Sønderborg Lufthavn レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Vi fløj for nylig fra Sønderborg til København og havde overordnet en behagelig rejse. Personalet i lufthavnen var venlige og imødekommende, og alt forløb roligt og professionelt. Dog havde v... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hvordan kan det være at lufthavnen ikke sørger for en shuttle bus til fra Sønderborg busstation ?? Eller at det som minimum holder mere end en taxi ude foran??

5つ星のうち4の評価

Behagelig atmosfære og man får hjælp til det meste man har brug for. Dog skulle min datter rejse med et spædbarn. Fik en lettere muggen behandling ved tjek ind skranken i Sønderborg og måtte ved ankom... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Jeg har været meget glad for at flyve fra Sønderborg Lufthavn hvor der er altid god parkerings muligheder,"Easy" check-in med hjælpende service mindede personale o.s.v.. Kun et hejertesuk!!! at når... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 航空会社

さまざまな外部ソースから提供された情報

Det er vores mål, at rejsen ud i verden fra Sønderborg Lufthavn er hurtigt, bekvemt og ukompliceret. Naturligvis kombineret med en hjælpsom og venlig service i lufthavnen. Vi håber du havde en god oplevelse. Sønderborg Lufthavn - A better way!

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

Kanon

Det er en super service og god benplads😊

2014年9月3日

Flyvende frisk frem

Hej 😊
Dejligt det var så hurtigt at komme frem, så kunne vi bruge tiden på at være sammen. Jeg var udhvilet, og havde god plads i flyet, og personalet var flink og hjælpsom. Bestemt ikke sidste gang! Du skulle gøre det samme 😉

2014年6月20日

Hurtigt og behageligt .

Det er hurtigt og behageligt at komme til København. Det er også muligt at sende børn afsted betryggende. Det har jeg prøvet med et godt resultat. Min datter blev fulgt af stewardessen til flyet og ud til afhentning i København 👍

2014年5月12日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service - og smilende personale.

Vi nyder altid den gode service, det smilende personale - og den afslappede stemning i Sønderborg Lufthavn. Det er lækkert, at man kan tjekke ind 15 min. før afgang - og der er altid fleksibilitet, hvis man har spørgsmål eller brug for at have en ekstra håndbaggage med.

2014年2月6日
5つ星のうち5の評価

En rar , lys og venlig regionallufthavn

Lufthavnen ( Terminalen ) opleves som et rart sted , lyst og ryddeligt med et præg af bussines Class , venligt og imødekommende personale ja i det hele taget en god oplevelse ... Bliv ved med det !!!

2014年1月28日
5つ星のうち4の評価

Kvalitet og service i top - priserne i bund

Vi har været med på ruten Sønderborg/København en hel del gange. Specielt da min kone var selvstændig inden for tøjmode.
Så det var mest til modemesse i Bella Center.
Men også rent privat har vi taget turen.
Altid har vi mødt venlige og rare mennesker, både ved indtjek og i flyet.
Det vi kunne tænke os, efter vi er blevet pensionister, er en 65-billet eller pensionistbillet.
Så ville vi snarere taget flyet til København for at besøge en del af familien og vennerne, i stedet for selv at køre eller tage toget!

2014年1月16日

Trustpilot エクスペリエンス