Sole D' Italia - Italiensk Restaurant レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte 2x kalvefilet med Ã¥rstidens grÞnsager. Blev serveret forblÞffende hurtigt, hvilket indikerer at alt var tilberedt pÃ¥ for forhÃ¥nd. DesvÊrre var maden pÃ¥ trods af den hurtige servering kun smÃ¥l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Il miglior ristorante italiano nella piazza piu bella di copenaghen in cui siamo capitati io e mio marito Cucina unicamente italiana La carbonara era super ogni piatto decorato con passione sapor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi havde booket Sole D 'Italia St. Bededag, til et stÞrre selskab, og det var en glÊdens dag pÃ¥ alle mÃ¥der. Vi planlagde, sammen med Sole D' Italia, en speciel menu der passede vores smagslÞg ligesom... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Ganske ok vin, pasta med skaldyr mega ringe, min ven fik serveret forkert ret, og mÃ¥tte betale fuld pris pÃ¥ trods af fejlen. Personsket forstod ofte ikke hvad vi sagde, pÃ¥ trods af at samtalen foregi... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

Sole D' Italia - Italiensk Restaurant に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

På et idyllisk hjÞrne af GråbrÞdre torv, finder du KÞbenhavns svar på en Italiensk Restaurant. Kom ind og smag på italienske specialiteter, drik et glas mousserende vin med stemningen af et summende KÞbenhavn omkring dig. Find mere information her: Italiensk Restaurant KÞbenhavn

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Fustrationer

Vi ankom i dag, til en restaurant hvor vi oplevede frustrationer i blandt personalet, som talte irreterettil hinanden og gik frem og tilbage. Tjenere som ikke kommunikerede, en syngende (måske beruset) mand som bagte pizzaerne. Han talte med sig selv, spiste og forlod pizza bagningen mens der kom bestillinger.

Da vi endelig kunne bestille, kunne vedkommende ikke tage imod vores mad bestilling kun drikkevarer. Det er ok, vi bestilte.

Da vi så fik udleveret vores drikkelse blev vi alligevel bedt om at bestille hos vedkommende. Vi havde set udenfor på deres menu kort at de havde muslinger. Men fik advide at det mad der stod derude havde de ikke lÊngere. Og dét var kun den mad som vi kunne se på det menukort de havde herinde.

Den mad som vi egentlig gik derind for at spise havde de slet ikke. Så vi endte med at få en pizzia til vores sÞn som var meget sulten og så ikke selv spise, men drikke vores drikkelse som vi havde fået inden menukortet.

Pizzaen var god, men en meget kaotisk oplevelse.

2023幎7月19日

Pizza uden smag

Vi bestilte 2 pizza og efter 45 min. ventetid, henvendte vi os to gange til personalet , efter 1 time kom tjeneren med de to pizzaer, hvoraf den ene ikke var ordentlig bagt, den var helt blÞd og lidt smattet, den anden var nÊrmest sort og brÊndt på. Smagen var total vÊk, de smagte af ingenting.

