W dniu zamawiania strona dziaÅaÅa tragicznie, musiaÅem odÅwieÅŒaÄ kilkanaÅcie razy zanim udaÅo siÄ zamówiÄ. Produkty i ceny Åwietne. Jedyny problem to nie do koÅca trafione maile. Gdy dostajemy maila... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Latwosc zakupow, czytelna strona, intuicyjna. Olbrzymi wybor produktow w wielu katagoriach sportowych. Sportano zastapilo mi kilka roznych e-commerce z ktorych wczesniej kupowalem takich jak Bike-Disc... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sportano.pl to multibrandowy sklep sportowy online, w którym znajdziesz najlepszy sprzÄt, odzieÅŒ, obuwie i akcesoria do kaÅŒdego rodzaju aktywnoÅci.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snowboard crack
I bought a snowboard, and after 2 days of use, a crack appeared on it (most likely a manufacturing defect, as I donât do jumps or tricks). When I submitted the board for warranty, I received two rejection responses, without any report or explanation to justify the decision.
Scam?
They've been processing my order for four days now, still no shipment, even though they charged me through Klarna.
Wszystko ok,wysyÅka expresowa,polecamâŠ
Wszystko ok,wysyÅka expresowa,polecam serdecznie
Bardzo szybka wysyÅka
Szybka realizacja
Szybka realizacja. Åwietny sklep. Polecam serdecznie. Maciej BoÅtruczyk
Zakupy szybkie, sprawne
Zakupy szybkie, sprawne, wszystko jak naleÅŒy. Szeroki asortyment, dobre ceny.
W dniu zamawiania strona ledwo dziaÅaÅa
Jedyny problem to nie do koÅca trafione maile. Gdy dostajemy maila, ÅŒe zamówienie juÅŒ jest w drodze oznacza, ÅŒe dopiero utworzyli przesyÅkÄ, a jak w moim przypadku wyjedzie dzieÅ później.
Ok wszystko przebiegÅo pomyÅlnie
Ok wszystko przebiegÅo pomyÅlnie
I hastily ordered my new runners fromâŠ
I hastily ordered my new runners from there payed online immediately. Just after I read about the company and the lot of negative reviews. I started worrying..ð¬ But two days later my package arrived without any problem the shoes are perfect - better than I expected. So Iâm happy with the company.
If you're wondering why the commentsâŠ
If you're wondering why the comments under the products on their website are overwhelmingly positive, you should know that comments from dissatisfied customers are not published! Be careful with this site, really!
Informacja o wysyÅce w 2 dni to takiâŠ
Informacja o wysyÅce w 2 dni to taki chwyt marketingowy. Po dwóch dniach dostajesz informacjÄ, ÅŒe maja problem ze skompletowaniem Twojego zamówieniami wysyÅka odbÄdzie siÄ âwkrótceâ u mnie juÅŒ ÅÄ cznie 5 dzieÅ bez wydania i bez informacji kiedy wyÅlÄ . Biuro obsÅugi klienta moÅŒna za to zaÅŒywaÄ dwudniowe, bo tylko przez pierwsze dwa dni odpisujÄ , później chyba siÄ poddajÄ wiedzÄ c , ÅŒe juÅŒ nic nie sÄ wstanie zrobiÄ. Å»e na da!!!!
unreachable customer service --- sportano.hu
sportano.hu
A megrendelt terméket gyorsan, egy héten belÃŒl kiszállÃtották. A termék egy része azonban hibás. Az ÃŒgyfélkapcsolatuk teljesen elérhetetlen telefonon és emailben sem reagálnak.
Skandal dostawy :)
Kiepsko oznaczona dostawa w 7 dni a nie w 1 dzieÅ.
Po 7 dniach towar nie dochodzi, na chwile obecnÄ
dostaÅem informacjÄ ÅŒe towaru jeszcze u siebie nie majÄ
, i ÅŒe moÅŒe dojdzie za 2-3 dni to wtedy wyÅlÄ
i moÅŒe bÄdzie w przyszÅym tyg (14dniach).
Sportano - Timewasters
I bought the product on the Sportano website having followed the necessary steps. I successfully authorised the purchase on my banking app. So far so good. Then, I get a reminder from Sportano that I still had to pay. I followed the link and paid again. The purchase showed in my bank account as pending. Then nothing - Sportano did not process the transaction at their end. I have emailed them twice and have received no response. Timewasters.
Assistenza post vendita da migliorare
Ci Ú stato consegnato un prodotto difettoso (mancante di un pezzo fondamentale per lâutilizzo). Segnaliamo il problema e chiedono il reso per valutare rimborso o spedizione di uno nuovo.
Dopo più di un mese dallâacquisto procedono al rimborso. Peccato che ad oggi abbia subito un aumento di 8â¬.
Peccato
Kask na rekreacyjne wycieczki- super!
Kask sprawdzony, sÅuÅŒy kilka miesiÄcy, zakup sprawny, polecam
OSZUÅCI
OSZUÅCI! ZostaÅam oszukana przez firmÄ Sportano. ZakupiÅam inuikii za 890zÅ. Niestety po tygodniu pytaÅ gdzie sa buty codziennie wmawiali mi ze kurier jedzie. Niestety nie mam ani butów ani pieniÄdzy. Sprawa zgÅoszona na policjÄ ( wyÅudzenie). Nie polecam!
Neatsako į laiškus
Neatsako į laiÅ¡kus, po prekių graÅŸinimo labai ilgai reikia laukti pinigų grÄ ÅŸinimo. Taip pat graÅŸina ne tokiÄ pinigų sumÄ kokia turÄjo bÅ«ti nes atmetus siuntimo iÅ¡laidas.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