Sordent レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb al verschillende malen via hun whatsapp en mail proberen contacteren. Geen antwoord. Niets is verzonden van mijn bestelling. Maar ze lezen wel de WhatsApp’s maar weigeren te antwoorden. Geld te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee de pakketten worden klaargezet en verzonden. Meestal zorgt meneer Kenan ervoor dat alles binnen één dag is ingepakt en geleverd. Hij is altijd vrolijk, beh... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prijs is vaak veel scherper terwijl producten exact hetzelfde zijn elders waarbij klanten service ook nog veel beter is en bijna altijd volgende dag al geleverd!! Altijd al zeer tevreden! Dank toppers... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Producten van hoge kwaliteit. Vooral wanneer het om mondhygiëne gaat, is het belangrijk dat de producten van goede materialen zijn gemaakt. Hier slaagt Sordent zeker in! Ook zijn ze heel erg behulpzaa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 歯科甚品店
  2. 医療甚品店

圓該䌁業による蚘述

Sordent is een bedrijf met veel ervaring in de tandheelkundige branche. Zo testen wij al onze producten voordat wij ze te koop plaatsen op onze website. Onze producten zijn geschikt voor de Nederlandse markt en hebben zeer aantrekkelijke prijzen. Sordent streeft ernaar om zijn klanten van de beste service te voorzien. Zo reageren wij zeer snel op al uw berichten. Ook zijn wij heel goed bereikbaar, telefonisch, per mail en gewoon makkelijk over WhatsApp. Onze klanten hebben de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen met een simpele WhatsApp bericht. Sordent verkoopt bijna alle tandheelkundige producten. Ook zijn er heel veel producten beschikbaar op aanvraag. Ziet u een product niet staan, maar heeft u toch interesse in een bepaalde product? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit, snel en lage prijzen

Uitstekende, vriendelijke en snelle service. Eenvoudige bestelprocedure. Kwalitatief hoogwaardige product voor een heel aantrekkelijke prijs. Omdat het bedrijf dicht bij ons gehuisvest bleek te zijn, werd het artikel dezelfde dag door hen bij ons afgeleverd. Uiteraard zal ik niet verwachten dat ze dit elke keer zullen doen. Het was een fijne verrassing wat voor mij toch een teken is van waardering voor de klant wat helaas steeds zeldzamer lijkt te worden (het was onze eerste bestelling bij dit bedrijf). In tegenstelling tot vele andere bedrijven op dit gebied, waar vaak een traditionele, elitaire, bijna minachtende houding tegenover "kleine klanten" merkbaar is, is dit bedrijf veel laagdrempeliger, vriendelijker en komt over als een fris en non-elitair bedrijf gerund door enthousiaste, jonge mensen met gevoel voor een goede en persoonlijke service die elke klant waardeert, ook "kleine klanten". Ik zal hier zeker weer bestellen en raad eenieder — die gesteld is op een kwaliteitsproducten tegen aantrekkelijke prijzen, een eenvoudig bestelproces en een uitstekende klanten service— hetzelfde te doen. Hier wordt men nog echt gewaardeerd als klant. Nogmaals, een echte aanrader!

2023幎5月11日

Goedendag Dhr. Oswald,

Bedankt voor uw geweldige review en positieve 5 sterren beoordeling. Voor Sordent is elke klantervaring waardevol en reacties zoals deze motiveren ons om onze producten en service te blijven verbeteren. Wij zijn heel blij om te horen dat alles naar wensen is verlopen en voor ons maakt het niet uit of u een "grote" praktijk bent of een particuliere klant. Wij helpen heel vaak ook studenten op weg via de mail of onze chat. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Snel,simpel en optijd

2023幎1月26日

Goedendag Jasper,

Bedankt voor uw geweldige review en positieve 5 sterren beoordeling. Voor Sordent is elke klantervaring waardevol en reacties zoals deze motiveren ons om onze producten en service te blijven verbeteren. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Bedankt mannen

Bedankt mannen, echte toppers!!

Groetjes Wil

2023幎1月9日

Goedendag Wil,

We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Snelle reactie- en levertijd

Snelle reactie- en levertijd. Komt beloftes altijd tijdig na. De producten zijn van topkwaliteit. Ik raad Sordent iedereen aan!

2022幎12月5日

Goedendag Bilal,

We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Reageren heel snel en erg hulpzaam

Reageren heel snel en erg hulpzaam. Had een keer een vraag, na contact opnemen werd ik heel snel geholpen en voorzien. Zal zeker vaker bij sordent bestellen. Toppers! Dank.

2022幎12月4日

Goedendag H Aktas,

Bedankt voor uw geweldige review en positieve 5 sterren beoordeling. Leuk om te horen dat u zo snel en goed bent geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te raden bedrijf voor al je benodigdheden.

2022幎11月9日

Goedendag T Celebi,

5぀星のうち5の評䟡

Hele behulpzame mensen in het bestuur

Hele behulpzame mensen in het bestuur die me alles uitlegde over de producten die gebruikt worden en waarom welke product handiger is bij gebruik!

2022幎11月25日

Goedendag Burak Polat,

5぀星のうち5の評䟡

Aardige mensen en helpen altijd heel

Aardige mensen en helpen altijd heel snel!!

2022幎11月3日

Goedendag Mohamed,

Mooi en overzichtelijke website

Mooi en overzichtelijke website. Vooral de chat optie op de website is super handig, er wordt ook altijd super snel gereageerd op al mijn vragen. Dan, niet te vergeten, super snelle levering zoals altijd!!

2022幎11月23日

Goedendag Aktas,

Super tevreden

2022幎11月9日

Goedendag Nurullah,

5぀星のうち5の評䟡

Goede klantenservice en altijd op tijd

2022幎11月19日

Goedendag Sylvi,

Top kwaliteit

Geweldige producten van zeer goede kwaliteit. Levering is ook super!

Goedendag Maru,

Goed bedrijf

Goed bedrijf, goede service en snelle
Levering

Goedendag Mustafa,

Snelle levering!

2022幎10月12日

Goedendag Savas,

5぀星のうち5の評䟡

Top website alles duidelijk en alles

Top website alles duidelijk en alles snel gekregen zoals mijn verwachtingen

Goedendag,

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, levering en assortiment

2022幎11月10日

Goedendag Am,

Top bedrijf!!!!

2022幎11月15日

Goedendag Siyar,

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, goed assortiment en nette klantenservice!

2022幎11月17日

Goedendag Bouchra,

5぀星のうち5の評䟡

Perfecte en snelle service zeer

Perfecte en snelle service zeer betrouwbaar had perongeluk 2 aparte bestelingen geplaats meteen een bericht of het wel klopte gewoon perfect en zeer behulpzaam en erg aardig remco franssen

2022幎11月16日

Goedendag Johannes,

We willen graag tevreden klanten, hier doen we ons best voor! Blij om te horen dat het positief werd ervaren! We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Goede tandartsspullen

Goede klantenservice, snelle afhandeling en mooie alternatieven

2022幎11月4日

Goedendag Sander,