2023幎7月8日

Hold jer vÊk!!! Dårligste restaurant jeg har prÞvet i DK

Vi spiste på Sole D Italia d. 21 apr. 23. Det er nok den dårligste restaurant oplevelse jeg nogensinde har prÞvet i Danmark. Maden var så ringe at det umuligt kan vÊre en udlÊrt kok der står i kÞkkenet. Tjeneren var meget forvirret og langsom. De bÞr ikke sÊlge mad, de snyder jo nÊrmest folk som bagefter er tvunget til at betale penge for noget så ringe.
1. Vi fik fÞrst liv at bestille made 20 min. Efter vi havde sat os og tjeneren sagde hun ville komme straks og tage imod bestilling.
2. Vi fik vores mad efter 50 min, og de havde glemt at give os brÞd som nogle af de andre borde fik.
3. Vi fik 4 x mÞrbrad hovedretter og en pasta med mÞrbrad. BÞfferne var helt gennemstegt og kedelige og den tilhÞrende garniture var så ringe, det var som grÞntsagsmos og 4 bådekartofler til. Pastaen var overkogt og kÞdstykkerne var seje og svampene var ulÊkre at tykke i. Sovsen var tyk og smagslÞs. Måske det var bleve genopvarmet.
4. Priserne på menukortet var vÊsentligt hÞjere end de priser de skilter med på hjemmesiden, som vi havde tjekket på forhånd. Det samme menukort var i rammen ved indgangen til restauranten, men dem som ligger på bordene er en hÞjere pris. Det er ikke i orden!!!!! Fx kostede hovedretten 299 i stedet for 249kr. 50kr stigning er meget! Bruschetta koster 45kr på hjemmesidens menukort, men i restauranten kostede den 89kr. Dobbelt op..
5. Glas og menukort var fedtet og beskidte og der var ikke plads på bordene til alle tallerkenerne.

2023幎4月21日
5぀星のうち5の評䟡

Vi tog til dette sted i går aftes til

Vi tog til dette sted i går aftes til middag, som blev foreslået os af en anden restaurant, da de var fulde! Jeg må sige, at det var et fantastisk fund. Vi havde en rigtig god tid, fantastiske tjenere, top service! Vi fik serveret en velkomstdrink; nogle bobler. Vi bestilte et skÊrebrÊt og derefter pappardelle, ricotta og spinat ravioli, hummer spaghettone... alt sammen lÊkkert! Endelig desserter og lÊkker limoncello!
Jeg anbefaler det til alle dem, der vil have det godt uden for Italien, fordi du vil fÞle dig hjemme!
5 stjerner til dig!
Du fortjener det !

2023幎4月9日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har netop spist på restauranten med

Jeg har netop spist på restauranten med min datter. Vi fik begge en pastaret. Da vi fik de beskidte laminerede menukort fik vi en fornemmelse af at det ikke kunne vÊre helt godt. Da de to pastaretter blev serveret fik vi bekrÊftet, at vi ikke skulle forvente meget. Virkelig tarvelig anrettet med sovs sprÞjtet på kanten af tallerknerne. Min datter fik en ret med oksekÞd, to mikroskopiske stykker kÞd fandt hun. Der var ej heller spor af parmaskinke som der skulle vÊre i min ret. Det smagte af genopvarmet mad, ikke den gode slags. Vi jokede med, at vi nok fik dårlig mave senere! Det gjorde jeg så!!!!! Helt tydeligt fra den ret. Der var ekstremt mange menneske ind og ud og tjenerne synes ikke glade for det de lavede. Men stadig er dankortterminalen indstillet til at spÞrge om drikkepenge!!!! En turistfÊlde vil jeg sige. Der skal bare folk ind og ud hurtigst muligt. Min mad har uden tvivl vÊret fyldt med bakterier. Den var bestemt heller ikke god. Vil ikke anbefale stedet og kommer der aldrig selv igen. DesvÊrre tiltrÊkkes man fordi deres udendÞrs servering er hyggelig med pavillon og gasvarmere og der sidder mange mennesker. Det skal man ikke lade sig snyde af. Virkelig en dårlig oplevelse.

2022幎8月2日
5぀星のうち1の評䟡

Waited 2 hours and didn’t even get the right order.

We waited almost 2 hours and they lied about the time we would get the food all the time. When we got the food, someone didn’t even get the right and one of us got one potato (?). There wasn’t any vegetables and our day was destroyed so no, this restaurant wasn’t it.

2022幎7月28日
5぀星のうち5の評䟡

Vi var forbi til en Þl udenfor

Vi var forbi til en Þl udenfor. Personalet var sÞde og hyggede om os. SÃ¥ vi valgte at komme forbi senere og spise middag. Igen foregik det udenfor. Selv om der var mange mennesker blev vi igen hygget om. Alt i alt den dejlig oplevelse. Tak til personalet pÃ¥ Sole DÂŽItalia🙏

2022幎5月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス