レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte en arrogante organisatie die totaal geen verstand heeft van opleiden. Ze geven totaal verkeerde informatie en zijn zeer slecht bereikbaar. Ik zal nooit weer zaken doen met deze slechte or... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Springest is echt een ramp. Ze betalen pas na drie maanden en lijken nergens verstand van te hebben. Het personeel lijkt willekeurig van de straat geplukt, en als je een vraag stelt, reageren ze als... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Als leverancier krijg ik niet op tijd betaald. Sommige rekeningen staan meer dan 6 maanden open. Ik heb vele uren nodig gehad om mijn rekeningen betaald te krijgen. Het kost me veel tijd en energi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zeer slechte organisatie. De telefoon wordt nooit opgenomen en verbindingen plots verbroken. Als je wel iemand aan de lijn krijgt dan is die persoon volledig incompetent om ook maar 1 vraag op een jui... もっと見る

企業情報

1. 教育機関

さまざまな外部ソースから提供された情報

Springest is dé vergelijkingssite waar je alles vindt om naast je werk te leren. Zoek, vergelijk en kies uit 77.000 leerproducten, zoals trainingen, cursussen, opleidingen, webinars, coaches, e-books, incompany trainingen en evenementen van meer dan 7.000 verschillende aanbieders.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Als adverteerder van cursussen word ik niet gehoord.

De cursus die ik heb aangemeld komt noch voor in de zoekresultaten van Springest nog van Google. Al diverse malen heb ik hierover een email gestuurd maar ik heb geen antwoord ontvangen. Zeer slechte service!

2013年3月26日
Springest ロゴ

Springest からの回答

Beste Anoniem,
Wij vinden het heel vervelend dat je je niet goed geholpen voelt. Er is waarschijnlijk iets fout gegaan en we willen je graag helpen. Zou je jouw bericht nog een keer kunnen sturen naar support@springest.nl ? Daarnaast kan je in met jouw account in onze admin live chatten met onze support medewerker om je vraag beantwoord te krijgen. https://admin.springest.nl/

Wij horen graag nog van je!

Vriendelijke groet,

Team Springest

5つ星のうち5の評価

Gebruiksvriendelijk en voor ieder wat wils

De Springest website is een go-to site als je op zoek bent naar een training - letterlijk voor ieder wat wils.

Ik heb 1x van de helpdeks gebruik moeten maken en het "probleem" was zo opgelost, heerlijk persoonlijk contact in plaats van 10 geautomatiseerde mailtjes of telefoontjes. Zo kan het dus ook, telecom- en energiebedrijven!

2013年1月18日

Compleet, duidelijk en professioneel

Springest is zeer overzichtelijk en heeft een compleet aanbod. De site is erg gebruikersvriendelijk en als je toch hulp nodig hebt, is er een goede support. Als ik een training zoek, doe ik dat via Springest!

2013年1月10日
5つ星のうち5の評価

Annika is geweldig, oh en goede site ook.

Ik heb eigenlijk de hoofdpagina gezien en toen sprong er een chatbox omhoog en daar ben ik op ingegaan. Annika heeft mij perfect geholpen.

Verder is de site erg to the point wat wel een must is bij het zoeken van relevante informatie omtrent opleidingen. Het kleurgebruik is ook prettig. Niet te druk.

Mvg,

Stef

2012年12月27日

Persoonlijk contact

Naast dat de website van Springest gebruiksvriendelijk is en een goed overzicht geeft van het aanbod, is het ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen via de chatfunctie met medewerkers. Een goede service die ervoor zorgt dat je zelf weer snel verder kunt met je eigen werkzaamheden. Je wordt namelijk vlot geholpen en er wordt meegedacht hoe problemen het beste aangepakt kunnen worden. Erg toegankelijk dus.

2012年6月1日

Prima begeleiding

Tijdens mijn bezoek aan de site kreeg ik na enige zoekopdrachten spontaan hulp via een chat scherm. De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Met zijn hulp had ik snel de juiste cursus gevonden.
Daarnaast gaf hij nog meer tips! Zeer klantvriendelijk.

2012年2月22日

Supersneel chatservice

Ik was deze week op de Springest site om een link te maken naar de (goede ;-)) beoordelingen van mijn LinkedIn Workshop, toen ik tot mijn verrassing zag dat er meteen een chat oppopte met de vraag of die persoon mij kon helpen. Ik dacht het is een bot, meteen testen dus. Binnen een minuut een reactie van een echte Springest medewerker. Ubercool!

2012年2月19日

Prettige en snelle ondersteuning

We zijn als Kweekel sinds kort echt actief bezig met Springest. We kunnen dus nog niet zeggen of er veel goede leads uit gaan komen. De ondersteuning die we krijgen is snel, prettig en adequaat dus dat zit in ieder geval goed.
Voor ons is dit een goede en overzichtelijke manier om onze trainingen te tonen.

2012年2月9日

Professionele ondersteuning

Als opleidingsinstituut maken wij gebruik van de diensten van Springest. Dit sinds ruim een jaar. Onze NLP-opleidingen worden via hun dienst aangeboden aan veel mediapartners en dat betekent voor ons dat we een veel groter bereik hebben dan als we zelf zouden adverteren.
Bij vragen of problemen is snel iemand per mail, telefonisch of per chat bereikbaar.
Wil je als instituut je opleidingen in een mooie en werkende etalage? Dan kan ik Springest van harte aanraden!

2012年2月8日
5つ星のうち5の評価

Snel gevonden wat ik zocht

Ik was op zoek naar een verdiepende cursus voor mijn computer skills. Dankzij deze site kon ik dit makkelijk vinden omdat de site knettersnel is en erg overzichtelijk. Het aanvragen ging ook erg makkelijk dus zal zeker nog een keer gebruik maken van de site.

2012年2月5日

Verrassend goed..

Na enige tijd over het net te hebben gezocht naar een opleiding, kwam ik bij Springest terecht. Daar aangekomen zag ik dat alle eerder gevonden opleidingen hier netjes stonden opgesomd én werd ik nog verrassend goed geassisteerd via instant messaging.

Mijn eerste indruk is dus zeer positief.

2012年1月10日

Trustpilot エクスペリエンス