Soluva

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Mam nadzieję ÅŒe w końcu ktoś ich tak okradnie,jak i oni nabierają ludzi na zakupy. Osobiście kupiłam i zapłacilam za fotele(dwa).niedość ÅŒe przesyłki nie dostałam to jeszcze nie mogę jej śledzić,pon... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Yep, please see all below comments as this is unfortunately true. The chair in question does not even arrive. I received the same as everyone else. 1 tiny bead in an envelope. I am angry at myself for... もっず芋る

Nog minder dan 1 *

Nog minder dan 1 *, wat een waardeloos bedrijf. Ben er in gestonken. Zit met 2 bh’s die het woord nog niet waard zijn. Eindelijk gearriveerd na 3 weken en veel vragen. Blijkt terug te kunnen worden gestuurd naar China. Uiteraard voor eigen kosten. Onduidelijk waar naartoe. Geen telefonisch contact mogelijk. Zulke mensen moeten worden opgepakt. NOOIT iets kopen daar.

2026幎3月31日
5぀星のうち4の評䟡

Mijn retour is netjes afgehandeld

Ik wilde graag een paar broeken retourneren en heb hierover contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben via de mail ontzettend netjes en vriendelijk geholpen door Sarah. Er is direct een hele passende oplossing geboden. Echt een uitstekende service en een hele fijne afhandeling.

2026幎3月27日

Never delivered the item

Never delivered the item, gave me a tracking number that wasn't even for the item that I bought. When I reach out to them they do not respond back. I seriously think this is a complete scam. The telephone number that they give on their site does not connect you anywhere 866-992-0452

2026幎3月26日
5぀星のうち1の評䟡

Also ich habe eine sehr schlechte

Also ich habe eine sehr schlechte Erfahrung gemacht. Anfang JÀnner habe ich den Pluffy stuhl bestellt, bis jetzt noch nicht erhalten. Keine Mitteilungen mehr, keine Reaktion ....habe eine Mail verschickt, habe daraufhin eine Mitteilung erhalten, dass meine Mail nicht zugestellt werden kann!!! Bitte was soll das???? Absolut nicht zu empfehlen!!!

2026幎1月10日
5぀星のうち1の評䟡

Mam nadzieję ÅŒe w końcu ktoś ich tak

Osobiście kupiłam i zapłacilam za fotele(dwa).niedość ÅŒe przesyłki nie dostałam to jeszcze nie mogę jej śledzić,poniewaÅŒ ciągle jest błąd na stronie.
Dla mnie to firma nierzetelna i oszuści

2026幎3月15日

Nooit iets bestellen!!

Nog minder dan 1 ster!

Bijna 3 weken gewacht op mijn bestelde bh's. 2x gemaild en toen kreeg ik beide keren vrij snel antwoord. Eerste keer dat er vertraging was bij de kwaliteitscontrole en de tweede keer kwam erop neer dat ik niet moest zeuren omdat de levertijd 8 tot 14 werkdagen was. Dit kon ik op de site nergens vinden. Op de laatste "werkdag" is het gekomen maar een hele andere maat. Maatje klein zal ik maar zeggen. Nu een mail gestuurd hoe dit opgelost wordt krijg ik geen reactie meer. Ik had eerst hier moeten lezen, dan had ik niet eens besteld hier.
MENSEN HIER ECHT NIETS BESTELLEN! SPUL KOMT UIT CHINA , HOEFT HIET ERG TE ZIJN, MAAR DAT WAT JE BESTELD IS NIET WAT JE KRIJGT!!!

2026幎3月13日

DROPSHIPPERS!

2 broeken besteld doen zich voor als winkel in nl maar komt gewoon rechtstreeks uit china 9 febr besteld nog niks binnen ben benieuwd eens maar nooit meer pure oplichting.

2026幎2月21日

DROPSHIPPERS!
Retourneren naar China maar je mag zelf het verzendlabel regelen, minimaal €20 voor een retournering. Of je kunt 15% van het aankoopbedrag terug krijgen...
NIET BIJ KOPEN !!

2026幎2月19日

2 Broeken besteld

2 Broeken besteld, gelijk geannuleerd en betaald via credit card, kreeg mail terug, dat het akkoord was. Na een week werd er toch geld van mijn rekening afgeschreven. Weer gemaild en moest mijn rekeningnummer doorgeven. Het bedrag zou meteen overgeboekt worden en het kon enkele dagen duren. Gewacht en na een week nog geen bedrag. Gemaild , maar er komt geen antwoord meer.
Het zijn dus de allergrootste bedriegers die er zijn.
Nooit meer iets kopen.

2026幎2月10日