Stalkerblockchainexchange d samegoâŠ
Stalkerblockchainexchange d samego poczÄ tku wyglÄ daoÅ jak profesjonalna i nowoczesna platforma inwestycyjna. Strona bÅa dopracowana doradcy mili i czÄsto dzwonili zapewnijaÄ c ÅŒe inwestycja jset w peÅni bezpeiczna i przyniesie szybkie zyski. Saldo faktycznie rosÅo wiÄc nie miaÅem owodu by pdejrzewaÄ oszustwo. Problemy pojawiÅy siÄ dopiero wtedy gdy chciaÅem wypÅaciÄ Årodki. Najpierw zaÅŒÄ dali âpodatkuâ później pojawiÅa siÄ opÅata za rzekomÄ weryfikacjÄ AML a nastÄpnie koljene koszty pod groźbÄ zablokowania konta. Do tego doszÅy uporzwe telefony z róŌnych unmerów w których próbwano mnie zmusiÄ do dalszych wpÅat. SprawÄ zgÅosiÅem a policjÄ ale po miesiÄ cu przyszÅa decyzja o umorzeniu. Wtedy poczuÅem siÄ caÅkowicie bezradny. Dopiero na forum poszkodowanych trafiÅe na kontakt do Pana Natana. JuÅŒ p pierwszej rozmowie wiedziaÅem ÅŒe to ktoÅ to naprawdÄ wie jak dziaaÄ. aPn Natan pracuje w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w caÅej Polsce â szkolÄ policÄ w zakresie odzyskiwania kryptowalut i korzystajÄ z narzÄdzi do których organy Åcigania nie majÄ dostÄpu. DziÄki ich pomocy udaÅo mi siÄ odzyskaÄ wszytkie Årodki. JeÅŒeli ktoÅ zostaÅ oszukany przez Stalkerblockchainexchange ni warto zwlekaÄ. Polecam kontakt z Panem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógÅ w 100% â wam teÅŒ moÅŒe.