レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvor ingen andre formÃ¥r at hjÊlpe, trÊder spechhealth til. Det lyder mÃ¥ske som et stort udsagn, men i mit tilfÊlde har det virkelig vÊret sÃ¥dan. Jeg kom til Christian i februar 2025 grundet vedva... もっず芋る

Jeg har kun de varmeste anbefalinger af Christian. Jeg havde inden mit behandlingsforlÞb dÞjet med lÊndesmerter over flere Ã¥r, og for fÞrste gang fandt jeg en behandler, der ikke bare gav en akut be... もっず芋る

Frederik Bahne fra spechealth er en sand mester i sit arbejde ! Jeg har dÞjet med tinitus/migrÊne/ubalance i kroppen i et Ã¥rs tid Men efter 12 behandlinger er min tinitus/ublance i kroppe... もっず芋る

Kan helt klart anbefale Frederik fra SpecHealth. Han behandlede min sÞn pÃ¥ 6 mÃ¥neder med rigtig god effekt. Han formÃ¥ede at fjerne spÊndinger flere steder og jeg fik en gladere baby med hjem efter 3 b... もっず芋る

䌁業情報

1. オステオパス
  2. 理孊療法士

圓該䌁業による蚘述

SpecHealth tilbyder osteopati og fysioterapi til både voksne og spÊdbÞrn. SpecHealth har 3 klinikker som er lokaliseret i HelsingÞr, HillerÞd og HumlebÊk og en specialklinik for mor og baby. Den måde vi anskuer dig på, skal ses som en helhed og ikke anskue vores symptomer som kasser og bokse, som vi skal passe ned i, men at fjerne kassetÊnkningen om kroppen. Vores vision er derfor at gÞre det bedre. Kroppen skal undersÞges og behandles som en helhed, for årsagen til de symptomer vi mÊrker, er sjÊldent der hvor vi oplever smerten eller problemet. Vi tager os tid til at lytte til din historie og er specialiseret i at finde årsagen til netop dine symptomer. Vi har tid til at lytte og sÊtte os ind i dine problemer, vi går aldrig på kompromis. Det er vigtigt for os, at du forstår hvorfor du har ondt eller hvorfor smerterne ikke forsvinder af sig selv. Det handler om at vÊre tryg, derfor udfÞres en del sikkerhedstest inden behandlingen begynder. Vi er specialiseret i dit helbred - Fordi vi vil gÞre det bedre

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

KÊmpe anbefaling af spechhealth🌟

Hvor ingen andre formår at hjÊlpe, trÊder spechhealth til. Det lyder måske som et stort udsagn, men i mit tilfÊlde har det virkelig vÊret sådan.
Jeg kom til Christian i februar 2025 grundet vedvarende rygsmerter efter, at jeg i 2022 brÊkkede en ryghvirvel i en rideulykke. Havde fÞr vÊret til fysioterapeut, diverse lÊger samt en kirurg, men der var ingen der helt kunne fortÊlle, hvorfor jeg havde de smerter jeg havde. Fik blandt andet forskellige Þvelser jeg skulle lave, men uden effekt. Da jeg kom til Christian fÞrste gang, tÊnkte jeg det som sidste forsÞg.
For fÞrste gang i flere år havde jeg det bedre i min ryg allerede på fÞrste behandling. Og siden der har jeg gået hos Christian. Christian er utrolig professionel, virkelig dygtig til sit arbejde og virkelig bare et behageligt menneske.
Senere har jeg også gået hos Henriette med achillessene problemer, hvilket også har haft kÊmpe effekt. Henriette er empatisk, virkelig dygtig til sit fag og man kan mÊrke hvor meget hun brÊnder for sit arbejde.
Elsker den holistiske tilgang de har og at de finder årsagen til problemet, så man ikke bare symptombehandler.
Jeg havde aldrig vÊret, hvor jeg er i dag uden dem. Så hvis I har et eller andet kropsproblem i går og bakser med, så kan jeg 100% anbefale spechhealth.

