Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... もっと見る
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen... もっと見る
企業が回答しました
Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.
連絡先
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har handlet på sportmann siden…
Har handlet på sportmann siden guttungen begynte i barnehagen og fram til nå som han har blitt tenåring. Alltid fornøyd, vet hva jeg får og bra kundeservice. Handler også endel til meg selv. Rask levering.

Sportmann AS からの回答
Har handlet hos Sportmann i ganske…
Har handlet hos Sportmann i ganske mange år nå, og har ALLTID vært veldig fornøyd! Selv den ene gangen jeg returnerte en vare; det er veldig lett! Men det har bare skjedd en gang på disse 14-15 årene jeg har vært kunde her, så alt i alt er jeg SUPERFORNØYD!!!

Veldig bra nettbutikk
Veldig bra nettbutikk. Har handla før og har vært veldig fornøyd med produktene. Gler meg til å få pakken i posten.

Five Seasons Evron bukse
Five Seasons Evron bukse
Artikkelnummer: 290826 Prøver å bestille to stk i medium, men det går ikke, Bytte av nettleser aksepterer en...Mulig det bare kan bestilles en om gangen...Ikke vet jeg, men uansett så har jeg bestilt for over 1500.- så får vi se hvordan dette går. Hører med til historien at kjæresten min logger seg på og får bestilt en bukse..så da blir det ekstra frakt på ene pakken...Men den bestillingen får vente. Mvh. Vidar Lothe
Storfornøyd kunde
Helt fantastisk kundeservice , rask levering og gode produkter👍👍👍

Sportmann AS からの回答
Bra varer til gode priser
Bra varer til gode priser, kommer på bare få dager. Super fornøyd

Good website
Good website, I'm often buying some things there. Sometimes there are no sizes suitable for me or my family members but prises are much lower then in the shops!

Veldig fornøyd
Veldig fornøyd
Gode klær som er normal i størrelsen - rask levering og grei retur
mvh Sissel , Bergen

Sportmann AS からの回答
Jeg har siden jeg fikk barn i barnehage…
Jeg har siden jeg fikk barn i barnehage alder handlet mye hos dere og jeg er alltid fornøyd med varene det er jo kvalitet for en billig penge. Trekkene i sterner er nett siden deres, jeg syntes den er tung og handle i fra.

Sportmann AS からの回答
Jeg har brukt Sportmann i mange år
Jeg har brukt Sportmann i mange år - Dere er bare de beste og handle hos!!! Rett og slett ;-)
Mvh Steinar Slotte (kundenr. 000153189)

Utrolig fornøyd 😌
Utrolig fornøyd 😌
Også utrolig bra. Når en må returnere vare for å bytte str. Rask og super behandling og leveranse 👍

Sportmann AS からの回答
Tok flere uker å få levert et par sko
Tok flere uker å få levert et par sko. Da jeg prøvde å ringe kundeservice, var det ingen som svarte (Sportmann kundeservice legger visst på etter et visst antall ring) før på 4 forsøket. Og etterpå kunne jeg se på telefonregningen at jeg hadde betalt 25 kr for denne ventingen. Utrolig skuffende opplevelse. Eneste grunnen til at jeg gir så mye som 2 stjerner, er at varen i det hele tatt kom frem.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。