch onder coulance werd opgelost. Dank voor de service.

2025幎8月21日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Na een foute bestelling (van mijn kant) telefonisch contact gehad en vriendelijk te woord gestaan en geholpen naar het juiste artikel. Daarna een mail met de retourzending te versturen. SUPER

2025幎7月17日

tevreden klant

ben uiterst tevreden met de aankoop van de Bluetti AC180p powerstation en de solar panel sps200, de perfecte retourafhandeling van de onnodig geadviseerde verbindingskabel. 5 sterren zeker waard.

2025幎8月7日
5぀星のうち2の評䟡

Bestellen, bezorgen & retouren top; servicedesk teleurstellend

Eind juni Anker SOLIX C1000X Portable Power Station gekocht. Voldeed niet aan mijn verwachhtingen. Retourprocedure goed en snel.
Daarna in 2 bestellingen een installatie gekocht bestaande uit:
Anker SOLIX Solarbank 2 E1600 AC en 2x een Anker SOLIX BP2700 Expension Battery met Off Grid mogelijkheid.
De Off Grid mogelijkheid is voor mij heel belangrijk, omdat ik 's nachts medische apparatuur moet kunnen gebruiken.
De Anker app, waarmee je de installatie managed, is niet zo heel erg intuitief en met behulp van het beperkte manual kwam ik er niet achter hoe je de Solarbank off grid kan gebruiken. Aan de helpdesk van Solar Power Supply gevraagd hoe dat ingesteld moest worden. Kreeg heel snel het verkeerde antwoord. De helpdesk gewezen op het foute antwoord en kreeg als reactie daar op dat om het een technisch probleem gaat en dat ik daarvoor de support van Anker zelf moest inschakelen. Dat is natuurlijk onzin (gebrek aan kennis), maar een smoes om ervan af te zijn. Mijn vraag is nu bij Anker in behandeling. De helpdesk van Polar Power Supply heeft dus blijkbaar weinig kennis van de producten die ze verkopen. Dozen schuiven doen ze prima, maar daarna zoek je het maar uit. Inmiddels ben ik zelf wat verder gekomen.
Na veel zoeken de off grid instelling gevonden in de Anker app. Die instelling zit redelijk verstopt in de Anker app en is ook niet gedocumenteerd in het manual. Je kunt de off-grid modus activeren zodra de stroom uitvalt. Dan wordt de betreffende instelling actief. De procedure werkt prima als je de stroominput kabel van de van Solarbank loskoppelt. Het probleem is, dat je bij een uitval van het stroomnet ook geen wifi meer hebt. De Anker app kan dan de Solarbank niet meer vinden. Bij de installatie gebruik je bluetooth, dus ik dacht dat het dan wel via bluetooth zou kunnen. Helaas werkte dat ook niet. Dus de Solarbank heeft een Off Grid modus, maar het is onduidelijk hoe deze bij een stroomstoring kan worden geactiveerd. Hopelijk krijg ik van Anker zelf een antwoord. Van Polar Power Supply valt het me erg tegen, dat ze een apparaat verkopen met de Off Grid mogelijkheid als belangrijk verkoopargument, maar niet hebben uitgezocht hoe dat dan werkt. Dozen schuiven is één ding, maar After Sales support is minstens zo belangrijk.

2025幎8月1日
5぀星のうち1の評䟡

No respose from "Customer support" order number SPS-IE25137116

order number SPS-IE25137116
So I have been buying Bluettis from this outfit for over 4 years without issue, which is why I went back to them for a Bluetti AC500 +B300K Battery etc.
This time in the order confirmation it says the item will be delivered by some unknown outfit call "Daschser" and unless I respond to their email it won't be delivered?
I have received no such mail after 9 days, nor have i had a reply from "Solarpowersupply" for over 5 days of trying to contact them?
I also notice they don't bother to respond to any of the reviews on here? So its beginning to look like the company is either gone bankrupt and become a scam site.?
Either way at time of writing I am 2199 euros out of pocket! last time i use Solarpowersupply. Shame

2025幎5月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