2026幎9月13日
自発的なレビュヌ

Stor anbefaling af Christian til lÊndesmerter

Jeg har kun de varmeste anbefalinger af Christian. Jeg havde inden mit behandlingsforlÞb dÞjet med lÊndesmerter over flere år, og for fÞrste gang fandt jeg en behandler, der ikke bare gav en akut behandling, men gav sig til at undersÞge hvad root cause til mine smerter var. Det viste sig, at det problemet var et helt andet sted end hvor smerterne kom til udtryk. Christian var realistisk og fortalte, at jeg skulle forvente et par behandlinger fÞr det blev bedre. Men efter 3-4 behandlinger var jeg stort set smertefri.

Ud over at vÊre utrolig kompetent, er han også et venligt og behageligt menneske, så jeg har hele vejen igennem mit forlÞb fÞlt mig i sÊrdeles gode hÊnder. KÊmpe tak!

2026幎8月7日

Varmeste anbefaling!

Vi kan kun give Frederik vores varmeste anbefaling. Han har behandlet vores sÞn med stor faglighed, ro og omsorg, og fra fÞrste besÞg har vi fÞlt os set, hÞrt og taget alvorligt. Frederik er utrolig dygtig til at mÞde bÞrn i deres eget tempo og skabe en tryg atmosfÊre. Vi er meget taknemmelige for hans stÞtte, engagement og den forskel, han har gjort.

2026幎4月9日
自発的なレビュヌ

helhedsorienteret fantastisk dygtig / kompetent.

Jeg og min datter har gÃ¥et hos Lars i tre Ã¥r – isÊr min datter, som blandt andet ikke har noget immunforsvar og blandt andet har en funktionsnedsÊttelse, kronisk inflammation, et overbelastet nervesystem samt forskellige restriktioner /” lÃ¥sninger” i kroppen. Alt dette gÞr, at hun har behov for behandling.
Lars gÞr en kÊmpe indsats for hele hendes system og krop. Han har en meget imponerende viden og ser virkelig hele mennesket i en stÞrre sammenhÊng. Det handler ikke kun om ét omrÃ¥de – han arbejder helhedsorienteret og inddrager bÃ¥de anatomi, fysiologi, ernÊring og psyke samt indre og ydre faktorer som pres og stress, der kan spille en stor rolle. Det er bÃ¥de dybt imponerende og meget professionelt.
Min datter spÞrger selv, hvornÃ¥r hun skal derhen, fordi hun tydeligt kan mÊrke, at det gÞr en forskel – og hun er kun 7 Ã¥r gammel.
Jeg var selv ude for et cykelstyrt, hvor min arm gik af led. På hospitalet fik jeg at vide, at jeg måtte acceptere, at jeg ikke ville kunne strÊkke den helt ud igen. Men efter to års behandling hos Lars kan man i dag slet ikke se forskel på mine arme. Det er helt unikt, hvad Lars kan.
Jeg er også gravid og havde restriktioner i min ryg. Jeg fik én behandling og nogle Þvelser med hjem, og det var nok til, at jeg ikke lÊngere havde brug for yderligere hjÊlp.
Det sÊrlige ved Lars er ogsÃ¥, at han giver Þvelser med hjem. Han har virkelig hele pakken – uanset om det handler om trÊningsÞvelser for at vedligeholde behandlingen eller justeringer i kosten. Hans tilgang er unik, helhedsorienteret og meget professionel.
Stor ros og anerkendelse til Lars. TÞv ikke med at sige ja til dig selv og opsÞge ham – det kan gÞre en stor forskel i dit liv.

2026幎6月25日
自発的なレビュヌ

HÊlspore, hvor der var flere udfordring og der blev justeret undervejs.

Jeg har gået i et forlÞb på ca et år hos Christian D MÞller. Sartende med smerter der i foden (hÊlspore), der senere viste sig at vÊre betÊndelse i en senehinde mellem to knogler i underbenet. Christian fik sendt mig videre til en MR scanning, så vi var klar over hvad der var galt. Kort og godt - faglig stÊrk, god til at sende videre, når der var behov. Er nu afsluttet. Det har vÊret et super godt forlÞb

2026幎5月26日
自発的なレビュヌ

Kan helt klart anbefale Frederik fra

Kan helt klart anbefale Frederik fra SpecHealth. Han behandlede min sÞn på 6 måneder med rigtig god effekt. Han formåede at fjerne spÊndinger flere steder og jeg fik en gladere baby med hjem efter 3 behandlinger. Super professionel og meget god til at skabe kontakt til de små.

