SOVA - Kungens kurva レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Geometrivägen 1, 141 75 Kungens Kurva, Flemingsberg, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ja tycker att ni så dåliga och otydliga med er information som ni lämnar till kunden... Ni måste lära upp er och skärpa er, jag är jätte jätte missnöjd med sova och er personal i kungenskurva...jag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag fick hjälp av Danijela och hela besöket genomsyrades av professionalitet och femstjärnig service, både under samt efter köpet. Danijela var både pedagogisk och lyhörd vilket underlättade enormt vi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

All personal jag kommit i kontakt med, både i butiken & i telefon, i Kungens Kurva, har varit mkt trevliga & service-inriktade. Jag köpte en säng som varit ett utställningsex & fick utmärkt hjälp med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag är supernöjd med mitt köp, jag fick hjälp och råd vid beställningen . Personalen var tillmötesgående och hjälpsamma när jag ringde och hade frågor innan jag fick min leverans. Ett stort tack til... もっと見る

企業情報

SOVA - Kungens kurva について

当該企業による記述

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

過去12か月のレビュー数: 1,268

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Virrig personal

Virrig personal som hade svårt att räkna.

2025年3月11日

SOVA - Kungens kurva からの回答

Hej Göran, det var tråkigt att höra att du kände så. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

5つ星のうち3の評価

Sovabutiken ingav förtroende, men…

Sovabutiken ingav förtroende.
De samarbetar bla med ”Ekens sängar”. Man levererade två resårbottnar v.11.
Tyvärr visade sig ena resårbotten vara vickig eller skev.

Nu harvar ärendet via mejl, och från Ekens lovar man ny säng v.16. Under tiden så gav Ekens oss tillåtelse att sova i den ngt. vickande sängen.
Fattas bara, vart ska vi annars sova i 5 veckor??

2025年3月11日

SOVA - Kungens kurva からの回答

Hej Catarina, vi förstår att det kan vara frustrerande när leveransen inte går som planerat. Vi hoppas att situationen löser sig så snart som möjligt. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice via denna länk: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html eller genom din kontakt i butik.

Önskar dig en fortsatt fin dag! Vänligen SOVA

5つ星のうち1の評価

Inga garantier gäller!

Köpte en säng för 150000kr, benen som kostar 7500kr, den ena gick sönder helt efter bara några månader, men personalen försökte först fula sig och säga att garantin inte täcker benen, vilket är ju rakt ut lögn. När jag pressade personalen på att visa mig i garanti avtalet vart det stod det så backade han från det och påstod nu att den täcks inte då jag ”använt” den på ett sätt som man inte får. Det enda jag gjorde var att sängen hade kommit lite ur plats och jag och min fru justerade den så båda sängarna skulle sitta ihop med varandra och inte vara en lucka mellan oss. Då veck sig en benet in.

Så enligt sova och deras policy, efter du fått din säng och den monterats av dem, så får man inte flytta sängen ens några cm även om den flyttats ur sin plats.

Ångrar stort att jag någonsin köpte något från denna oseriösa företag som efter dem sålt sig sängen skiter fullständigt i dig och ger noll service.

Jag hoppas bara inte att motorn eller något annat viktigt och dyrt går sönder i sängen, räknar med noll garanti och hjälp från SOVA.

Gör inte samma misstag som jag, köp inte något härifrån för dem försöker direkt undkomma all garanti ansvar!!!

2025年2月17日

Hej Saied,

Vad tråkigt att höra om din upplevelse. Så ska det naturligtvis inte kännas. Om det har uppstått ett missförstånd kring garantin och vad den täcker, rekommenderar vi att du kontaktar vår kundservice igen, så vi kan gå igenom ärendet på nytt och se om vi kan hitta en lösning. Du när de via denna länk: länk https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html. Önskar dig en fin dag!

Vänligen SOVA

5つ星のうち4の評価

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Allt fungerade bra .

2025年2月7日

SOVA - Kungens kurva からの回答

Tack för din recension! Vi är glada att du hade en trevlig upplevelse. Varmt välkommen åter. Vänligen SOVA

5つ星のうち5の評価

SOVA i Kungens Kurva tog väl hand om…

SOVA i Kungens Kurva tog väl hand om oss vid vårt nya sängköp, rekommenderas starkt.

2025年2月7日

SOVA - Kungens kurva からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att ni fick bra service hos oss på SOVA i Kungens Kurva. Hoppas ni sover riktigt gott i er nya säng! Vänligen SOVA

5つ星のうち5の評価

Leverans och bemötande har varit…

Leverans och bemötande har varit smidigt och bra. Däremot är jag inte nöjd med sängbotten som är medel men känns väldigt mjuk.

2025年1月21日

SOVA - Kungens kurva からの回答

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att leveransen och bemötandet har varit smidigt och bra. Vi beklagar att sängbotten inte motsvarade dina förväntningar. Tveka inte att höra av dig till butiken eller vår kundservice via denna länk: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html. Önskar dig en trevlig dag! Vänligen SOVA

Så nöjd! 😄

Proffsig säljare… träffade två olika som var bra och jag fick bra hjälp.
Sover fantastiskt skönt i min nya, fina säng!

2025年1月9日

SOVA - Kungens kurva からの回答

Tack för din fina recension Petra! Vi är glada att du är nöjd med din nya säng och att du fick bra hjälp av våra sängexperter. Vi hoppas att du får många sköna nätter i din nya säng. Vänligen SOVA

Service

Väldigt bra bemötande samt service

2025年1月16日

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Vänligen SOVA

SOVA - Kungens kurva からの回答

Hej Bo, tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du är nöjd med vår service.

Varmt välkommen tillbaka! Vänligen SOVA

5つ星のうち5の評価

Fick erbjudande om att köpa utgående…

Fick erbjudande om att köpa utgående modell för 60% av priset. Bra service i övrigt också

2024年12月18日

SOVA - Kungens kurva からの回答

Vad roligt att du fick ett bra erbjudande och att du är nöjd med servicen. Vi uppskattar att du delar med dig och önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。