special-investigation.agency レビュー

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Nul stjerner.

Der kan være mange gode grunde til at henvende sig til Special-Investigation.agency (S.I.).
Vores grund var, at vi lige pludselig havde en person, der smed hele sin familie under bussen,
på den mest narcissistiske løgnagtige måde. Afsløringen af løgnene krævede blot et enkelt bevis,
dette aftalte jeg med S.I., ifølge dem kunne de næsten skaffe det før end i går. Så langt så godt, tre måneder senere var der intet bevis. Ud af det blå, blev vi anklaget for, at have umuliggjort deres arbejde, udover det aftalte fik jeg en ekstra regning.
S.I. brødrene gik under jorden, jeg blev herefter truet med inkasso, en advokat kom på sagen, så blev der stille.
I retrospektiv ved henvendelse til S.I., så vil jeg STÆRKT anbefale:
1). At ALLE aftaler er på skrift, især den økonomiske del. Betal kun forud, så efterfølgende regninger IKKE kan forekomme
2). ALT kommunikation SKAL foregår via mail, eller optag alle telefonsamtaler.
3). Undgå fysiske møder, men hvis, vær spontan og måske gå udenfor, vær klar over at det kan blive optaget.
4). Forlang at "beviser" S.I. fremlægger, ALTID skal dokumenteres med billeder, hvor billedfilen ALTID indeholder tid og sted.
Vi oplevede at få et billedbevis på sms, hvor alle data var fjernet. Jeg beskar billedet og lavede en Google billede søgning. Resultatet var ikke foreneligt med mig som kunde. Billedet var taget fra en Jaguar XF 2,7 D LUXURY, sikke en arbejdsbil, der manglede næsten kun blå blink!! Enten er det amatørisme, eller så er eks-CEO for et større Aalborg firma narcissisten og "ven" også kunde hos S.I. ? begge dele er nok sandt?, så den med at S.I.`s FORTROLIGHED er i højsædet, det er lige til ......Der tilbydes sikkert en logbog med noterede tider og steder,
denne kan i realiteten bare være opdigtet, uden massiv billede dokumentation er det intet værd.

Vær opmærksom på at S.I./detektivbureauer ikke på LOVLIG VIS har andre rettigheder, eller kan hente oplysninger, som enhver anden borger kan og har lov til. Og bliv ikke smigret til at tro, at der er nogen som helst form for filantropi over disse firmaer. S.I.'s legitimitet, selv med en fin hjemmeside og adresse i et erhvervscenter bør ikke overvurderes.
Der er stof til en hel dramadokumentar, uden at opfinde ekstra drama, en manuskriptforfatter er sat på sagen, så måske kommer der en film?
Jeg håber, du har læst dette INDEN din henvendelse til S.I. og ikke EFTER. Overhold de fire punkter!
Trustpilot er en god platform, både for "køber" og "sælger", så jeg håber S.I. kommer med en forklaring og ikke bare bruger ressourcer på igen at få vores ovenstående oplevelse slettet.
Giv lige en tumbs up (nyttig) :-) tak.

2024年1月19日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

I forbindelse med en tyverisag i privat…

I forbindelse med en tyverisag i privat ejendom kontakter jeg firmaet via kontaktformular. Jeg bliver kontaktet udspurgt af flere omgange af længere varighed. Efterfølgende meddeler man mig at de gerne vil tage opgaven, at jeg skal deponere 8000 kr samt at der er rigtig gode chancer for at jeg kan forvente at få min genstand tilbage, hvilket jeg selvfølgelig bliver glad for at høre, desværre var det for godt til at være sandt. Bare 24 timer senere er tilbagemeldingen en helt anden. Den opgave kan de slet ikke forsvare at tage ind, at der vil løbe alt for mange timer på. Bureauet lyder nærmest opgivende og uambitiøs. Det er sgu useriøst.

2020年12月22日
自発的なレビュー