2026幎4月9日

Super behagelig oplevelse

Super behagelig oplevelse for bÃ¥de Baby og jeg 👍🏜 grundige og relevante spÞrgsmÃ¥l samt undersÞgelse til at begynde med, og sÃ¥ bare effektiv behandling og vejledning til optimering af Babys motoriske udvikling. Derudover virkede baby tryg og tilfreds hele vejen igennem. Vil helt klart anbefale BabyOsteopaten.

2026幎2月3日

Top anbefaling

Frederik Bahne får vores varmeste anbefalinger . Vores sÞn havde en del refluks, kliklyde ved amning og favorit side - alt dette hjalp Frederik os med. Han er yderst professionel og behagelig, og behandlingen foregår på barnets premisser.

2026幎4月16日
自発的なレビュヌ

Fra lange putninger til rolige nÊtter

Vores datter, som dengang var 6 måneder, har haft udfordringer med putning siden fÞdslen. Det tog os nogle gange op til en time at få hende til at sove, og hun var også svÊr at få til at falde til ro igen ved natlige opvågninger.

Efter et par gange hos Frederik oplevede vi en markant forandring. Hun fandt mere ro, blev meget nemmere at putte, og nu sover hun nÊrmest igennem hver nat.

Det har vÊret alle pengene vÊrd – og vi har fÃ¥et et helt andet overskud herhjemme!

En kÊmpe anbefaling herfra, hvis dit barn har svÊrt ved at sove. Frederik har vÊret utrolig dygtig og god til vores datter, og vi har fÞlt os trygge hele vejen igennem.

2026幎2月1日
自発的なレビュヌ

1000 stjerner hvis det var muligt!

Efter 26 år med hovedepine og sÞvnproblemer , kontinuerlig behandlinger af alle typer afprÞvet, startede jeg hos Tue. Det skulle jeg ha gjort for mange år siden. Et liv med hovedepine og dagligt smertestillende har endelig set sin ende. Tue har en ubeskrivelig evne til at forstå menneske og krop og er yderst behagelig og respektfuld! Ikke nok med at min konstante hovedepine er forsvundet, har han formået at lÞsne så meget op i kroppen at vejrtrÊkning nu foregår ubesvÊret, en krop der ikke lÊngere er spÊndt og i alarmberedskab 24/7. Tue er utrolig behagelig, har en unik evne til at aflÊse mennesker og er super passioneret omkring sit fag, hvilket tydeligt afspejler sig i hans utrolig hÞje faglige niveau. Tue fortjener 1000 stjerner, og de stÞrste anbefalinger herfra!

2026幎3月4日

Det virker!

Jeg blev behandlet i HillerÞd af Lars på grund af smerter i lÊnden. Behandlingen var sÊrdeles tilfredsstillende og meget effektiv. Jeg kan varmt anbefale Spec Health.

2026幎2月27日

Sensitiv efter hjernerystelser

Jeg var ved at blive ret bekymret, for efter nogle hjernerystelser, var jeg blevet ret sensitiv i mit hoved og system. Hver gang jeg bare blidt stÞdte hovedet eller bare jeg kÞrte over et bump, fik jeg forvÊrrede hjernerystelsessymptomer. Jeg begyndte at undgå at gÞre ting i frygt. Jeg trawlede nettet og fandt Frederik. Jeg er ret åben for behandlingsformer og hans metode tiltalte mig. Jeg drog til HelsingÞr fra KÞbenhavn og blev behandlet med hvad jeg vil betegne som håndspålÊggelse. Det var virkelig rart og han har «varme» hÊnder som heler. Jeg var allerede bedre efter fÞrste behandling og markant bedre efter anden og tredje behandling. Efter 8 behandlinger er jeg fÊrdig og jeg har det godt igen. Udover at han er dygtig, så er han sÞd, behagelig og et varmt menneske.

