Sonos har efter min mening de rigtige priser, den bedste service, og vigtigst af alt, lynhurtig afsending. Jeg kan ikke se hvorfor man skulle bruge sine penge nogle andre steder.
Endelig fandt jeg varen, som var umulig at finde andre steder. God beskrivelse gjorde det nemt at beslutte kÞbet. Nem webshop, god pris, hurtig afsendelse og fragt. Fuld tilfredshed herfra.
Har ved flere lejligheder handlet med Sonos.dk og der har aldrig vÊret problemer God information vedr faktura , afsendelse af varer og hurtig ekspedition Har kun godt at sige :-)
Sonos havde lige det våbensmÞrelse jeg Þnskede og som jeg kan huske fra min tidlige ungdom. Ballistol. Fantastisk produk, og så dufter/lugter det vidunderligt.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sonos, sikker handel af jagtudstyr og skytteudstyr. Sonos tilbyder dag til dag levering, med mindre andet er skrevet ved produktet. Vi arbejder konstant på at udvide sortimentet med flere produkter, så kig forbi jÊvnligt. Har du spÞrgsmål eller andet, så send en email til Sonos - Vi svarer normalt inden for 24 timer. Sonos har også en side på Facebook(sonosdk) som du er velkommen til at besÞge.
Anemonevej 5, 4220, KorsÞr, ãã³ããŒã¯
- Info@sonos.dk
- www.sonos.dk
A fantastic store with quick responsesâŠ
A fantastic store with quick responses and a pleasure to deal with. Their product range and prices are excellent too!
Thumbs up ð
Som altid er det en god oplevelse og
handle hos Sonos.dk
awesome ð€......
En rigtig god forretning at handle med
En rigtig god forretning at handle med, kan klart anbefales.
Alt leveret som aftalt
Hurtig levering på bestilte varer.
Altid en fornÞjelse at handle ved Sonos
Super fin og hurtig service/ levering
Super fin og hurtig service/ levering. ððð
Bestilte nogle rense patches til pistol
Bestilte nogle rense patches til pistol
Til en god pris og der var hurtig levering
Mvh Hs
SÞgte et produkt som jeg fandt vedâŠ
SÞgte et produkt som jeg fandt ved Sonos til en god pris.
Hurtig afsending . Jeg har handlet ved Sonos flere gange og der har vÊret god service hver gang. SÃ¥ der handler jeg gerne igen. ðð
Perfect
Perfect with all problems we had with bank transfer.
Very kind and compréhensive.
One word : perfect