2026幎2月18日

Effektiv behandling mod spÊndinger

Vi har fået hjÊlp til vores dreng som havde mange spÊndinger efter fÞdslen. Han ville kun sove med hovedet til den ene side, og ville heller ikke ligge på maven. Frederik er utrolig god til små bÞrn og formår at gÞre det til en rar og tryg oplevelse for barnet. Vores dreng er af natur noget skeptisk og utryg ved nye mennesker, så det var ikke altid nemt, men Frederik havde den forståelse og tålmodighed der skulle til. Behandlingen foregår på en effektiv, rolig og skånsom måde på barnets prÊmisser.
Vi giver Frederik vores varmeste anbefaling :)

2025幎12月10日

SÞvnproblemer

Vi kom med en dreng på 14 mdr., som absolut ikke ville sove efter at have fået lagt drÊn. Han tog sig til Þrene og var konstant ulykkelig dag og ekstra meget om natten. Og efter at have vÊret til ÞrelÊge og lÊge, uden svar på udfordringerne, tog vi til Frederik. Her blev vi lyttet til og fandt også ud af hvor problemet lå.

Så nu har vi igen en dreng, der trives og en langt bedre nattesÞvn.

Vil til enhver tid anbefale Fredrik! Og vil altid kontakte ham igen, såfremt jeg skulle opleve andre udfordringer.

2026幎1月8日

En fantastisk fysioterapeut

En fantastisk fysioterapeut – hÞj faglighed og Êgte omsorg

Jeg har haft den store fornÞjelse at blive behandlet af Kuru Krishnasamy, Aut. Fysioterapeut, og det har vÊret en af de bedste behandlingsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Allerede fra fÞrste konsultation kunne jeg mÊrke, at jeg var i trygge, kompetente hÊnder.

Kuru tager sig tid til at lytte, forklare og forstÃ¥ hele problemet – ikke kun symptomerne. Hans tilgang er bÃ¥de professionel og menneskelig, og han formÃ¥r at kombinere dyb faglig viden med en rolig og imÞdekommende personlighed. Behandlingen var mÃ¥lrettet, effektiv og tilpasset prÊcis mine behov, og jeg oplevede forbedring allerede efter fÃ¥ sessioner.

Han er ogsÃ¥ utrolig dygtig til at formidle Þvelser og forklaringer pÃ¥ en mÃ¥de, der gÞr det let at forstÃ¥ og arbejde videre derhjemme. Man mÊrker tydeligt, at han brÊnder for sit fag og virkelig Þnsker, at man fÃ¥r det bedre – bÃ¥de pÃ¥ kort og lang sigt.

Jeg kan varmt anbefale Kuru Krishnasamy til alle, der leder efter en fysioterapeut med både hÞj faglig kvalitet og et stort hjerte. En helt igennem fremragende oplevelse

2025幎11月27日
自発的なレビュヌ

Meget tryg behandling og super god til bÞrn.

Frederik Bahne hjalp vores lille nyfÞdte dreng, med at få en noget bedre start på livet, ved at behandle ham for spÊndinger som både påvirkede fordÞjelsen og evnen til at dreje hovedet.
Man bliver hurtigt meget tryg i Frederiks selskab og han viser, at han virkelig ved hvad han laver og giver en meget professionel behandling hvor barnet er i fokus.
Jeg giver SpecHealth min varmeste anbefaling og det gÊlder både til bÞrn og voksne. Mange tak for hjÊlpen.

2025幎7月16日

Stor anbefaling

Stor anbefaling af Frederik Bahne, som har hjulpet vores datter på 15 mdr med at sove igen om natten uden utallige opvågninger - og lÞsne spÊndinger, vi ikke vidste, hun havde.
Frederik er rigtig god til at skabe trygge rammer og behandler efter barnets prÊmisser. Igen, tusind tak Frederik - fra nogle fÞrhen meget desperate forÊldre 😅

2025幎9月10日